IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от planton Разгледай мнение
    Добро утро Ако днес пробие 1.2970 отиваме поне до към 1.25-1.26 така ли излиза или на мен така ми се иска
    Че ще идем, ще идем. Въпросът е кога? Може преди това да идем до 1,32 за разнообразие!

За тези които ми следят коментарите, все още не съм удължил предвид на това което се случи снощи след 18 часа. Ако ще отварям позиция днес тя ще е удължаване на еврото, но при всички случаи до 14:30 часа съм пас. Целта ми е да подобря средният курс така, че 1,2950 да ми стане брейк ивън ако след като удължа се хързулне под 1,29.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
      В дни като днешния освен да губя пари, друго май не съм правил - а насм 20 пипса, а на там 20 пипса.
      Ако наближи минимума от вчера ще хакна една малка дълга със стоп и обръщане под 2950. Все ми се струва, че трябва да поеме дъх нагоре първо и тогава да продължи надолу.
      Аз пък сецам от долната страна
      за нагоре със стоп 1.29666
      три пъти вече
      С малко , че да не боли
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Пенчев
        при теб е първи ден внимателен бъди .... за нас не е и ний с двата крака тънем в разкош.

Стоиле2
        ЦК-то към момента не ни чете, а просото включен е в плитък 20-40 пипов алгоритъм.
        целта е ясна - да ни откачи.

Коментар

• В дни като днешния освен да губя пари, друго май не съм правил - а насм 20 пипса, а на там 20 пипса.
          Ако наближи минимума от вчера ще хакна една малка дълга със стоп и обръщане под 2950. Все ми се струва, че трябва да поеме дъх нагоре първо и тогава да продължи надолу.

Коментар

• Добро утро Ако днес пробие 1.2970 отиваме поне до към 1.25-1.26 така ли излиза или на мен така ми се иска

Коментар

• Абе хубаво е човек да е любознателен - винаги може да научи нещо ново, полезно!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Пичове, днес освен църковния календар и другия кат' гледам ще даде повод за наздравици ........ потрепервам чак в очакване

улезнахте ли вече ?
                Потенциал има за една фигура надолу към 2880,ама няма да бързам още от първия ден да се набухам с двата крака
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                  Туй е, туй е

То това е за да не може ЦК да разбере какво си говорим в този форум

А защо е КАКА и аз хал хабер си нямам, някой ако може да намери оригиналния постинг където е въведено да го постне.
                  Имаме и други кодирани нива:
                  ЛЕГЕНДАРНОТО
                  ФАМОЗНОТО
                  МИСТИЧНОТО,
                  но требе и други да се измислят!!!
                  Така никво ЦК не може ни пробие !!!

Коментар

Убийте ме, ама не знам на какво викате КАКАТА. Гледам там някой сложил ордер под КАКАТА 200, че си викам, тук е пълзящата средна 200 по дневния. Туй ли е КАКАТА?
                    Туй е, туй е

То това е за да не може ЦК да разбере какво си говорим в този форум

А защо е КАКА и аз хал хабер си нямам, някой ако може да намери оригиналния постинг където е въведено да го постне.

Коментар

• Мерси!

Коментар

Убийте ме, ама не знам на какво викате КАКАТА. Гледам там някой сложил ордер под КАКАТА 200, че си викам, тук е пълзящата средна 200 по дневния. Туй ли е КАКАТА?
                        АХА
                        Но може да се посочи и фрейма по принцип

Коментар

• Убийте ме, ама не знам на какво викате КАКАТА. Гледам там някой сложил ордер под КАКАТА 200, че си викам, тук е пълзящата средна 200 по дневния. Туй ли е КАКАТА?

Коментар

• Пичове, днес освен църковния календар и другия кат' гледам ще даде повод за наздравици ........ потрепервам чак в очакване

улезнахте ли вече ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение

П.С. Абе кой измисли това на КАКИТЕ да им се вика КАКИ ??
                              Е как кой, СеЦката разбира се. Този неповторим австралийски почитател

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                                :

Браво бе Реде за Жана , Яна и Йовка не знаех че имат имен ден
                                Ей ся им излеза късмета
                                Честит имен ден на всички именници и от мен.
                                То и аз не знаех, но така пише в
                                ИМЕНИКА!!!!

Коментар

Working...
                                X