If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bokogega, този ти аватар обаче събира погледите Мерси че каза кой е, че и на мен не ми мязаше на Ботев, някак си...ама ниииищо общо нямат обаче все пак ми е чудно не стана ли време да го обръснеш вече
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Това изсипване се очакваше още преди нова година,ама найсе....сега дойде
Интресено взе да става сега.....злато петрол яко надолу днес,а еврото не паднало чак толкова драстично,канадеца се държи добре,аудито не толкова,ама пак бива - ако тръгнат нагоре пак суровините може да стане МНОООООГо интересно
Очакваше се !!!!
Обаче днеска стана , но няма
кои знае какъв ефект върху Е>Д
Значи требе да се следи!!!
Ще направят някоя гяволия скоро !!!
Ама пак ще е по късните доби,
дето бродят жълтурите и ще истървем
стотинките
Даже и сега ми се струва , че е за къси.......
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ами ... глава и рамене е тренд обръщаща фигура,аз тренд не виждам ясно изразен при Е/У.Но иначе да....така изглежда Макар,че на такива малки графики не ти препоръчвам да го гледаш много много Поне на 4-часова да е
ОК мерси ууди
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ами ... глава и рамене е тренд обръщаща фигура,аз тренд не виждам ясно изразен при Е/У.Но иначе да....така изглежда Макар,че на такива малки графики не ти препоръчвам да го гледаш много много Поне на 4-часова да е
аз това го знам, но е добре и да узнаеш, че има и още 2 вида. Сериозно този вид графика не е удачен, за прилагане на ТА.
Е, стъпка по стъпка . За сега това ми върщи работа и ме ориентира перфектно за да прилагам стратегията си, Като почна да губя, сигурно ще се замисля и за останалите.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар