If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако някой шорти преди 3700, да му изсъхнат ръчичките! Проклел съм и еврото и чайниците, но там трябва време, за да хване дикиш. Да видим, дали И този път ще обърнат движението и неизбежното?...
Аз съм скъсил от 1.339, и дебна кога да затворя позицията. Нещо ме съмнява този бърз остър връх до 1.345. И колкото и странно да е за много хора, сега следва обратно надолу към 1.330, а после ще видим какво ще става. Тези бързи пипове са само с цел да избият дребната риба.
Около 1.336 ще има съпротива.
Ще ти вършат работа само докато пазарът се движи в рамка. В момента в който тръгне средносрочен тренд ще започнеш да се биеш с него и ще загубиш всичкото припечелено в рейнджа...
Смяташ ли че за 11-12 год. не съм го разбрал?
А и съм на мнение че стават и за тренд.Зависи как се позиционираш на пазара.Но не мисля да те убеждавам в това ,както ти направи с Годима.
Успех на всички
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Ако стопа ти е над 1,3465 лошо няма, но можеше да си с по-точен къс вход след час и половина...
Днес е много особен ден... Петък края на седмицата. Нов връх на седмична база само преди 2 часа. Предстои рязко пропадане на Дау, което може да започне сега... ако от Фед му разрешат. Развитието днес при валутите-стоки австралиец и новозеландец дават точно такива показания... Сутринта смятах да скъся еврото към 14 часа за едни 100 писпса, но вече доста коригира и може би ще се откажа. Може би ще предпочета да скъся паунд/йена и австралиец/йена.
Точно така .Затова играя само с осцилатори последните 2 год. и търся екстремни нива на минимум 4н. графика. и нагоре.
Ще ти вършат работа само докато пазарът се движи в рамка. В момента в който тръгне средносрочен тренд ще започнеш да се биеш с него и ще загубиш всичкото припечелено в рейнджа...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Добре! Ти позна, аз сгреших. Съжалявам само за изгубеното си време.
Не се сърди, GoDim. Не съм искал да омаловажа труда ти. Само обясних защо на мен не ми върши работа. Ако на теб ти помага да печелиш, продължавай да правиш това докато ти върши работа.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Познаването е 50 на 50... т.е. няма никаква стойност! Техническият пазар приключи още преди 2 години! Пазарът е много тънък, ултра фрагментиран и ултра манимулиран. Спазването на догмите от теханализа само те вкарва в мрежите на рибарите. Постулатите на теханализа в момента са от полза само и единствено за рибарите, защото им помагат да поставят мрежата там където е най-вероятно да мине рибния пасаж в преследване на планктона /вълнобройство и изобразително изкуство/.
+1 за мнението
Ако някой шорти преди 3700, да му изсъхнат ръчичките! Проклел съм и еврото и чайниците, но там трябва време, за да хване дикиш. Да видим, дали И този път ще обърнат движението и неизбежното?...
Коментар