IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ебаси подкрепата на 1.3350-60 направо съм изумен

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      +1 за мнението

Ако някой шорти преди 3700, да му изсъхнат ръчичките! Проклел съм и еврото и чайниците, но там трябва време, за да хване дикиш. Да видим, дали И този път ще обърнат движението и неизбежното?...
      Аз съм го скъсил !!!!!
      Ще те анатемосвам май
      ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Аз съм скъсил от 1.339, и дебна кога да затворя позицията. Нещо ме съмнява този бърз остър връх до 1.345. И колкото и странно да е за много хора, сега следва обратно надолу към 1.330, а после ще видим какво ще става. Тези бързи пипове са само с цел да избият дребната риба.
        Около 1.336 ще има съпротива.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Наемам квалифицирани шивачи със собсвен матРиал -игли кОнци и тем подобни
          Дай ще ти го направим на ишлеме бре Кво искаш да ти шием

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ще ти вършат работа само докато пазарът се движи в рамка. В момента в който тръгне средносрочен тренд ще започнеш да се биеш с него и ще загубиш всичкото припечелено в рейнджа...
            Смяташ ли че за 11-12 год. не съм го разбрал?
            А и съм на мнение че стават и за тренд.Зависи как се позиционираш на пазара.Но не мисля да те убеждавам в това ,както ти направи с Годима.

Успех на всички
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan_Nikolov_Ivanov Разгледай мнение
              short
              Ако стопа ти е над 1,3465 лошо няма, но можеше да си с по-точен къс вход след час и половина...

Днес е много особен ден... Петък края на седмицата. Нов връх на седмична база само преди 2 часа. Предстои рязко пропадане на Дау, което може да започне сега... ако от Фед му разрешат. Развитието днес при валутите-стоки австралиец и новозеландец дават точно такива показания... Сутринта смятах да скъся еврото към 14 часа за едни 100 писпса, но вече доста коригира и може би ще се откажа. Може би ще предпочета да скъся паунд/йена и австралиец/йена.
              Last edited by Forex Master; 14.01.2011, 12:27.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Наемам квалифицирани шивачи със собсвен матРиал -игли кОнци и тем подобни

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Даааам, тръгна в 10:56
                  два пъти сам на + от къси вече....още малко и ще избия загубите от онзи ден.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                    просто тръгна надолу и няма спиране
                    Даааам, тръгна в 10:56

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                      Точно така .Затова играя само с осцилатори последните 2 год. и търся екстремни нива на минимум 4н. графика. и нагоре.
                      Ще ти вършат работа само докато пазарът се движи в рамка. В момента в който тръгне средносрочен тренд ще започнеш да се биеш с него и ще загубиш всичкото припечелено в рейнджа...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• просто тръгна надолу и няма спиране

Коментар

• short

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                            Добре! Ти позна, аз сгреших. Съжалявам само за изгубеното си време.
                            Не се сърди, GoDim. Не съм искал да омаловажа труда ти. Само обясних защо на мен не ми върши работа. Ако на теб ти помага да печелиш, продължавай да правиш това докато ти върши работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Познаването е 50 на 50... т.е. няма никаква стойност! Техническият пазар приключи още преди 2 години! Пазарът е много тънък, ултра фрагментиран и ултра манимулиран. Спазването на догмите от теханализа само те вкарва в мрежите на рибарите. Постулатите на теханализа в момента са от полза само и единствено за рибарите, защото им помагат да поставят мрежата там където е най-вероятно да мине рибния пасаж в преследване на планктона /вълнобройство и изобразително изкуство/.
                              +1 за мнението

Ако някой шорти преди 3700, да му изсъхнат ръчичките! Проклел съм и еврото и чайниците, но там трябва време, за да хване дикиш. Да видим, дали И този път ще обърнат движението и неизбежното?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                                Китай увеличи задължителните резерви с 0.5%,търг. баланс на Еврозоната надоле....пък еврото не пада,баси - какво става незнам,
                                Ако 1 фигура за 1 час не е падане, не знам какво би било за теб падане?

Коментар

Working...
                                X