IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    А бе пичове ,как мислите -тез големите играчи дето с действията си чертаят графиките ,дали се бъзикат един друг ,както ние се бъзикаме тук помежду си .Например последните дни някой китайци да се бъзикат с тея дето са купили $ ,и ако сега еврото се срине другите да се бъзикат с Китайците дето са купили евра последните дни
    Тандеме, да не съм те чул и видял да даваш прогнози в цифри !!!!!!! Стой си мирен и чакай,че съм станал суеверен заради тебе
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Винаги съм се чудил маркет-мейкърите като дойдат такива критични точки,на каква база взимат свойте решения?Някой може ли да ми обясни същността в цялата тази работа,че ми е интересно ?

Коментар

• А бе пичове ,как мислите -тез големите играчи дето с действията си чертаят графиките ,дали се бъзикат един друг ,както ние се бъзикаме тук помежду си .Например последните дни някой китайци да се бъзикат с тея дето са купили $ ,и ако сега еврото се срине другите да се бъзикат с Китайците дето са купили евра последните дни

Например банкера Хуй пий чай от Северен Китай да звъни на Курдоколенко от европа и да го бъзика за сделките му Мукхахаха
        Last edited by tandem; 14.01.2011, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
          Не според мен - мисля че ще паднем под 1,32 - нещо около 1,3150 и от там ще качим на 1,37 преди под 1,30 отново
          Хайде да загубя още малко време.
          Късите ще се чувстват по-сигурни едва под 1,3302. Целта иначе си е горе на 1,3526. А спадът може да се ограничи от светло синия на 1,3257.

Коментар

• Първоначално изпратено от FinoTatko Разгледай мнение
            На 1.3360 явно има много натрупване. Там ще бъде стабилна основа за еврото занапред. От там изглежда много удобно да се пускат дълги. Аз ги пуснах на 1.3370 дългите докато се усетя.
            Абе стига с тва дълго бе. Погледни го фундаментално. Чакаме спасителния пояс за Португалия и очакваме да печатат евра. Поне 1.29 са моите виждания.

Коментар

• Първа цел 1.26
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Ритрейсмънт до към 1.3290--1.33 ми се вижда резонен в момента,ама.....дали ще го направят

П.П. Аз пак се набутах между шамарите,взе да ми става навик.Ще ям бой ми се струва
                Last edited by Voddy88; 14.01.2011, 12:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Дай ще ти го направим на ишлеме бре Кво искаш да ти шием
                  Колко ти е голям цеха бря Очаквам милиони садрани гащи на Кабелари и европеисти ,и ще трябва бая работна ръка Мухахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Коко минем ли под 1.32
                    много е вероятно да видим
                    отново ЛЕГЕНДАРНОТО
                    чак есента !!!
                    Ако го видим изобщо !!
                    ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY

Не според мен - мисля че ще паднем под 1,32 - нещо около 1,3150 и от там ще качим на 1,37 преди под 1,30 отново

Коментар

• Още малко и като тръгне на някъде,няма да има спиране

Коментар

• На 1.3360 явно има много натрупване. Там ще бъде стабилна основа за еврото занапред. От там изглежда много удобно да се пускат дълги. Аз ги пуснах на 1.3370 дългите докато се усетя.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                          Аз също скъсих текущо - да ми изсъхнат ръчичките дано - цел 2 фигури и после блябля ще удължа за 1,37 ниво
                          Коко минем ли под 1.32
                          много е вероятно да видим
                          отново ЛЕГЕНДАРНОТО
                          чак есента !!!
                          Ако го видим изобщо !!
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не разбирате май от вербални интервенции! За вас го пиша, не че ми пука как ще го отиграете, ама сами си слагате главите в торбата...

Коментар

• Затворих си позициите на късите, които споменах по-долу. Следват дълги.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Аз съм го скъсил !!!!!
                                Ще те анатемосвам май
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                                Аз също скъсих текущо - да ми изсъхнат ръчичките дано - цел 2 фигури и после блябля ще удължа за 1,37 ниво

Коментар

Working...
                                X