IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    по скоро програмист
    всичко иска в блок схема да вкара и с формули да го опише
    РУУКИТО то може по принцип,
    но не е много лесно...........
    =================================
    Дебнем за двоен връх и да му
    налетя
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Опасан още преди време го предупреждавах, че си играе с огъня. Банкери... какво да ги правиш...

по скоро програмист
      всичко иска в блок схема да вкара и с формули да го опише
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        има си никче
        OPASEN и си е автор на темата
        прегледай я , доста поучително четиво
        Опасан още преди време го предупреждавах, че си играе с огъня. Банкери... какво да ги правиш...

Коментар

• има си никче
          OPASEN и си е автор на темата
          прегледай я , доста поучително четиво
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Много го шортите днес, а то нЕма да пада. Има бая опции през 50 пипса надолу до към средата на седмицата и докато не си вържат гащите, няма да го пуснат.

Що така скочихте с/у "ордер буука" на оанда? Не е като да дава 100% гаранция за резултатност, но го гледам редовно и определено помага.

А тоя велик осерител от фрийзоната има ли си никче? Много са ми интересни подобни типажи... Естествено, че пазарът ще ходи с/у тях, докато ги занули и после ще обърне...

Държа си и трите позиции към момента без промяна. Малко ме е яд, че отървах аудито с/у долар и канадка, но там и без това си е доста трики...

Коментар

• РУУКИТО сетих се за кои случай
              става дума !!!! Беше много популярен в близкото
              минало в средите форексиджииски
              =================================
              Миииииииииииииии......
              ум умува,
              ум мъдрува,
              ум патки пасе

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Незнам Реде правеше нещо човека сигурно 2 години .... усреднява и т.н.т.... и стопа го смяташе винаги, колко пипа му оставали до зануляването отначало бе с 5000 бона и 2 години така я кара и на края вкара 30К и филма свърши за седмица някъде.

кво е станало ?затвори малко под върха на 1.6 , въпреки че можеше да устиска още 1 фигура, и веднага след това тренда обърна. а момчето реши , че това е комар и се закле да не го пипа форексо до края на живота си
                ама така е когато вместо да си работят върху психиката , решават да не затварят никога на загуба и слушат ' КАПАЦИТЕТИ ' като Дон Карлос и компания

ПП Темата е изключително поучителна за всички апологети на Осредняването / Усеряването /
                Last edited by NYSERookie; 11.01.2011, 16:49.

Коментар

• Оффф,тва евро няма ли да се върне към 1.2930,че да си накупя малко...

Коментар

• Пак да вметна за осветление на ситуацията. Там различен брой постове дава "звание". Рибка, шаран, делфин... И става въпрос за Опасния. Той е писал и тук....

Коментар

Незнам Реде правеше нещо човека сигурно 2 години .... усреднява и т.н.т.... и стопа го смяташе винаги, колко пипа му оставали до зануляването отначало бе с 5000 бона и 2 години така я кара и на края вкара 30К и филма свърши за седмица някъде.
                      Да не е играл с 1:100 ливъридж ?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Комържи не разбрах.
                        Ум Белия Делфин ръгна
                        30 000 $ без стоп и ги загуби ли?????

Коментар

• Комържи не разбрах.
                          Ум Белия Делфин ръгна
                          30 000 $ без стоп и ги загуби ли?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                            Не питам просто,тогава виждаш ли го днес еврото да слезе под 1.2890 ? На мен специално МНОГО малко вероятно ми се струва - по-скоро ще направи тест на 1.3020
                            В бъдещето избягвам да гледам, въпреки, че всяка сутринта го направя. Ако стане това, което казваш ще бъда на -3пипа, което не трагично за мен. По трагичното е неправилната ориентация, която евентуално имам, но на всеки му е простено 1-2-3 дена зацепване. ,

............а най-трагичното е стопа да ти бъде "насилствената смърт на акаунта ти". Такова нещо не бях виждал, но видях снощи в Фризоната (благодарение на РУКИ) - някакъв ум, белия делфин (що се е кръстил "делфин", като не е ) ..... и защо тъй филма свърши с неочакван край.... тъкмо ръгна 30000УСД и филма свърши ....... някой да знае по нататък каква е историята? .. питам сериозно.
                            Last edited by anonimen komardjia; 11.01.2011, 16:33.

Коментар

не съм .... държа мин. 50-60-80 айде 100 пипа дори преди Коледа 150 ми се случи. Затварям и на +2-3 когато тръгне срещу мен. Не се бъркай от честите ми входове .... опитвам се да се наместя елегантно. по скоро съм машина за ордери.... нещо като робот от МТ.
                              Таман докато се изпекат кифличките и позицията излязла

Коментар

не съм .... държа мин. 50-60-80 айде 100 пипа дори преди Коледа 150 ми се случи. Затварям и на +2-3 когато тръгне срещу мен. Не се бъркай от честите ми входове .... опитвам се да се наместя елегантно. по скоро съм машина за ордери.... нещо като робот от МТ.
                                Не питам просто,тогава виждаш ли го днес еврото да слезе под 1.2890 ? На мен специално МНОГО малко вероятно ми се струва - по-скоро ще направи тест на 1.3020

Коментар

Working...
                                X