If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приключих за седмицата. Сделката тръгна добре, но дълбочината на низходящата корекция в момента ме накара да се замисля. Затворих я на +3-4 пипса. Успех на тези, които продължават.
Psychodynamic, прав си, но рискът ми е премерен, стопът сложен и ако все пак бъде ударен печалбата от другите ми сделки ще го компенсира. Но не за това влязох в сделка, а защото анализът ми от сутринта е действащ и не е пропаднал, докато пишех поста позицията ми излезе вече на плюс. На по-късен етап ще реша дали да я затварям или да я оставя за понеделник. Вероятно ще я затворя. И все пак, благодаря за съвета.
Е в такъв случай, адмирации
Относно анализа, не виждам как анализ може да е действащ. Действащи са прогнозите, стратегиите, плановете...и тн)
Изобщо при тази динамика, какви анализи вход според ситуацията, адаптивност, както някой го наричат
ако е на инат да ми правиш, избързал си
дано по дълбок стоп да си сложил, че следващият таргет е около 98-99
Ъххх инат
Позицията не е символична
и сигурно преди теб съм влезнал
Стопа е на 1.35922 и се чудя,
що ми требеше да влизам по това време
Идинствената утеха Крадлива мижетурко е,
че знам, че като ми вземе стопа ще ми
дължиш КАСА Ballantine's.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Psychodynamic, прав си, но рискът ми е премерен, стопът сложен и ако все пак бъде ударен печалбата от другите ми сделки ще го компенсира. Но не за това влязох в сделка, а защото анализът ми от сутринта е действащ и не е пропаднал, докато пишех поста позицията ми излезе вече на плюс. На по-късен етап ще реша дали да я затварям или да я оставя за понеделник. Вероятно ще я затворя. И все пак, благодаря за съвета.
Сополов , или мий краката и лягай , или отивай при моята приятелка кокито в политиката ...Тъпак ! Може и на майната си да идеш ,ако бефебето ти е далече
И да си изтриеш поста ...чули ?
Хахахх точно така ще направя,русофилче мазно.
Приятелка ли ти била,тя знае ли?
Коментар