IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
    Ами аз да се съобразявам ,ама пазара хич не се съобразява с това ниво.Май го има само в главата ти и на килимчето. п.с. Мерака ми за дискусия с тебе се изпари.Аиде по-живо по-здраво.
    Аз говоря за дневна графика. Но и на Н4 става. Засега.

http://img833.imageshack.us/img833/663/eurusdj.gif

Явно говорим на различни езици. Така, че те моля да не обръщаш внимание на моите постове.

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
      Води, а разширяващият триъгълник виждаш ли го на М15;М30 и Н1. Какво мислиш може да очакваме. Ако се комбинира с фундамента от 21.15..... може да изсипе мъжката еврото, а........
      Аз залагам (ще) селл до 3400, след спирка на 3492..
      ПП айде наслука, Реде пускай неграта
      Не виждам никакъв разширяващ се триъгълник,всичко е в главата ти
      Както и да е,всеки сам си избира,и аз очаквам изтърбушване на еврото но след 1.3730
      Засега си държа дългите още....

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Тандеме, тук ли си бе ,тикво непоръбена?
        Събираме се на 1,3720-30 , да знайш!!!!!
        Ако не донесеш 20-30 милки за подкрепа на $ , ша та прайм евнух.
        Аз съм тук ,щото се занимавам основно с Форекс ,а ми ти що дириш тук бе ахмак с ахмак

Имам чувство за хумор ,но ти си позволяваш и с много други колеги да се дършиш по абсолютно ПРОСТАШКИ начин,всичко си има граница Успех все пак

Коментар

Води, а разширяващият триъгълник виждаш ли го на М15;М30 и Н1. Какво мислиш може да очакваме. Ако се комбинира с фундамента от 21.15..... може да изсипе мъжката еврото, а........
          И как си го представяш да тръгне надоле
          преди да са обрали стоповете на мецаните
          в диапазона 1.3700-1.3750????
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• А вие купихте ли 75

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Ама ти заяждаш ли се нещо? Ако искаш се съобразявай, ако искаш не. Твоя воля. Вчера изчезна от дискусията. Днес се заяждаш. Да не си някоя от "черните станции"?
              Ами аз да се съобразявам ,ама пазара хич не се съобразява с това ниво.Май го има само в главата ти и на килимчето. п.с. Мерака ми за дискусия с тебе се изпари.Аиде по-живо по-здраво.
              http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Води, а разширяващият триъгълник виждаш ли го на М15;М30 и Н1. Какво мислиш може да очакваме. Ако се комбинира с фундамента от 21.15..... може да изсипе мъжката еврото, а........

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Всеки триъгълник се ликвидира с лазерна епилация без значение от фрейма
                  Ах да случиш ти на някоя знойна Бразилска кака, ще видиш колко лазер ще отиде за епилация
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Тандеме, тук ли си бе ,тикво непоръбена?
                    Събираме се на 1,3720-30 , да знайш!!!!!
                    Ако не донесеш 20-30 милки за подкрепа на $ , ша та прайм евнух.
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                      Ебати триъгълника имаше на 5-минутна.Все едно от картинка от учебник го бяха взели....така изгърмя че чак хубаво ми стана
                      Всеки триъгълник се ликвидира с лазерна епилация без значение от фрейма
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Нямах стоп и това е много лошо !!!!
                        Стоп повече от 2-3 пипа не коригирам !!!!!
                        Затова направо го махаш, иаз така ама мноооого рядко......

Коментар

• Видях светлина в тунела Дано само да не е някой бичи гъЗ................
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

Ама и ти си бил с дълбоко стопче(ако изобщо си слагалS/L)Стара абизяна си и ти бай Ред.
                            Нямах стоп и това е много лошо !!!!
                            За пореден път се убедих , че требе
                            да се пишат стопове !!!!
                            Инък, я още малко още, а малко и в КИРЕЧА !!!
                            А пада стопа и си рахат
                            Стоп повече от 2-3 пипа не коригирам !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                              Ебати триъгълника имаше на 5-минутна.Все едно от картинка от учебник го бяха взели....така изгърмя че чак хубаво ми стана
                              Абе триъгълник....та чак и по учебник....

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                ..... с танковете
                                Попаднах на страотна картинка,
                                но се чудя за мецаните или биволиците е??

Коментар

Working...
                                X