IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Не е много ясно на какво се дължи.
    Погледни, че златото се е изсипало
    над 30$
    Това изсипване се очакваше още преди нова година,ама найсе....сега дойде
    Интресено взе да става сега.....злато петрол яко надолу днес,а еврото не паднало чак толкова драстично,канадеца се държи добре,аудито не толкова,ама пак бива - ако тръгнат нагоре пак суровините може да стане МНОООООГо интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Здравейте момци, като новак да ви попитам това глава с рамене ли е или на мен така ми се струва
      абе момко, ква е тази линейна графика????

Коментар

• Здравейте момци, като новак да ви попитам това глава с рамене ли е или на мен така ми се струва
        Attached Files
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Комарджи,а кои са вашите и кои са нашите
          Като гледам фотото, мязаш на Херцел. Значи си от другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Сутринта бях постнал един цитат тука - изсипването вероятно се дължи на разпродажба на евраци от ЕЦБ или други централни банки на ЕС за плащане на лихви по някои облигации и други такива простотии..не ми се търси сега ....Ама утре...да видим накъде ще духа вятъра
            Не е много ясно на какво се дължи.
            Погледни, че златото се е изсипало
            над 30$
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
              Иска ми се да излезем вече от тези нива и да хване някаква посока... Днес си мислех, че ще качваме още, но след това изсипване нещата ми изглеждат, като пред развръзка
              Очаквам да видя отново легендарното и малко отгоре след което да му кажем сбогом поне за няколко месеца.
              Всичко е пожелателно, но ми изглежда вече и като много вероятно.
              Сутринта бях постнал един цитат тука - изсипването вероятно се дължи на разпродажба на евраци от ЕЦБ или други централни банки на ЕС за плащане на лихви по някои облигации и други такива простотии..не ми се търси сега ....Ама утре...да видим накъде ще духа вятъра

Коментар

• Иска ми се да излезем вече от тези нива и да хване някаква посока... Днес си мислех, че ще качваме още, но след това изсипване нещата ми изглеждат, като пред развръзка
                Очаквам да видя отново легендарното и малко отгоре след което да му кажем сбогом поне за няколко месеца.
                Всичко е пожелателно, но ми изглежда вече и като много вероятно.
                DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Ахааа,сега разбрах защо мислиш ,че ще ходи до 1.36 ...щото не четеш вестници
                  Ахам....какво да им чета на вестниците,само лъжи
                  А иначе.....ще видим де,всеки си има мнение - аз казах вече - дълъг съм засега

Коментар

То вестници няма вече,ти за пари ми говориш...
                    Влезнах дълго бтв.....стопа е на 1.3225 - целта е 1.36....засега
                    Ахааа,сега разбрах защо мислиш ,че ще ходи до 1.36 ...щото не четеш вестници
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Някой да вижда дълго от тук? Дълъг 3315/3395. До легендарното поне

Коментар

• Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнение
                        много плитко си гу турил стопа, колега! Не се коси, пари като вестници, дигай главата и давай напред!
                        То вестници няма вече,ти за пари ми говориш...
                        Влезнах дълго бтв.....стопа е на 1.3225 - целта е 1.36....засега

Коментар

Много съм ядосан днес
                          Влезнах по обяд с двойно по-голяма позиция от обикновеното късо при Е/У....за 1 пип ми взело стопа и после се сурнало надоле...направо ми иде да си хвърля лаптопа от терасата

Така,сега да се поуспокоя малко - мисля,че еврото колкото и невероятно да изглежда,формира база около 1.33 и ще има напън към следващото фибо на спада от 1.42 до 1.29,което еееее някъде къъмм.....1.36 нещо си беше
                          много плитко си гу турил стопа, колега! Не се коси, пари като вестници, дигай главата и давай напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Гледай да не презрееш, че
                            гнилите круши например
                            прасетата ги най-обичат(Мирко)
                            не бой се, нема такъва вероятност

Коментар

• Много съм ядосан днес
                              Влезнах по обяд с двойно по-голяма позиция от обикновеното късо при Е/У....за 1 пип ми взело стопа и после се сурнало надоле...направо ми иде да си хвърля лаптопа от терасата

Така,сега да се поуспокоя малко - мисля,че еврото колкото и невероятно да изглежда,формира база около 1.33 и ще има напън към следващото фибо на спада от 1.42 до 1.29,което еееее някъде къъмм.....1.36 нещо си беше

Коментар

• Първоначално изпратено от the gamer Разгледай мнение
                                здравейте, братучки, зелен съм в тоя форум, но се надявам да узрея скоро.
                                Гледай да не презрееш, че
                                гнилите круши например
                                прасетата ги най-обичат(Мирко)
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X