IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    1 милион долара, в банкноти от по 100 долара са около 8 кила. Изкупната цената на един килограм хартията е 6 ст. 8 кила х 0.06 BGN = ....
    Тя, тази хартия не може да се рециклира.

Коментар

• Аз доколкото съм запознат със ситуацията,без да навлизам в големи подробности,Германия няма никакъв интерес да оставя еврото....макар,че без него според някои икономисти ще са си много по-добре,въпреки мъките през които ще трябва да минат.Но да зарежат страни като Италия или Испания да фалират ще бъде пагубно и за Германия...Общо взето икономистите са разделени в двете посоки.Вчера гледах едно интервю с "най-големите" германски икономисти,които спорят за това - ако го намеря ще сложа линк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        1 милион долара, в банкноти от по 100 долара са около 8 кила. Изкупната цената на един килограм хартията е 6 ст. 8 кила х 0.06 BGN = ....
        от 1917 г. досега покупателната способност на долара се е понижила с 97%

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
          От икон. гледна точно честно да ви кажа.....нито еврото нито долара стават за нещо май А и така като гледам,и другите хора предпочитат сякаш валути като франка,пауна и канадеца.....
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пенчев, то не е до ясновидство. Виждаш какво става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Може и да си прав,аз претенции за ясновидство нямам.Мъча се да разсъждавам логически за ситуацията и истински съчувствам на германците,че трябваше да си изоставят хубавата марка,за да хрантутят сега прасетата.
              Ха,сега ми идва една мисъл,дето съм я чел някъде,май че на О.Уайлд:
              ,,Няма никакъв смисъл да се бориш с прасе. И двамата ще се окаляте, но на прасето това ще му хареса."
              Не не не и не !!!!
              Тез дето имат повечко пари
              какво да ги правят?????
              Дават ги на тез дето нямат.
              Па онез им връзват някаква собственост.
              Та за справка я провери дали в момента
              гръците не си продават почти всички
              държавни фирми и монополи такива!!!!
              Кои ли ще ги купи????
              Ми германците ще се облажат
              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Я,да не повярваш....трябваше и кабеларката да отиграя ама наисе
                Един тъп въпрос Що и викате кабел на таз двойка?

Коментар

• От икон. гледна точно честно да ви кажа.....нито еврото нито долара стават за нещо май А и така като гледам,и другите хора предпочитат сякаш валути като франка,пауна и канадеца.....

Коментар

Аууу,това евро що не е пробило пак над 1.3350 . ДАВАЙ ЕВРОТО - искам 1.34

П.С. Едно мнение за кабела - затваряне над 1.59 според мен ще открие път за 1.61
                    Я,да не повярваш....трябваше и кабеларката да отиграя ама наисе

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      А с тия шортове еврото и до луната може да иде...

Ще е луд късмет, ако не направи заход тия дни над 3500, поне за обиране на стоповете или дори за нещо повече.
                      Може и да си прав,аз претенции за ясновидство нямам.Мъча се да разсъждавам логически за ситуацията и истински съчувствам на германците,че трябваше да си изоставят хубавата марка,за да хрантутят сега прасетата.
                      Ха,сега ми идва една мисъл,дето съм я чел някъде,май че на О.Уайлд:
                      ,,Няма никакъв смисъл да се бориш с прасе. И двамата ще се окаляте, но на прасето това ще му хареса."
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• аз пак съм на къса от 1.3407 стоп 1.3425

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                          А, ти си слагай стопове. Да не дойде повече успешен, отколкото жълт.
                          Споко !!!! Всичко е под контрол !!!!
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Да е успешен да е успешен колко да е успешен
                            Пък и на Стамбата КАКАТА мощно подпира !!!!
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                            А, ти си слагай стопове. Да не дойде повече успешен, отколкото жълт.

Коментар

• мет

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Тогава на Саркози ще му се наложи да ходи до Китай
                              А с тия шортове еврото и до луната може да иде...

Ще е луд късмет, ако не направи заход тия дни над 3500, поне за обиране на стоповете или дори за нещо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Тогава на Саркози ще му се наложи да ходи до Китай
                                ДА, абсолютно , не се бях сетил .
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X