If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Комарджи,ти скалпер ли си - за по-колко пипса влизаш средно ?
не съм .... държа мин. 50-60-80 айде 100 пипа дори преди Коледа 150 ми се случи. Затварям и на +2-3 когато тръгне срещу мен. Не се бъркай от честите ми входове .... опитвам се да се наместя елегантно. по скоро съм машина за ордери.... нещо като робот от МТ.
изземваш ми контраджийските функции
е аз тогава трендовик ставам и ще държа позиции по 20-30 пипа
Руки не се прави хич не е хубава тази работа ... да ловиш трендове от по 7-10-15 пипа.
----------------------- ГоДиме що все на ощипан се правиш?
Питай ги на личния какво искат от теб. "Задоволи" ги .... и продължавай напред.
Звуци в ушите може да имаш от намален баланс на селен .... последното е истина.
Не се занимавай с това изобразително изкуство... Причината за тази корекция е, че днес Япония също заяви че ще купува евробонове от държавите в ЕС които ще емитират нов дълг тази година. Явно жълтите не желаят по-нататъшно поскъпване на йената спрямо еврото! Но... трудно се спира приийждаща река. Колкото повече чували слагаш, толкова по-голямо е опустошението при пробив!
Една Eti_ нестига. Повече трябват тука. Оставям ви в добро разположение на духа...
Не се занимавай с това изобразително изкуство... Причината за тази корекция е, че днес Япония също заяви че ще купува евробонове от държавите в ЕС които ще емитират нов дълг тази година. Явно жълтите не желаят по-нататъшно поскъпване на йената спрямо еврото! Но... трудно се спира приийждаща река. Колкото повече чували слагаш, толкова по-голямо е опустошението при пробив!
+1
Още сабахлен четох за японците,
но смятах, че пазара вече го е
калкулирал в цената.
Пък може и да го е , а може да не го е,
а може и ум патки да пасе
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Виждам, че се обърквате нещо. Ето графиката ми на 4- и 8-дневния фрактали.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар