Първоначално изпратено от Goldie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ по кой начин ще падне с 13% бря Ти да не гледаш картата от миналата година? Аз го гледам на 7040 даксито
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениенемския индекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПредполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.
Моя стоп е при дневно затваряне над 3500. Нови къси за момента не съм взимал.
Някой каза, че аукционът не бил зле. Е как да не е зле? Колко е лихвата на Ирландия по спасителният план и колко са получили португалците от пазара? А тенденцията каква е?
Добре дошъл на Анон!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПредполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.
Някой каза, че аукционът не бил зле. Е как да не е зле? Колко е лихвата на Ирландия по спасителният план и колко са получили португалците от пазара? А тенденцията каква е?
Добре дошъл на Анон!
Коментар
-
Предполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.
Добре дошъл на Анон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение[ ако под 2940 иде,няма червен вариант
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеочаквам спад до 6090 за деня....
Ти за какво говориш бре?
Коментар
-
Евро/доллар падает после объявления итогов аукциона португальских облигаций Валютный рынок
12:01:11 14:08 Блоггерам Печать В избранное RSS
Разговоры о том, что размещение португальских облигаций пройдет удачно оправдались. Португалия разместила облигации с погашением в октябре 2014 года на сумму в Е650 млн. при средней доходности 5.396% и коэффициенте покрытия 2.6, а с погашением в июне 2020 на сумму в Е599 млн. при средней доходности 6.716% и коэффициенте покрытия 3.2. Дилеры обращают внимание на то, что в ходе предыдущего аукциона облигаций с погашением в 2020, прошедшего 10 ноября, средняя доходность составляла 6.806%, а коэффициент покрытия 2.1, и евро позитивно отреагировал на результаты нынешнего аукциона. Тем не менее, рост евро/доллара был быстро прерван вблизи $1.3010, и в настоящее время пара пытается использовать биды вблизи $1.2980 для стабилизации, став жертвой стратегии "покупай на слухах, продавай на фактах". Дилеры отмечают, что биды скапливаются вплоть до $1.2975, но прорыв ниже может поддержать снижение к $1.2960, а возможно и к $1.2945/40, при этом они обращают внимание на то, что, хотя быки пока не теряют оптимизма, в целом восстановление евро в последние дни носит коррекционный характер, и превалирующим риском остается возобновление среднесрочного нисходящего тренда. Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОт паяжината в горен десен ъгъл за надолу може и много да заболи. Но пък за това са стоповете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеGERMAN30 koito ne e obyrnal vnimanie kakvo napisah oshte ima vreme
2.Какво да гледаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеGERMAN30 koito ne e obyrnal vnimanie kakvo napisah oshte ima vreme
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеСамо да не се върне да тества 1,2860
Коментар
Коментар