Дълго Е/У от 1.2930 - стоп на 1.2895
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение.............а най-трагичното е стопа да ти бъде "насилствената смърт на акаунта ти". Такова нещо не бях виждал, но видях снощи в Фризоната (благодарение на РУКИ) - някакъв ум, белия делфин (що се е кръстил "делфин", като не е ) ..... и защо тъй филма свърши с неочакван край.... тъкмо ръгна 30000УСД и филма свърши ....... някой да знае по нататък каква е историята? .. питам сериозно.
Помня ,че за една "свирка "дето му направила неква , специално ни се похвали с подробности И това беше един от най-смислените му постовеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеРано е още. И като време и като цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТи като ги гледаш какво ти казват на дневна графика ? А на седмична ? Само да го купуваш нали както го и дебнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНикой не обръща внимание на candlestick pattern-ите....а повечето ГОЛЕМИ риби гледат тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСигура ли си, че е програмист? Беше писал преди години в зоната, че е банкерин. Или съм останал с грешно впечатление?!
Спарт, де си бре, агенте, разбули истината за Опасания?!
беше ИТ в банка
банкерин програмистТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениещо не шортите бре,има още фигура и половина надолу поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИстървах входа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепо скоро програмист
всичко иска в блок схема да вкара и с формули да го опише
Спарт, де си бре, агенте, разбули истината за Опасания?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеРУУКИТО то може по принцип,
но не е много лесно...........
=================================
Дебнем за двоен връх и да му
налетя
знам
въобще даже не е лесно
по-лесно е да се научиш да търгуваш , отколкото да разработиш нещо таковаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМного го шортите днес, а то нЕма да пада. Има бая опции през 50 пипса надолу до към средата на седмицата и докато не си вържат гащите, няма да го пуснат.
Що така скочихте с/у "ордер буука" на оанда? Не е като да дава 100% гаранция за резултатност, но го гледам редовно и определено помага.
А тоя велик осерител от фрийзоната има ли си никче? Много са ми интересни подобни типажи... Естествено, че пазарът ще ходи с/у тях, докато ги занули и после ще обърне...
Държа си и трите позиции към момента без промяна. Малко ме е яд, че отървах аудито с/у долар и канадка, но там и без това си е доста трики...
Коментар
Коментар