If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази година ще ги направи луди гъби повечето
Мисля си, че е време за удължаване.. И да падне днес Еврото ще му е за втори ден, няма да е повече, а в петък пак на север
Евреите сигурно са доста тъпи щом винаги държат 30% от парите си в злато
Тази година ще ги направи луди гъби повечето
Мисля си, че е време за удължаване.. И да падне днес Еврото ще му е за втори ден, няма да е повече, а в петък пак на север
Евродолара на 4 часа - първо
за мечото кръстосване
е няма все още спад ......
няма все още ,но ще има ,тука нещата стават
доста бавно и не требе нетърпеливост , докато
сме под върха 4281 - спада е гарантиран в хиляди пипсове за надоле
държа дългите все още
но съм нащрек
Около мечата трендлиния на дневна графика ще видим ,как ще се развие ситуацията -тя е около 4040 на дневна
в момента,
там нейде ще затварям
дългите ,щото после картинката става хлъзгава
за надоле
лека ви нощ
Това злато много го нарочихте бре....докато не падне под 1100 как го виждате тояяяя....мечи тренд
Глава и рамене НЯМА тука - след такова рали вие какво искате?Да няма корекция ли?1260 най-вероятно ще е дъното може и повечко,ама ме съмнява,въобще ако стигне до там.А и след това доларопечатане,на което сме свидетели как я виждате тая работа златото да падне?За разлика от доларите ЗЛАТОТО е изчерпаем ресурс,както и среброто и т.н. Успех с мечото ви отиграване там
П.С. Сега ще кажете балон малон...да може и балон да имаме,ама има много още накъде да се раздува
Ааааа,има и менте и май бамките се нагълтаха от това,тоз метал прилича на злато,но не е "Совите не са това което са"
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Това злато много го нарочихте бре....докато не падне под 1100 как го виждате тояяяя....мечи тренд
Глава и рамене НЯМА тука - след такова рали вие какво искате?Да няма корекция ли?1260 най-вероятно ще е дъното може и повечко,ама ме съмнява,въобще ако стигне до там.А и след това доларопечатане,на което сме свидетели как я виждате тая работа златото да падне?За разлика от доларите ЗЛАТОТО е изчерпаем ресурс,както и среброто и т.н. Успех с мечото ви отиграване там
П.С. Сега ще кажете балон малон...да може и балон да имаме,ама има много още накъде да се раздува
Така е , не споря . Въпроса ми беше - ясно е , че това е обръщаща фигура , но нали си има някакъв таргет , цел. И като я изпълни , поне да коригира досегашното движение. Макар , че голямата H&S е разтеглена във времето и стои "тежко" , тя си е изпълнила целта - 75 $. След това рисува обратната фигура , коригира спада и пак се плъзга надолу. Все пак каквото и да си дращим , пазара си има свое виждане.
Много си прав ,но според мен корекцията
ще остане в мечия канал ,като най-много леко да го разшири ,но в никакъв случай не требе да виждаме пробив над 1378,87 върха от 19.01.2011
Стамба , прав е Реда трябва да кажеш нещо в защита. Остави сега това злато и на мен ми се струва , че май ще тръгва надолу , ама мисля, че ще има още един подскок докъм 1480 за нов връх и тогава ще е.
Това на Реда съм го пропуснал
след малко Какин анализ на 4 часа
на Евродолара ,че аз от както на 3605
отворих дълга в петък -загубих интерес
към него ,защото интригата изчезна там
Стамба , прав е Реда трябва да кажеш нещо в защита. Остави сега това злато и на мен ми се струва , че май ще тръгва надолу , ама мисля, че ще има още един подскок докъм 1480 за нов връх и тогава ще е.
Тъз прогноза за коя година
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Този път от малката графика ще почна
4 часовата - за да се види разликата между
голямата и малката кратуна на златото
шиите са на Голямата -синята ,а на
малката (обърнатата) вишневата.
Използвам фибо -канал инструмента
на таргетлинията (100 % - в жълто) на Голямата , взе че се оформиха двете рамена
на обърната глава ,така че Пазара в момента е на кръстопът ,но съм почти сигурен ,че ще избере версията голяма ''Глава с рамене''
а следващата графика е дневната
за да видите колко смешно
изглежда малката (обърнатата ) спрямо
Голямата
и в червено е мечия канал
Така е , не споря . Въпроса ми беше - ясно е , че това е обръщаща фигура , но нали си има някакъв таргет , цел. И като я изпълни , поне да коригира досегашното движение. Макар , че голямата H&S е разтеглена във времето и стои "тежко" , тя си е изпълнила целта - 75 $. След това рисува обратната фигура , коригира спада и пак се плъзга надолу. Все пак каквото и да си дращим , пазара си има свое виждане.
Коментар