IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казвам само, че "ВЪЗХОДА" на Еврото
    таз седмица се дължеше на това,че
    Китай и Япония купуваха или казаха,
    че ще купуват европейски дълг !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Японци и Китайци купиваха европейски
      дълг таз седмица.
      Или поне заявиха , че ще купуват !!!
      Е каква координация е това ?Едните продават а другите купуват защото са преценили че е изгодно. Ако не бяха на това мнение нямаше да купуват бъди сигурен.А и трудно можеш да направиш координация с държава на която половината им правителство е в оставка.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Би ли ми казал как точно се координираха с Японците че нещо не схващам?
        Два дена преди португалската емисия японския финмин заяви, че тази година Япония е готова да купи НАД 20% от новоемитирания в еврозоната държавен дълг! Китай и Япония са най-големите кредитори на САЩ и трескаво се мъчат да диверсифицират риска от прекомерното печатане на долари там БЕЗ ДРАМАТИЧНО ДА ВЛИЯЯТ на курса евро/долар!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
          Японци и Китайци купиваха европейски
          дълг таз седмица.
          Или поне заявиха , че ще купуват !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Какво стана с изобразителното изкуство? Май позна!
            Познаването е 50 на 50... т.е. няма никаква стойност! Техническият пазар приключи още преди 2 години! Пазарът е много тънък, ултра фрагментиран и ултра манимулиран. Спазването на догмите от теханализа само те вкарва в мрежите на рибарите. Постулатите на теханализа в момента са от полза само и единствено за рибарите, защото им помагат да поставят мрежата там където е най-вероятно да мине рибния пасаж в преследване на планктона /вълнобройство и изобразително изкуство/.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Започна се... Започна играта на ЕЦБ за да се накажат лошите спекуланти къде искат да съсипят хубавото евро... Първия рунд го те го спечелиха и всички които смятаха да спечелят от разочарованието на пазара по повод продажбите на гръцки и португалски облигации загубиха. Тънкият момент е, че ЕЦБ го прави координирано с ЦБ на Китай и Япония!!!

Препоръчвам да се търгуват сравнително независими валутни двойки като кошница. Стоповете и целите да не са на нива, а като % от общия използван капитал. Да речем скъсяване на евро/долар, кабел, австралиец/йена, австралиец/долар и стоп на 25% загуба от капитала и цел 75% върху капитала.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Без майтап,аз доскоро гледах на баба ми в скрина ОБЛИГАЦИИ от народния заем.Те и за г.з не стават ,че пускат боя
                Ако въпроса ти е сериозен ,нямам смислен отговор.
                Въпроса е напълно сериозен !!!!!

Коментар

• [QUOTE=playmen;1188147]Какъв матуритет? Да що ?Ти ще чакаш да стане 12 ли.[/QUOTE

Няма да чака 12 ами няма да ги вземе.Аз бих предпочел португалските на 6 и нещо.по малък е риска.Макар че и за тях се говори че са им не посилни.И аз съм на мнение че това е временно покачване. За гръцките да не говорим.

Коментар

Мернах го някъде преди време.
                    Мисля , че бяха 10 годишни.
                    Аз не чакам и няма да купя гръцки хартий!!!
                    Ти би ли купил сега????
                    Без майтап,аз доскоро гледах на баба ми в скрина ОБЛИГАЦИИ от народния заем.Те и за г.з не стават ,че пускат боя
                    Ако въпроса ти е сериозен ,нямам смислен отговор.
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Мастер ,да ти се ожаля ,изтървах да обърна на време и сега си хапя капачката на коляното.Кажи нещо успокоително за дебели мечета,че ми иде да поплача на нечие рамо.
                      Започна се... Започна играта на ЕЦБ за да се накажат лошите спекуланти къде искат да съсипят хубавото евро... Първия рунд го те го спечелиха и всички които смятаха да спечелят от разочарованието на пазара по повод продажбите на гръцки и португалски облигации загубиха. Тънкият момент е, че ЕЦБ го прави координирано с ЦБ на Китай и Япония!!!

Препоръчвам да се търгуват сравнително независими валутни двойки като кошница. Стоповете и целите да не са на нива, а като % от общия използван капитал. Да речем скъсяване на евро/долар, кабел, австралиец/йена, австралиец/долар и стоп на 25% загуба от капитала и цел 75% върху капитала.

Коментар

Какъв матуритет? Да що ?Ти ще чакаш да стане 12 ли.
                        Мернах го някъде преди време.
                        Мисля , че бяха 10 годишни.
                        Аз не чакам и няма да купя гръцки хартий!!!
                        Ти би ли купил сега????

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Не се занимавай с това изобразително изкуство... Причината за тази корекция е, че днес Япония също заяви че ще купува евробонове от държавите в ЕС които ще емитират нов дълг тази година. Явно жълтите не желаят по-нататъшно поскъпване на йената спрямо еврото! Но... трудно се спира приийждаща река. Колкото повече чували слагаш, толкова по-голямо е опустошението при пробив!
                          Какво стана с изобразителното изкуство? Май позна! Пазарът беше благосклонен да даде възможност да видите повече. Това повтарящи се модели не бях виждал и сигурно няма и да видя. Е още демострации няма да има. Имате всичко за да работите сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            А не си ли струва 1-я процент да не ти стои някой на главата непрекъснато и да те учи как се правят деца
                            И ти си прав, ама те другите народи много много не позволяват...почват масови протести и хватката се разхлабва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                              вчерашните прогнози се сбъдват до момента....
                              късите не са препоръчителни мисля
                              Радвам се че мислиш така. Това е целта на големите играчи. Като почнат да се чуват хвалебствия за фалиращата ЕЗ и умниците от фондовете да ни казват -купувай евро, веднага почвай да продаваш. Голямо мазало по тия графики
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Не е , но само 85 млрд Е дават
                                за глътка въздух , а с другите задължения
                                прасето да се оправя само.
                                То май гърчулята емитират
                                ДКЦ-та в момента на 11% доходност.
                                Ти би ли купил подобни?????
                                Какъв матуритет? Да що ?Ти ще чакаш да стане 12 ли.

Коментар

Working...
                                X