bokogega, този ти аватар обаче събира погледите Мерси че каза кой е, че и на мен не ми мязаше на Ботев, някак си...ама ниииищо общо нямат обаче все пак ми е чудно не стана ли време да го обръснеш вече
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНещо против фотото ли имаш?И дай наименование на "другите",че така се разводняват нещата.
П.П.Нещо не мога да вдена за Херцел
Щом питаш за "другите", значи си от нашите.
остави Херцел .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеТова изсипване се очакваше още преди нова година,ама найсе....сега дойде
Интресено взе да става сега.....злато петрол яко надолу днес,а еврото не паднало чак толкова драстично,канадеца се държи добре,аудито не толкова,ама пак бива - ако тръгнат нагоре пак суровините може да стане МНОООООГо интересно
Обаче днеска стана , но няма
кои знае какъв ефект върху Е>Д
Значи требе да се следи!!!
Ще направят някоя гяволия скоро !!!
Ама пак ще е по късните доби,
дето бродят жълтурите и ще истървем
стотинките
Даже и сега ми се струва , че е за къси.......--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеАми ... глава и рамене е тренд обръщаща фигура,аз тренд не виждам ясно изразен при Е/У.Но иначе да....така изглежда Макар,че на такива малки графики не ти препоръчвам да го гледаш много много Поне на 4-часова да еМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеКато гледам фотото, мязаш на Херцел. Значи си от другите.
П.П.Нещо не мога да вдена за Херцел"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа 15м
Коментар
-
Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнениеаз това го знам, но е добре и да узнаеш, че има и още 2 вида. Сериозно този вид графика не е удачен, за прилагане на ТА.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеКато гледам фотото, мязаш на Херцел. Значи си от другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАми Метатрейдъра позволява и линейни графики
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМи каза , че ЛЕГЕНДАРНОТО
1.3333333333333333333333333
ще излезне.
Ми то и аз значи съм го изнюхъл,
защото бях заложил да излезне
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНищо не се вижда(много е малка) ... глава и рамене,имало е слизане ама тва на какъв период го гледаш - аз не виждам такова нещо по мойте...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗдравейте момци, като новак да ви попитам това глава с рамене ли е или на мен така ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнениеабе момко, ква е тази линейна графика????Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар