IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Долар ден!
    Днес ще рутим ли 2900 или направо 2800
    Сложих ордери за добавка на къси на 2950 (акп падне дъното от 1 декември) и на 3060 (малко под 200 КАКАТА).

П.С. Абе кой измисли това на КАКИТЕ да им се вика КАКИ ??

Коментар

• :
      Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Добрю ютрю !!!
      всички:
      Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо,
      Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло,
      Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна
      да не се скрънзят ,
      а да почерпят с великодушие !!!!
      Браво бе Реде за Жана , Яна и Йовка не знаех че имат имен ден
      Ей ся им излеза късмета
      Честит имен ден на всички именници и от мен.

Коментар

• Саламат сиан!

Честита Нова Година на всички спекуланти,контрабандисти,черноборсаджии и прочие черноработници!Да сте живи и здрави вие и всички,които обичате!Вечер доволни по къщята си да си ходите,децата с блеснали очички да чакат да им напълните джобчетата,а любимата с настръхнали ,,очички" да ви дърпа към бедрума!И стига вече с тоя песимизъм,че ми писна!Все пак се водим откъм по-богатата половина от човечеството.
        Гледам добре сте заработили докат ме няма,първо сте го изстреляли нагоре Е-то,а после сте го цапардосали по кратуната.Браво,така се прави!
        Сегинка кво ще става,че още съм неорганизиран?
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добрю ютрю !!!
          всички:
          Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо,
          Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло,
          Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна
          да не се скрънзят ,
          а да почерпят с великодушие !!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• От туканка на 2965 двойно дънце ле се е уформило, ... ели щатскийот бикот ше продължи да гази ... ???
            Къ мислите протосите ???
            Ъъъ ???
            ...
            На Ванките наздравичка довечера !!!
            Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Learn how to win in FX
              да каже дали се е изпълнил
              лимита дето му го казах !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                Пу!Молбите 409
                EUR/USD ще гони фигура, ама ноделе! 2970
                Добро утро!
                От тук нататък започвам да съжалявам животното. Стига съм го наказвал!
                Успешен ден!

Коментар

• Добро утро!

Да са живи и здрави именниците и дано да се представят толкова добре, като Йордановците, което леко ме съмнява.

СПАРТЕ гледай сега един вълновик, къв извод ще си направи. Всъщност чарта (10 мин) гледай. Че там има две точки, които ще ми определят поведението за днес .... че и за другата седмица, а може би и за месец напред. В шума е истината СПАРТЕ в шума, затуй на 10 мин.

С две думи: стигнали сме почти края на петицата. Правим по ниско дъно от това 2966 (внимава се за скъсяване!!!) и ако то остане дъно минаваме в корекция на последния спад от 4.01. ако бъде бито (новото дъно) минаваме в удължение на вълната юг - движение с голям потенциал. Въпреки, че използвам АКО нещата са ясни.

На три часа нещата придобиха сложен комбинативен характер. Прилагам модифицирания вариант от днес (последния бе от 18.12), който по всяка вероятност си разбирам вече само аз.

Реде
                  избра ли герой на своя чарт???
                  Метата май е много бедна в това отношение. Гледах и най-подходящо ми се стори "Палечко" .... туй е положението

линк 10 мин
                  линк 1 час
                  линк 3 часа
                  Last edited by anonimen komardjia; 07.01.2011, 09:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Блажите ли блажите ли ??
                    ДАВАЙ ДОЛАРЕ
                    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                    мисля за мирко и пускам по една сълза

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Тия дати доста се разминават с тия които съм сложил тази година. 19 я нямам, 26-27 също. Не знам какво си гледал и от къде, след като уж не си ми влизал в блога, но от 1-2 дни има нови ...
                      Да си дойдем на думата... Викаш, променил си ги, а?

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Миналата година си е била за миналата.. Те си стоят в "архиви" както и за предните години. И тъй като съм затворил за сега страницата, за излишни досадници като теб...
                      Ех... и кво, казахме на хората каква е "врътката" и веднага се врътна като ощипана мома, "заключвайки" САЙТА, хехе... На мен това ми стига!

