IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дълго Е/У от 1.2930 - стоп на 1.2895

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      .............а най-трагичното е стопа да ти бъде "насилствената смърт на акаунта ти". Такова нещо не бях виждал, но видях снощи в Фризоната (благодарение на РУКИ) - някакъв ум, белия делфин (що се е кръстил "делфин", като не е ) ..... и защо тъй филма свърши с неочакван край.... тъкмо ръгна 30000УСД и филма свърши ....... някой да знае по нататък каква е историята? .. питам сериозно.
      Огнеопасният дращи глупости чат-пат тука в коментарите под новините и в някои други " форуми " на групата --Инвестор

Помня ,че за една "свирка "дето му направила неква , специално ни се похвали с подробности И това беше един от най-смислените му постове
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Късо от 1.2946
        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Рано е още. И като време и като цена.
          Не мисля,има вход от тука,дали ще изгориш 1-2 близки стопа ,важното е да се качиш на влака-после в движение ще товариш разбийш ли.Важното е като пристигнеш приведен от тежкия товар ,да не мое са понасяш от кеф.
          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            Ти като ги гледаш какво ти казват на дневна графика ? А на седмична ? Само да го купуваш нали както го и дебнеш
            Абе ти що не вземеш.....какво се заяждаш немога да разбера. Нямам 100к,че да отварям позиции за по 1-2-3-6 месеца,ок ? Това,което написах да се отнася за тебе? Говоря за следващите 2-3-8-24 часа. Ако се качи и аз бих го продавал еврото и така и ще направя -СЛЕД като видя корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Никой не обръща внимание на candlestick pattern-ите....а повечето ГОЛЕМИ риби гледат тях.
              Ти като ги гледаш какво ти казват на дневна графика ? А на седмична ? Само да го купуваш нали както го и дебнеш

Коментар

Сигура ли си, че е програмист? Беше писал преди години в зоната, че е банкерин. Или съм останал с грешно впечатление?!

Спарт, де си бре, агенте, разбули истината за Опасания?!

беше ИТ в банка
                банкерин програмист
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• някой търгува ли кабела....аз съм дълъг от по-рано сутринта,ама се чудя какво да го правя.Някакви мнения?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                    що не шортите бре,има още фигура и половина надолу поне
                    Рано е още. И като време и като цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Истървах входа
                      И аз го изтървах за нагоре входа,ама кво да направя....вече 2 часа го чакам да отиде към 1.2930 и не иска

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        по скоро програмист
                        всичко иска в блок схема да вкара и с формули да го опише
                        Сигура ли си, че е програмист? Беше писал преди години в зоната, че е банкерин. Или съм останал с грешно впечатление?!

Спарт, де си бре, агенте, разбули истината за Опасания?!

Коментар

• що не шортите бре,има още фигура и половина надолу поне
                          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Истървах входа
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              РУУКИТО то може по принцип,
                              но не е много лесно...........
                              =================================
                              Дебнем за двоен връх и да му
                              налетя

знам
                              въобще даже не е лесно
                              по-лесно е да се научиш да търгуваш , отколкото да разработиш нещо такова
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Много го шортите днес, а то нЕма да пада. Има бая опции през 50 пипса надолу до към средата на седмицата и докато не си вържат гащите, няма да го пуснат.

Що така скочихте с/у "ордер буука" на оанда? Не е като да дава 100% гаранция за резултатност, но го гледам редовно и определено помага.

А тоя велик осерител от фрийзоната има ли си никче? Много са ми интересни подобни типажи... Естествено, че пазарът ще ходи с/у тях, докато ги занули и после ще обърне...

Държа си и трите позиции към момента без промяна. Малко ме е яд, че отървах аудито с/у долар и канадка, но там и без това си е доста трики...
                                Никой не обръща внимание на candlestick pattern-ите....а повечето ГОЛЕМИ риби гледат тях.

Коментар

Working...
                                X