IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Китай увеличи задължителните резерви с 0.5%,търг. баланс на Еврозоната надоле....пък еврото не пада,баси - какво става незнам,

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Познаването е 50 на 50... т.е. няма никаква стойност! Техническият пазар приключи още преди 2 години! Пазарът е много тънък, ултра фрагментиран и ултра манимулиран. Спазването на догмите от теханализа само те вкарва в мрежите на рибарите. Постулатите на теханализа в момента са от полза само и единствено за рибарите, защото им помагат да поставят мрежата там където е най-вероятно да мине рибния пасаж в преследване на планктона /вълнобройство и изобразително изкуство/.
      Точно така .Затова играя само с осцилатори последните 2 год. и търся екстремни нива на минимум 4н. графика. и нагоре.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Познаването е 50 на 50... т.е. няма никаква стойност! Техническият пазар приключи още преди 2 години! Пазарът е много тънък, ултра фрагментиран и ултра манимулиран. Спазването на догмите от теханализа само те вкарва в мрежите на рибарите. Постулатите на теханализа в момента са от полза само и единствено за рибарите, защото им помагат да поставят мрежата там където е най-вероятно да мине рибния пасаж в преследване на планктона /вълнобройство и изобразително изкуство/.
        Добре! Ти позна, аз сгреших. Съжалявам само за изгубеното си време. Но то е така...
        Дано пък нЕкой друг да е прогледнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Затова Voddy88 казах,
          че продадох съвсем малко.
          Мамим курсо.
          Гъди гъди гъделич
          П.П.Днеска , ако не мине 1.3497
          и се задържи под 1.34 трайно
          тръгваме надоле.
          Справка 4 часа графиката
          Е сега вече може и да се позамисля за къси ако падне под 1.3360

Коментар

Forex Master
            това ли му беше на ЕВРОТО възхода??????
            На часова графика може би, но не и на дневна. Когато имаш нов седмичен връх достигнат едва преди няколко часа, не очаквай чудеса в обратната посока.

Трябва да има поне 3-4 резки двупосочни движения за много кратък период последвани от пробив за да смятаме че имаме точка на обръщане.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Затова Voddy88 казах,
              че продадох съвсем малко.
              Мамим курсо.
              Гъди гъди гъделич
              П.П.Днеска , ако не мине 1.3497
              и се задържи под 1.34 трайно
              тръгваме надоле.
              Справка 4 часа графиката
              Last edited by bgg_red; 14.01.2011, 11:48.
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аз скъсих от 1.34044 с малко
                за проба!!!
                Мамим курсо
                Реде,може и да малко прибиране на печалби,ама....нещо ме гъделичка и ми казва,че ще пробваме 1.35 - а и на графиката не виждам нищо за сега,което да ми подскаже нещо за надолу.Във вторник написах тука,че от forexlive.com тия казах,че имало много търсене на евраци,паундове,канадец и австралиец. Не им вярвах много ама виж какво стана. Сега пак предупреждават,че днес може и да няма кой знае какви покупки,но някои хорица очаквали 1.40 до края на дргута седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Между другото китайците май уточниха ,че за покупките на дълг ще използват еврови валутни резерви,което значи ,че допълнителни покупки на евро не се очакваха.
                  Курса показа че са купувани.А и не са били само те имало е и други на масата.При тия обезпечения ....
                  Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                    Къде са целите за днеска бе момчета....аз спец. ми се е активирал ордер на 1.34 с таргет 1.35,ако пробие там - директно местя на 1.3630 целта.Ама нещо....тръгнало,че спряло докато си спя аз...
                    Аз скъсих от 1.34044 с малко
                    за проба!!!
                    Мамим курсо

Коментар

Forex Master
                      доиде ли време за късите?

Коментар

• Forex Master

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                          Е каква координация е това ?Едните продават а другите купуват защото са преценили че е изгодно. Ако не бяха на това мнение нямаше да купуват бъди сигурен.А и трудно можеш да направиш координация с държава на която половината им правителство е в оставка.
                          Между другото китайците май уточниха ,че за покупките на дълг ще използват еврови валутни резерви,което значи ,че допълнителни покупки на евро не се очакваха.
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Къде са целите за днеска бе момчета....аз спец. ми се е активирал ордер на 1.34 с таргет 1.35,ако пробие там - директно местя на 1.3630 целта.Ама нещо....тръгнало,че спряло докато си спя аз...

Коментар

Два дена преди португалската емисия японския финмин заяви, че тази година Япония е готова да купи НАД 20% от новоемитирания в еврозоната държавен дълг! Китай и Япония са най-големите кредитори на САЩ и трескаво се мъчат да диверсифицират риска от прекомерното печатане на долари там БЕЗ ДРАМАТИЧНО ДА ВЛИЯЯТ на курса евро/долар!
                              И на тях не им е лесно,но все пак им трябва силен долар иначе ще гризнат дръвцето.Особено якудза
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Японци и Китайци купиваха европейски
                                дълг таз седмица.
                                Или поне заявиха , че ще купуват !!!
                                Е тва е Форекса ,Реде.От нашето време поздрав за всички в този тягостен за мен ден
                                http://www.youtube.com/watch?v=H9t7TkT8YBg
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X