IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Врътката е дали случайно няма да се спомене инфлацията както направи мосю Трише и изненада пазара. Но шансът, лично по мое мнение, е много малък, защото в САЩ инфлацията е доста слаба все още. По-скоро става въпрос за цените на комодитис в глобален план, но пак казвам, според мен в САЩ още не им пука за това.
    Благодаря за мнението ,съгласен с теб относно инфлацията/те до вчера трепереха заради дефлация/.Но една мисъл ми се върти в главата тези дни -дали умишлено не се ,,натиска" /простете за термина/долара ,за да не се получи един огромен балон при суровините и храните?
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Здравейте,пичове!
      Тези дни имам доста работа/одит на фирмата/ и не мога да следя много какво става.Ясно е,че ФЕД ще остави лихвата непроменена,но защо някои от вас като че ли имат някакви очаквания в тази посока?
      Врътката е дали случайно няма да се спомене инфлацията както направи мосю Трише и изненада пазара. Но шансът, лично по мое мнение, е много малък, защото в САЩ инфлацията е доста слаба все още. По-скоро става въпрос за цените на комодитис в глобален план, но пак казвам, според мен в САЩ още не им пука за това. Така че, ако пазарът е изчислил в цената някаква такава инфлационна изненада, най-вероятно при липсата на такава ще коригира и ще изчисти дългите долари.
      Last edited by Fiscalist; 26.01.2011, 20:04.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Здравейте, не съм влизал няколко дни тук и съм пропуснал очакванията ви за развитието при eur/usd.... Моето е за SELL
        Преди малко пуснах GBR/JPY sell 130.94 цел 129.90, може и повече
        DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Тука явно си прав , като гледам мойта любимка Оливия дел Рио кви храсти рекламира ....Но това е част от чара й .
          Оливия дел Рио е ДЪ БЕСТ !!!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте,пичове!
            Тези дни имам доста работа/одит на фирмата/ и не мога да следя много какво става.Ясно е,че ФЕД ще остави лихвата непроменена,но защо някои от вас като че ли имат някакви очаквания в тази посока?
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              Ах да случиш ти на някоя знойна Бразилска кака, ще видиш колко лазер ще отиде за епилация
              Тука явно си прав , като гледам мойта любимка Оливия дел Рио кви храсти рекламира ....Но това е част от чара й .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнение
                3699 00 не видях аз
                Моят Бъкет шоп ми даде А 75 купихте ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Всеки триъгълник се ликвидира с лазерна епилация без значение от фрейма
                  Спарте може и с холодомор !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Мечетата , правете си разчетите за --- около 1.40 за тази седмица / затваряне / -- туи то бичия таргет и си е бааая реален
                    Да нема -- мале марджин кол ама соп опери
                    умната

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      А продадохте ли кенефо 00
                      3699 00 не видях аз

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        може Бокогега да извикаш за компания ... ще ви е по-весело, почти до шантавост ..... и е специалист в тази обстановка.
                        А продадохте ли кенефо 00

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          може Бокогега да извикаш за компания ... ще ви е по-весело, почти до шантавост ..... и е специалист в тази обстановка.
                          Ех,Комарджи постовете ти клонят към сарказъм,но ще ги подмина с .
                          Както казват мъдрите хора"Карай си магарето и не им обръщай внимание"
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• аз влязох с една къса за проба да видим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              И как си го представяш да тръгне надоле
                              преди да са обрали стоповете на мецаните
                              в диапазона 1.3700-1.3750????
                              Не само не си го представям ами и дълга отворена имам с таргет 3715
                              До 21.15 има време бол.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                                Тандемче Голдман на 1.32 закриха късите и пуснаха дълги с цел 1.37. Ти контреше през цялото време Освен това са най-успешната инв. банка в историята и имат най-добрия трейдинг деск. Реално Голдман са хедж фонд, който чрез лобизъм е регулиран като банка Абе дълга тема. Не ме разбирай грешно ..аз не им симпатизирам или нещо от сорта - просто мисля, че е полезно да се знае подобно нещо.
                                Така е Крити и са спонсори на почти всички президенти на САЩ,без един,който беше убит
                                П.П.Между другото пуснах една дълга от 1.3675,да видим докъде ще я докараме,има си и стопче както си е по правилата
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X