Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеАко смени цвета на кафяво затъмнение - беги бърже!
Бокогего, да не си набъркан в зелената енергия?
П.П.Прост форексаджия и зелена енергия откъде таквиз кинтиLast edited by bokogega; 26.01.2011, 21:05."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеЩе стане, Реде, това което си е легнало. Едно бързо изсипване към 1.34хх
ще има и ШИШЛИК нагоре първо.....
Аз май ще гледам отстрани--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз пък смятам , че много му се навивате !!!!
Според мен нищо няма да стане и
курса въобще няма да мръдне !!!
В смисъл не повече от 20-30 пипа. Едно бързо изсипване към 1.34хх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеА-ха ..... от най-тънките ще е ..... само да стане 21:15ч и тогава гледай тънежи на манежи...... шамарякис, плющякис и нагъзакис ще се явят вкупом всинци......
ако не затвори над 5930 със спаик поне 5970
е утре ще е за селл с таргет 5500апа тва не се връзва със сър Кинг
Last edited by is3584; 26.01.2011, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБлагодаря за мнението ,съгласен с теб относно инфлацията/те до вчера трепереха заради дефлация/.Но една мисъл ми се върти в главата тези дни -дали умишлено не се ,,натиска" /простете за термина/долара ,за да не се получи един огромен балон при суровините и храните?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениемай ще е тънък пазар !!
щом дори сега някой може да го мръдне от 77 на 56 под минута
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВидях светлина в тунелаДано само да не е някой бичи гъЗ................
Бокогего, да не си набъркан в зелената енергия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз пък смятам , че много му се навивате !!!!
В смисъл не повече от 20-30 пипа
- ниво над 3721 не повече от 10 пипа
- ниво под 3643 не повече от 10 те пипа
без значение кое ще е първо
и ще се укроти до 30 минути там дето си беше преди оповестяване на решението ........
биаз нагоре
ако нема изненади , ама на дали
п.с аз ще го дялкам по този начин
Коментар
-
В смисъл не повече от 20-30 пипа"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар