IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малиииииии, фърчали са стопове, нулирали са се акаунти. Мазало големо. Обаче в последно време хич не е за търгуване при изказванията на големите шефчета.

То е риторичен въпрос, ама да си питам, има ли заклани?
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Те си дават нормални послания, но някой други хорица дават лъжливи. На валутния всякакви манипулации са позволени, така че няма какво да се чудиш. Да не мислеш, че всички тия приказки как еврото потъва са случайни. Хората искат да си закрият късите позиции които са праснали още от началото на годината
      хората за които говориш ,от лятото на 2008 за по малко от 30-40 фигури не влизат ,тъй че ще видим дали си закриват къси или неще=о друго става Успех

Коментар

• Моето мнение е, че каквото и да се случва пазарът трябва да се уважава. Ясно е, че едни печелят, а други губят. И когато си на вълната на късмета трябва да се сещаш и за другите не толкова щастливи моменти. Защото пазарът ще те прати на мястото ти.

НЕкакви си мои суеверия...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          ...............
          Лапна ли една десетачка?
          По-скоро 100-тачка,но и толкова ми стига - сметката ми е доста малка,така че на това съм предоволен

Коментар

• "Умните пари" никога не са изумени.Със сигурност са хванали вярната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Аз затворих 1/2 от позицията със 110 пипса +,другата е на 60+ стоп,иначе таргета ми е 1.3220,но ще видя там дали няма много стопе и да скочим повечко
              ...............
              Лапна ли една десетачка?
              .................

fxman

Днес, 17:04
              Хайде сега искам дълбооко потапяне...
              ....................
              Дълбоко ли си се потопил заедно с талера. Ако изплуваш ще дочакаш обратен тренд.
              Last edited by LANDLORD 31; 02.12.2010, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Аз такова нещо не съм виждал какви послания дават тези хамави политици и централни банкери незнам просто пазаря се изуми кой път да фаща
                Те си дават нормални послания, но някой други хорица дават лъжливи. На валутния всякакви манипулации са позволени, така че няма какво да се чудиш. Да не мислеш, че всички тия приказки как еврото потъва са случайни. Хората искат да си закрият късите позиции които са праснали още от началото на годината
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз такова нещо не съм виждал какви послания дават тези хамави политици и централни банкери незнам просто пазаря се изуми кой път да фаща

Коментар

• Аз затворих 1/2 от позицията със 110 пипса +,другата е на 60+ стоп,иначе таргета ми е 1.3220,но ще видя там дали няма много стопе и да скочим повечко

Коментар

Дълбоко дълбоко,колко да е дълбоко
                      Утре 1.33,а понеделник вече ще се разбере какво ще става с Е/У,като излязат данните за купените бондове от ЕЦБ
                      Както му викат да си приготвим 10-15фигури нагоре или 10-15 надоле!Сам избираш!!!

Коментар

Ще има ли днес 1.3220 бре? Има ли евро-бикове
                        Има. Сегашните покачвания обаче поне за мен не са от биковете, а от големите, огромни мечоци които закриват късите си. Същите тия дето напускаха и всякакви слухове
                        Last edited by Jay Gould; 02.12.2010, 17:10.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от fxman Разгледай мнение
                          Хайде сега искам дълбооко потапяне...
                          Дълбоко дълбоко,колко да е дълбоко
                          Утре 1.33,а понеделник вече ще се разбере какво ще става с Е/У,като излязат данните за купените бондове от ЕЦБ

Коментар

• Хайде сега искам дълбооко потапяне...

Коментар

Ще има ли днес 1.3220 бре?
                              Има ли евро-бикове
                              Винаги е имало, шъ Ви е.ъ долара аз на вас

Коментар

• Ще има ли днес 1.3220 бре?
                                Има ли евро-бикове

Коментар

Working...
                                X