If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да запазим добрия тон.Фигура клин незнам къде си видял.За 100 тен път еврото почти не обръща с клин,уидж или както искаш го наричай.Клин тука няма!Почти всеки път клина става бягаща корекция -това обяснавам.Тука засега се вижда двоен зиз заг.Нормален стандартен.Никакви скъсени първи и т.н.поне засега-ако нарисува друго ще броим по друг сценарий.Кое не разбра имаш АБЦ където А=абц+12345 ,Б(ако те дразни хикса ще го махна)=абц и Ц-което се развива като петица.. Пак да те попитам кое визираш като "грешки от съвсем формално естество"?И кое е другото което не се връзва?По-смело не се птитеснявай
Сега какво? Искаш да те убеждавам, че си сбъркал ли? Попита добре ли е? Аз отговорих - не, не е! И то само защото имаше и друг отговор. Важното за анализа е да му вярваш. Щом ти му вярваш - край. Не те вълнува никой.
Баси, тези 99.99 ли чакаха??? Ай Късо от тук 3670/85 да си обмислят данните
Ако няма нов връх, късо чак при затваряне на Х4 или по- голям период под 3500. Тука си е още или-били.
Още преди 2 месеца писах, че чакам 2670 и после корекция на целия спад. Е, 2670 го изтървахме за 2 фигури, сега е важно да се нашорти, но въпросът е откъде? Вариантите са 3:
1. Нива под 3700 (малко вероятно и доста рисково), докато още има бици.
2. Нива около 3750, където грубо са техническите нива (на тоя луд пазар също не ми се вярва да не ги пробие).
3. Нещо над 3750 (най- вероятно според мен, но неясно колко над 3750???).
Затова чакам потвърждение и към момента, преди да слезе под 3500, не барам късо. При нов връх и нивата ще се променят леко.
Should the are of resistance between 1.3690 and 1.3700 break, resistance returns around 1.3735. We have the 61.8% retracement of the 1.4280/1.2860 drop there as well as a bottom from late October.
За 100 тен път еврото почти не обръща с клин,уидж или както искаш го наричай.Клин тука няма! Почти всеки път клина става бягаща корекция -това обяснавам.Т...
Откак гледам пазара и аз не съм видял до сега Евро-Долар да прави клин. В повечето случаи ги мята в обратна посока. А сега дори наченки на клин няма.
ахх калинката как близна 8648
дали нема да отцепи един стотак на юг за бързина на
е поне един 15 мин бар да затвори ---де
ама съм му навит на тва развитие
Да запазим добрия тон.Фигура клин незнам къде си видял.За 100 тен път еврото почти не обръща с клин,уидж или както искаш го наричай.Клин тука няма!Почти всеки път клина става бягаща корекция -това обяснавам.Тука засега се вижда двоен зиз заг.Нормален стандартен.Никакви скъсени първи и т.н.поне засега-ако нарисува друго ще броим по друг сценарий.Кое не разбра имаш АБЦ където А=абц+12345 ,Б(ако те дразни хикса ще го махна)=абц и Ц-което се развива като петица.. Пак да те попитам кое визираш като "грешки от съвсем формално естество"?И кое е другото което не се връзва?По-смело не се птитеснявай
Виж,карай по кратката процедура -не ми давай четиво за домашна.До тука видях някакво броене ,различно от моето.Посочени от тебе" грешки от съвсем формално естество" на моето броене -не видях!Ако обичаш бъди така добър да кажеш с кое по-точно не си съгласен.Все едно аз да ти кажа че килима ти е много шарен,ей там видях един по красивКонкретика Гоше,конкретика дай.Това че си съгласен с Возни а не с мене го разбрах още първия път
Не съм казал, че съм съгласен с Возний. Давам го за сравнение. При него са спазени правилата. При теб не знам. Каква е фигурата? Клин? Е това са клиновете. Или водещ диагонал или краен диагонал. Първият с формула 5 3 5 3 5. Вторият с формула 3 3 3 3 3. Твоята фигура каква е? Някакъв зиг-заг с формула 5 3 5? Тогава не я рисувай като клин. И тази х посредата каква е? Няма място. Да предположим, че си пропуснал да я изтриеш. Но и другото не се връзва.
Коментар