IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Излязоха ли резултатите от аукциона че така се гмурна? Или просто пазара е нервен. Аз нищо още не намирам в интернет като резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      ... се надявам неправ да си за доларовата девалвация.Идат още по-смутни времена за Европа,каквото и да ни лъжат,а досега в такива обичайно доларът последна надежда беше.
      Няма лошо ако съм неправ ...

Обърни внимание на ситуацията с Австралия ,която може да се окаже съизмерима с " Катрина " ....Суровините ще вървят нагоре заедно с инфлационните очаквания .Всичко това не би донесло фундаментална полза за долара ( още повече ,че и ФЕД не я иска ) .....
      Ситуацията с Европа ще остане на заден план -- всички отдавна знаят ,че империя не може да се построи върху основите на един въглещно --стоманен картел
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
        Не се и съмнявам че ЦК-то има програма за всички
        Аз играя с много малък ливъридж, не ми е проблем да държа късите и до 1,42, обаче ако вземе че избие 3434 ми се струва че няма смисъл да се упорства повече.
        Днеска - утре ще се реши от протокалско-испанските аукциони. Според мен - връх на 3070-3080 и после 500 пипа надолу за загрявка.
        Ето как завършва статията за MurreyMath

Эта таблица может быть переписана по другому:

Главный смысл заключается в том, что большие ценовые движения довольно редки и
        живут не долго. Поэтому берите профит и двигайтесь к следующей сделке.
        Какви са тези интервали?

Символ: MMI определяется как: Any Murrey Math Interval
        Символ: MMMI определяется как: Major Murrey Math Interval = SR/8
        Символ: mMMI определяется как: Minor Murrey Math Interval = SR/8/8
        Символ: bMMI определяется как: Baby Murrey Math Interval = SR/8/8/8
        где символ SR/8/8/8 означает, что SR делится на 8 три раза. Например, если SR=100,
        тогда bMMI =100/8/8/8 = 12.5/8/8 = 1.5625/8 = 0.1953125.
        Мисля, че SR за евро/долар е 1,5625. Така, че смятай.

Коментар

Не се и съмнявам че ЦК-то има програма за всички
          Аз играя с много малък ливъридж, не ми е проблем да държа късите и до 1,42, обаче ако вземе че избие 3434 ми се струва че няма смисъл да се упорства повече.
          Днеска - утре ще се реши от протокалско-испанските аукциони. Според мен - връх на 3070-3080 и после 500 пипа надолу за загрявка.
          Прав си !Ако се реализира флага на 4 ч целта е наистина около 500 п

Коментар

• Реде,да знаеш само как си мечтая да се пенсионирам още сега,но....Има-няма още 20 годин ще бъхтам,ако съм жив и ако стигна до заветната възраст,то пенсионната система вече ще е фалирала.
            Спарт,подкрепям те за тест на дъното и се надявам неправ да си за доларовата девалвация.Идат още по-смутни времена за Европа,каквото и да ни лъжат,а досега в такива обичайно доларът последна надежда беше.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
              Когато курса еуро -долар расте значи купувачите са повече от продавачите -проста аритметика
              Но има една подробност - кои са купувачите и кои продавачите

Коментар

• захапали сте най нерятната валутна двойка за момента

Коментар

Тоя някой с годишния връх бях аз:

http://www.investor.bg/forum/showthr...83#post1182683

на 4 януари при цена около 3380 казах че очаквам годишен връх около 3442. Е, извинявам се сбърках с около 8 пипа - върха беше 3434.

Тогава ме пратиха в темата за вицовете. Може би още звучи като виц, пак ще си говорим на 31 декември.
                  Разбирам те. Може и да стане. Но годината е дълга и едва сега започва.

Коментар

• Пенчев , тест на дъното ( 1.2859 ) вероятно ще има и надявам се да е тия дни .....Обаче излезе ли нагоре над 1.3500 ( на уйкли ) доларовата девалвация пак излиза на дневен ред .
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Пенчев те това инфо е много
                      сложно за обмисляне.
                      Китайците, ако клекнат да
                      поскъпне валутата им, ще
                      доведе до гърмеж на суровините
                      и т.н. и.т., обаче много сложно е,
                      и многопластово.
                      Те това, ако можем да го разгадаем как
                      ще стане, можем до 5-6 месеца
                      всички да се пенсионираме
                      =============================
                      Пазете ми стопа на 1.29999
                      щото отивам на дълъг и продължителен обяд
                      Last edited by bgg_red; 12.01.2011, 13:23.
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• kysa на GERMAN30 това е най доброто за момента

Коментар

• Няма голяма промяна в отворените позиции. Т.е. това не бяха "стоповете".

"Търсенето" може да продължи.

Коментар

• Еврачето май направи връхчето. Даже не успя да боцне 3070.

Коментар

• Нещо за размисъл:

http://banks.dir.bg/2011/01/12/news7764344.html

Говоря за посещението на чайника в САЩ,ако не се разберат,какво ще е отражението върху двойката Е/Д според вас?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                                Страшни продажби текат в момента при това покачване в евро долар. Днес или най-късно утре очаквам голямо гмурване. Но да знаете, че анализите си са ваши.

Когато курса еуро -долар расте значи купувачите са повече от продавачите -проста аритметика

Коментар

Working...
                                X