Само те моля в бъдеще за разнообразие да казваш и къде купуваш/продаваш и с какъв стоп, че иначе все едно нищо не си казал.

Коментар

• Блажите ли блажите ли ??
                        ДАВАЙ ДОЛАРЕ
                        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Кога за последно ходи на очен? Трябва да се грижиш за здравете си!
                          Цитатът по- горе е от тази вечер - имаш датите, имаш и начина. Останалото на мен ми прилича пак на тарикатлъци и опити да заобиколиш истината. Нямаш мъжество дори да замълчиш...
                          Тия дати доста се разминават с тия които съм сложил тази година. 19 я нямам, 27 също и т.н. Не знам какво си гледал и от къде, след като уж не си ми влизал в блога, но от 1-2 дни има нови ... Миналата година си е била за миналата.. Те си стоят в "архиви" както и за предните години. И тъй като съм затворил за сега страницата, за излишни досадници като теб, докато пак не ми скимне някой ден да я отворя, то ще пускам само по една дата, в дена в който ще се случва нещо или предния ден вечерта.. Тоест ако съм на линия.. За останалите с които лично се познавам и имам културни отношения, датите са на разположение до края на годината.. А за това, че миналата година съм добавял още, то това си е нещо нормално. Светът се променя, новините, пазарите с него, с него и ние .. Това си е пазар. Освен да вадим кинти друго не ни вълнува, ако ще и с прашка да целим мишена, важно е да има резултат.
                          Ако пък ти влизаш във форума, с идея, някой да ти казва кога да отваряш или затваряш позиция, то си сбъркал професията. Както е казал Бисмарк по повод голяма част от борсовите спекуланти "Никой не може да попречи на глупакът да загуби парите си!" .. Демек, сам ако не мислиш, пиши си портфейла бегал.
                          С това приключвам, а ти си продължавай с плюенето. Може и пак да почнеш да псуваш и да се нервиш на разбития си личен животец, но това е човече.. Ако не си добре с нервите, не си за тази професия, а донор
                          Не, че е лошо да има като теб.
                          Лека.. Желая ти успешна 2011 година

За достъп до тази страница ви е необходима парола от собственика на сайта
                          Last edited by Jay Gould; 07.01.2011, 02:12.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Смея се защото с тоя ти ник нямаш няколко дни назад нищо свъразно с дати http://www.investor.bg/forum/search....7&pp=25&page=3
                            Лъжеш като разпран, сигурно и сам не знаеш защо, а може и да знаеш
                            Хайде със здраве, нервния
                            Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Що на север? Той ако знаеше, щеше да каже. Не е ли очеизвадно, че просто се прави на интересен...

Първата дата за месеца беше 4ти (връх), следват 13-14ти, 19ти и 26-27ми. Където са по 2 датите, имам предвид и двете, а не или-или. Влиза се контра на движението от последните 1-2-3 дни. Джентълменът ще каже какъв е стопът, хехе.
                            Кога за последно ходи на очен? Трябва да се грижиш за здравете си!

Цитатът по- горе е от тази вечер - имаш датите, имаш и начина. Останалото на мен ми прилича пак на тарикатлъци и опити да заобиколиш истината. Нямаш мъжество дори да замълчиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              То е ясно, че така ще кажеш, хехе. Само дето вече всеки може да направи една проста справка и да види как са нещата...
                              Смея се защото с тоя ти ник нямаш няколко дни назад нищо свъразно с дати http://www.investor.bg/forum/search....7&pp=25&page=3
                              Лъжеш като разпран, сигурно и сам не знаеш защо, а може и да знаеш
                              Хайде със здраве, нервния
                              Last edited by Jay Gould; 07.01.2011, 01:18.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

бля-бля Бисери и вицове е много хубава тема
                                То е ясно, че така ще кажеш, хехе. Само дето вече всеки може да направи една проста справка и да види как са нещата...

Коментар

Working...
                                X