IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
    пак ще си говорим
    Оки пич, ако искаш да се обзаложим че няма да падне с 13% днес, освен ако не си пилот на път за Бундестага

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      И по кой начин ще падне с 13% бря Ти да не гледаш картата от миналата година? Аз го гледам на 7040 даксито
      пак ще си говорим

Коментар

немския индекс
        И по кой начин ще падне с 13% бря Ти да не гледаш картата от миналата година? Аз го гледам на 7040 даксито

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Предполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.

Моя стоп е при дневно затваряне над 3500. Нови къси за момента не съм взимал.

Някой каза, че аукционът не бил зле. Е как да не е зле? Колко е лихвата на Ирландия по спасителният план и колко са получили португалците от пазара? А тенденцията каква е?

Добре дошъл на Анон!
          Моя стоп е малко над 1,36,като до тогава ще добавям 2-3 пъти
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Предполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.

Някой каза, че аукционът не бил зле. Е как да не е зле? Колко е лихвата на Ирландия по спасителният план и колко са получили португалците от пазара? А тенденцията каква е?

Добре дошъл на Анон!
            Аз бях къс и току що закрих на минус 20 пипса. Ще откривам само къса от по-горе ако отиде или чак след пробив надолу. Страхувам се, че корекцията не е свършила след успешния аукцион в Португалия.

Коментар

Ти за какво говориш бре?
              немския индекс

Коментар

• Предполагам, че движението нагоре все още не е завършило, въпреки резкия обрат от последния час. Затова ще ви предложа да пробваме нещо - всеки който е къс, да си каже стопа или условията, при които ще излиза и да мъчим да хванем върха. Това абсолютно сериозно! Ако съм прав, има още около 24 часа, за да оформи връх.

Добре дошъл на Анон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  [ ако под 2940 иде,няма червен вариант
                  сигурно линеен гледаш .... бъди предпазлив, че съвършената геометрия само в книгите я има.

Коментар

очаквам спад до 6090 за деня....

Ти за какво говориш бре?

Коментар

• Евро/доллар падает после объявления итогов аукциона португальских облигаций Валютный рынок

12:01:11 14:08 Блоггерам Печать В избранное RSS

Разговоры о том, что размещение португальских облигаций пройдет удачно оправдались. Португалия разместила облигации с погашением в октябре 2014 года на сумму в Е650 млн. при средней доходности 5.396% и коэффициенте покрытия 2.6, а с погашением в июне 2020 на сумму в Е599 млн. при средней доходности 6.716% и коэффициенте покрытия 3.2. Дилеры обращают внимание на то, что в ходе предыдущего аукциона облигаций с погашением в 2020, прошедшего 10 ноября, средняя доходность составляла 6.806%, а коэффициент покрытия 2.1, и евро позитивно отреагировал на результаты нынешнего аукциона. Тем не менее, рост евро/доллара был быстро прерван вблизи $1.3010, и в настоящее время пара пытается использовать биды вблизи $1.2980 для стабилизации, став жертвой стратегии "покупай на слухах, продавай на фактах". Дилеры отмечают, что биды скапливаются вплоть до $1.2975, но прорыв ниже может поддержать снижение к $1.2960, а возможно и к $1.2945/40, при этом они обращают внимание на то, что, хотя быки пока не теряют оптимизма, в целом восстановление евро в последние дни носит коррекционный характер, и превалирующим риском остается возобновление среднесрочного нисходящего тренда. Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex

Коментар

• Комарджи,претенциозно прекалено ще е да споря с тебе,ама ако под 2940 иде,няма червен вариантАз на 4Н гледам,чертежи не чертая,не че не мога да се науча,ама ленив съм по природа,ще прощаваш.
                        Реде,Реде,докато ти плюскаш свинско,прасетата ти изплюскаха стопа.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

От паяжината в горен десен ъгъл за надолу може и много да заболи. Но пък за това са стоповете.
                          очаквам спад до 6090 за деня....

Коментар

GERMAN30 koito ne e obyrnal vnimanie kakvo napisah oshte ima vreme
                            1.Кирилица
                            2.Какво да гледаме

Коментар

GERMAN30 koito ne e obyrnal vnimanie kakvo napisah oshte ima vreme
                              От паяжината в горен десен ъгъл за надолу може и много да заболи. Но пък за това са стоповете.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                Само да не се върне да тества 1,2860
                                Възможно е,ако не издържи тука като нищо 1.2860 да видим

Коментар

Working...
                                X