GERMAN30 koito ne e obyrnal vnimanie kakvo napisah oshte ima vreme
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеВ момента тестваме зоната 1.2965-1.2990 където проби еврото,ако издържи - 1.31 ще го видим няма страшно. Където има пробив - 90% от случайте се връща и за тестНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКомарджито е филантроп
Абе бай Шиле ( Комарджи ) още снощи на Сидни и Уелингтън тука у форумчето ги бистрихме тия варианти само за нагоре ...Ти тогава хъркаше под сладко под чергата и сега затва скъсяваш .....
С тия входове на 10 мин верно ше биеш дейлито -- ама само като бройка
Високият фрейм разрежда входовете , дава по - голяма сигурност и компенсира с по-големи обеми
А вчера като ти казвам ,че любознателност само не стига , ми се впрягаш ...Вместо да се позамислиш ...Айде и умната !
настоящата ситуация, изискваше концентрация.
За бистренето
....... какво има върху една пробита черта да се умува ....
Дневен анализ се прави за 1-2 минути, а входа и двата броя изходи цял ден може да ги умуваш. На 10 мин е точно обратното.
---------------------------------
http://prikachi.com/images/374/2852374f.png
в момента влязохме в черния вариант на флага. В зона 2930 може да се разтовари поради евентуално преминаване към червения сценарий. Аз лично се изкушавам да заложа печалбата, както направих вчера, защото избиването на кочината АБЦДЕ предразполага към по-голям потенциал ... Пенчев аз мога да го понеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеЧе това са добри данни за еврото бе. Няма над 7 %
Apr 2020 Bundei issue Wednesday at real yield 0.93%, cover 1.9!!!
Ама за това няма да чуеш много по сайтовете.
Коментар
-
добрийй ден )) Уж добри данни за еврото , а то плющи надоле Незнам и идея си нямам сега се дзверих по графиките на дневна ми си вижда нещо от сорта 1,2480-1,2520 ??? На седмична максималното пропадане 1,21 повече надоле не!!! А това си е низходяща КУРекция на възходящия тренд Позиция нямам , седя и гледам тъпо дайте идея някъква ????¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеЧе това са добри данни за еврото бе. Няма над 7 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеИмам лимит на 1,3050 ама на, отиде до 40 сега ще върне да ми земе стопа. Наистина ще спра да търгувам ако не съм на компа баси.
Давай доларе, твой ред е
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеPortugal Sells EUR650M October 2014 Bond
Portuguese October 2014 Bond Average Yield Set At 5.396%
Portuguese October 2014 Bond Bid-To-Cover Ratio 2.6
Portugal Sells EUR599M June 2020 Bond
Portuguese June 2020 Bond Average Yield Set At 6.716%
Portuguese June 2020 Bond Bid-To-Cover Ratio 3.2Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеИзлязоха ли резултатите от аукциона че така се гмурна? Или просто пазара е нервен. Аз нищо още не намирам в интернет като резултат.
http://twitter.com/SkyNewsBiz
Това не е много зле, обаче на пазара май пак не му хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеИзлязоха ли резултатите от аукциона че така се гмурна? Или просто пазара е нервен. Аз нищо още не намирам в интернет като резултат.
Portuguese October 2014 Bond Average Yield Set At 5.396%
Portuguese October 2014 Bond Bid-To-Cover Ratio 2.6
Portugal Sells EUR599M June 2020 Bond
Portuguese June 2020 Bond Average Yield Set At 6.716%
Portuguese June 2020 Bond Bid-To-Cover Ratio 3.2
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПенчев те това инфо е много
сложно за обмисляне.
Китайците, ако клекнат да
поскъпне валутата им, ще
доведе до гърмеж на суровините