IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Датите са малко по- долу в темата и пак с този ник; друг нямам.....
    бля-бля Бисери и вицове е много хубава тема
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Кои дати си написал и с кой точно ник? И вземи кажи нещо за 'врътката" за която приказваш, че май освен злобясване нищо друго не си казал до сега
      Датите са малко по- долу в темата и пак с този ник; друг нямам, за разлика от някои хора.

Всеки може да направи справка със задна дата и да сравни по сайтчето ти. Лошото е, че и там сигурно доста често променяш нещата. Трябват точно 3 неща - лунен, граждански и икономически календар. Първият задава сравнителната дата, вторият изчиства уикендите (освен ако не търгуваш през ислямистки акаунт, което в твоят случай е напълно възможно ), а третият доуточнява според това кога са важните новини, откъдето идват и честите ти обърквания с по 1-2 дни.

Който има време и му се занимава, може да направи справка. Пък ти продължавай да се правиш на загадъчен и интересен, Джентълмене...

Коментар

• предполагам, че вече за другата седмица $ ще може да пробие съпротивата от 1.30

Коментар

Да, поне така си мисля.. Но имам и една в червено пак за 7 ми.. за това си мисля дали утре преди да ловим вещиците няма да ни направи първо на маймуни
          ........... Китът все ще мине ако и да почакаме и тогава ще го пуцаме
          Лично аз съм с нагласата, че до утре сутринта може и да е стигнало до 1.2900, та затова и питам , да си имам едно на ум

Коментар

Виж по- долу датите, които написах, сравни с тия на сайтчето ти, че там не искам да влизам и да си цапам ИП-то и ще откриеш приликите.
            Кои дати си написал и с кой точно ник? И вземи кажи нещо за 'врътката" за която приказваш, че май освен злобясване нищо друго не си казал до сега
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да не си блондинка, че да ми е интересно вниманието ти И каква "врътка" правя според теб???
              Виж по- долу датите, които написах, сравни с тия на сайтчето ти, че там не искам да влизам и да си цапам ИП-то и ще откриеш приликите.

Коментар

Е как да съм любезен с теб, когато целта е да получиш внимание?..
                Да не си блондинка, че да ми е интересно вниманието ти И каква "врътка" правя според теб???

Коментар

Що да ти ги пиша, като си нервен и не си любезен? Извадих ги вчера за цялата година. С който се познаваме, може да ги ползва и знае за какво става дума. Ако е забравил, може да ме пита.. Айде лека и не се нервирай.
                  Е как да съм любезен с теб, когато целта е да получиш внимание?... Тя "врътката" е ясна и на малките деца, но някак си не върви да продаваш такива кифладжийски номера и да очакваш, че някой ще ти се върже...

Коментар

Да беше погледнал календарът преди да напишеш горното, хехе. Просто ще държиш 2 дни или ще ти дойде в повече нервата?
                    П.П.: Не съм ти гледал сайтчето, я напиши тука, датите за месеца, за да ги видим всички?
                    Що да ти ги пиша, като си нервен и не си любезен? Извадих ги вчера за цялата година. С който се познаваме, може да ги ползва и знае за какво става дума. Ако е забравил, може да ме пита.. Айде лека и не се нервирай.

Коментар

Където са по две, гледаш календара, освен ако не си арабин, щото даже на Форекс в събота и неделя повечето си почиват и са за гъби
                      Да беше погледнал календара преди да напишеш горното, хехе. Просто ще държиш 2 дни или ще ти дойде в повече нервата?

П.П.: Не съм ти гледал сайтчето, я напиши тука, датите за месеца, за да ги видим всички?

Коментар

..
                        Където са по две, гледаш календара, освен ако не си арабин, щото даже на Форекс в събота и неделя повечето си почиват и са за гъби

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          Доколкото си спомням , прогнозата ти беше , 07-10! , тоест за на север утре, така ли?
                          Що на север? Той ако знаеше, щеше да каже. Не е ли очеизвадно, че просто се прави на интересен...

Първата дата за месеца беше 4ти (връх), следват 13-14ти, 19ти и 26-27ми. Където са по 2 датите, имам предвид и двете, а не или-или. Влиза се контра на движението от последните 1-2-3 дни. Джентълменът ще каже какъв е стопът, хехе.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                            Доколкото си спомням , прогнозата ти беше , 07-10! , тоест за на север утре, така ли?
                            Да, поне така си мисля.. Но имам и една в червено пак за 7 ми.. за това си мисля дали утре преди да ловим вещиците няма да ни направи първо на маймуни
                            На 04 например загубих пари.. отворих дълга.. тя се изпълни, аз от лакомия не я закрих или поне не закрих 3/4 както правя, а я оставих цяла. Като се върнах след няколко часа, дългата ми успешна позиция бе вече на минус, пих една студена вода, сложих си и лед и това е Всеки ден не е Великден.. Но пак бе шантав ден.. едни показатели сочат север, други юг, но не знаеш коя от тях ще се по-силна, а може да стане и като на 04. Първо едното, а после другото...
                            За това утре ще му мислим .. Сега след двойния връх, от 1.3115 съм извън пазара и ще чакам.. Китът все ще мине ако и да почакаме и тогава ще го пуцаме
                            Last edited by Jay Gould; 06.01.2011, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Еми ти вместо да се чудиш толкоз ,да беше барем ме попитал ,кое за какво ми е бре

И за да не се маеш много, ще ти подскажа -търся кораби с големи трюмове щото в Жълто море са се натръшкали едни Китове дето заттваряха късите си позиции ,че тая Китова мас трябва да се извозва някак си Мухахахаах а

Ама ти не спирай да питаш за какво ми са другите работи Аз ще ти отговоря Мухахахаха .Успех
                              Хи хи ее вече сме в унисон с темата аз пък мислех че си сменил форекса с друго
                              Pip master

Коментар

2011г. Януари 07 ....

Коментар

Working...
                                X