Първоначално изпратено от Voddy88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеоще едно късо от 2960 стопа на всички 71-2
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеизземваш ми контраджийските функции
е аз тогава трендовик ставам и ще държа позиции по 20-30 пипа
-----------------------
ГоДиме що все на ощипан се правиш?
Питай ги на личния какво искат от теб. "Задоволи" ги .... и продължавай напред.
Звуци в ушите може да имаш от намален баланс на селен .... последното е истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеНе му давате да поеме малко въздух на това евро
Аз купих 1.2894,стоп 1.2870 и цел 1.2990.
-24 за +96
Сега чакам 1.2995 и там може да скъся, иначе 1.3050 също е вероятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе се занимавай с това изобразително изкуство... Причината за тази корекция е, че днес Япония също заяви че ще купува евробонове от държавите в ЕС които ще емитират нов дълг тази година. Явно жълтите не желаят по-нататъшно поскъпване на йената спрямо еврото! Но... трудно се спира приийждаща река. Колкото повече чували слагаш, толкова по-голямо е опустошението при пробив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе се занимавай с това изобразително изкуство... Причината за тази корекция е, че днес Япония също заяви че ще купува евробонове от държавите в ЕС които ще емитират нов дълг тази година. Явно жълтите не желаят по-нататъшно поскъпване на йената спрямо еврото! Но... трудно се спира приийждаща река. Колкото повече чували слагаш, толкова по-голямо е опустошението при пробив!
Още сабахлен четох за японците,
но смятах, че пазара вече го е
калкулирал в цената.
Пък може и да го е , а може да не го е,
а може и ум патки да пасе--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеВиждам, че се обърквате нещо. Ето графиката ми на 4- и 8-дневния фрактали.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениее сега ще се пробвам за последно къси . трябва да мине обаче 61 и отгоре надолу.
изземваш ми контраджийските функции
е аз тогава трендовик ставам и ще държа позиции по 20-30 пипаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениее сега ще се пробвам за последно къси . трябва да мине обаче 61 и отгоре надолу.
Коментар
Коментар