IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bokogega, този ти аватар обаче събира погледите Мерси че каза кой е, че и на мен не ми мязаше на Ботев, някак си...ама ниииищо общо нямат обаче все пак ми е чудно не стана ли време да го обръснеш вече
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Rumus се казва.

Коментар

• Комарджи ако не е тайна тези снимки, от линковете от каква платформа са?

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Нещо против фотото ли имаш?И дай наименование на "другите",че така се разводняват нещата.
          П.П.Нещо не мога да вдена за Херцел
          Ако имах щях дефектно да ти го кажа.
          Щом питаш за "другите", значи си от нашите.

остави Херцел .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Това изсипване се очакваше още преди нова година,ама найсе....сега дойде
            Интресено взе да става сега.....злато петрол яко надолу днес,а еврото не паднало чак толкова драстично,канадеца се държи добре,аудито не толкова,ама пак бива - ако тръгнат нагоре пак суровините може да стане МНОООООГо интересно
            Очакваше се !!!!
            Обаче днеска стана , но няма
            кои знае какъв ефект върху Е>Д
            Значи требе да се следи!!!
            Ще направят някоя гяволия скоро !!!
            Ама пак ще е по късните доби,
            дето бродят жълтурите и ще истървем
            стотинките
            Даже и сега ми се струва , че е за къси.......
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ами ... глава и рамене е тренд обръщаща фигура,аз тренд не виждам ясно изразен при Е/У.Но иначе да....така изглежда Макар,че на такива малки графики не ти препоръчвам да го гледаш много много Поне на 4-часова да е
              ОК мерси ууди
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Като гледам фотото, мязаш на Херцел. Значи си от другите.
                Нещо против фотото ли имаш?И дай наименование на "другите",че така се разводняват нещата.
                П.П.Нещо не мога да вдена за Херцел
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  На 15м
                  Ами ... глава и рамене е тренд обръщаща фигура,аз тренд не виждам ясно изразен при Е/У.Но иначе да....така изглежда Макар,че на такива малки графики не ти препоръчвам да го гледаш много много Поне на 4-часова да е

Коментар

• Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнение
                    аз това го знам, но е добре и да узнаеш, че има и още 2 вида. Сериозно този вид графика не е удачен, за прилагане на ТА.
                    Е, стъпка по стъпка . За сега това ми върщи работа и ме ориентира перфектно за да прилагам стратегията си, Като почна да губя, сигурно ще се замисля и за останалите.
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Като гледам фотото, мязаш на Херцел. Значи си от другите.

Коментар

Ами Метатрейдъра позволява и линейни графики
                        аз това го знам, но е добре и да узнаеш, че има и още 2 вида. Сериозно този вид графика не е удачен, за прилагане на ТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Ми каза , че ЛЕГЕНДАРНОТО
                          1.3333333333333333333333333
                          ще излезне.
                          Ми то и аз значи съм го изнюхъл,
                          защото бях заложил да излезне
                          Да,но имаше и друг пост към теб,относно късата ти,на която ти издържа
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Нищо не се вижда(много е малка) ... глава и рамене,имало е слизане ама тва на какъв период го гледаш - аз не виждам такова нещо по мойте...
                            На 15м
                            Attached Files

Коментар

Здравейте момци, като новак да ви попитам това глава с рамене ли е или на мен така ми се струва
                              Нищо не се вижда(много е малка) ... глава и рамене,имало е слизане ама тва на какъв период го гледаш - аз не виждам такова нещо по мойте...

Коментар

• Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнение
                                абе момко, ква е тази линейна графика????
                                Ами Метатрейдъра позволява и линейни графики

Коментар

Working...
                                X