IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    ЕЕ Тандеме какви ли не спамове и лафове съм чел тук ама сега сефте виждам и чета във валутната търговия тук обяявви за кораби и хамали аиде за хамали иди доиди ама чак за кораби и трюмовее
    Еми ти вместо да се чудиш толкоз ,да беше барем ме попитал ,кое за какво ми е бре

И за да не се маеш много, ще ти подскажа -търся кораби с големи трюмове щото в Жълто море са се натръшкали едни Китове дето заттваряха късите си позиции ,че тая Китова мас трябва да се извозва някак си Мухахахаах а

Ама ти не спирай да питаш за какво ми са другите работи Аз ще ти отговоря Мухахахаха .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Знаех си че тая обява не е за тая тема ,ама си мислех ,че поне за последната и част (от обявата ) ще се намерят ИнтУсиасти Пу .Сам ще ми е трудно
      ЕЕ Тандеме какви ли не спамове и лафове съм чел тук ама сега сефте виждам и чета във валутната търговия тук обяявви за кораби и хамали аиде за хамали иди доиди ама чак за кораби и трюмовее
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        Пичове търся да наема кораби с големи трюмове ,кораби още вагони ,вагони още хамали
        Знаех си че тая обява не е за тая тема ,ама си мислех ,че поне за последната и част (от обявата ) ще се намерят ИнтУсиасти Пу .Сам ще ми е трудно

Коментар

• 2011г. Януари 07 ....
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• къса от 1.3001

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Обичам такива хубави дни........Наздраве
              Снимката е от миналата година, но пак върши работа по тоя повод Наздраве!

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• проби ли не проби ли..на кантар малко е засега

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  законтрих тука
                  дълги @ 20 цели 31 и 40 стоп 12

за надулу имах от 3110 ама ги затворих преждевременно @ 67 щото требваше да излизам .

стопа на 0 @ 20 , че нещо не се развива както трябва .
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Проба,проба,1,2,3 ....
                    Лимита не е задължително да го дочакам,може и по-рано да затворя.

Успех и без последователи,моля!

Затворена на .3020.Трябва да излизам,а и 5 пипса са си 5 пипса - ще покрият разходите такси

Лека вечер
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      LONG 3015/2990 цел 3080
                      хаха моята позиция е същата само дето е от 3017
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• законтрих тука
                        дълги @ 20 цели 31 и 40 стоп 12

за надулу имах от 3110 ама ги затворих преждевременно @ 67 щото требваше да излизам .
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Проба,проба,1,2,3 ....
                          Лимита не е задължително да го дочакам,може и по-рано да затворя.

Успех и без последователи,моля!
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Пак не ми издържаха нервите....затворих на 3057

.......нищо

....
                            На мен ми е затвори на нула, но към 17ч, пуснах да видя къде сме и пак влязох от по ниско - 1.3108 и лимита на 1.2985, но тук е затворих 1.3009 - +99п.
                            А до къде ще стигне не знам, може още 100 да направи, но тук е опасно, по добре след корекция.
                            DJ сватба

Коментар

• LONG 3015/2990 цел 3080

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                                Да де ама на 30 ноември затвори под нея и после мощно на север.

Ако е наистина пробита курса няма работа над 3080 вече.

Вълново ми се струва че е време за корекция нагоре, ама знае ли човек.
                                Ама защо си мислиш, че МА 200 или коя да е МА е нещо повече от линийка на графиката на конкретния посредник? Вярно, помага, за да изчистиш движението и да видиш посоката, но за повече от това е въпрос на въображение.

Коментар

Working...
                                X