If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз доколкото съм запознат със ситуацията,без да навлизам в големи подробности,Германия няма никакъв интерес да оставя еврото....макар,че без него според някои икономисти ще са си много по-добре,въпреки мъките през които ще трябва да минат.Но да зарежат страни като Италия или Испания да фалират ще бъде пагубно и за Германия...Общо взето икономистите са разделени в двете посоки.Вчера гледах едно интервю с "най-големите" германски икономисти,които спорят за това - ако го намеря ще сложа линк.
От икон. гледна точно честно да ви кажа.....нито еврото нито долара стават за нещо май А и така като гледам,и другите хора предпочитат сякаш валути като франка,пауна и канадеца.....
1 милион долара, в банкноти от по 100 долара са около 8 кила. Изкупната цената на един килограм хартията е 6 ст. 8 кила х 0.06 BGN = ....
Може и да си прав,аз претенции за ясновидство нямам.Мъча се да разсъждавам логически за ситуацията и истински съчувствам на германците,че трябваше да си изоставят хубавата марка,за да хрантутят сега прасетата.
Ха,сега ми идва една мисъл,дето съм я чел някъде,май че на О.Уайлд:
,,Няма никакъв смисъл да се бориш с прасе. И двамата ще се окаляте, но на прасето това ще му хареса."
Не не не и не !!!!
Тез дето имат повечко пари
какво да ги правят?????
Дават ги на тез дето нямат.
Па онез им връзват някаква собственост.
Та за справка я провери дали в момента
гръците не си продават почти всички
държавни фирми и монополи такива!!!!
Кои ли ще ги купи????
Ми германците ще се облажат
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
От икон. гледна точно честно да ви кажа.....нито еврото нито долара стават за нещо май А и така като гледам,и другите хора предпочитат сякаш валути като франка,пауна и канадеца.....
Ще е луд късмет, ако не направи заход тия дни над 3500, поне за обиране на стоповете или дори за нещо повече.
Може и да си прав,аз претенции за ясновидство нямам.Мъча се да разсъждавам логически за ситуацията и истински съчувствам на германците,че трябваше да си изоставят хубавата марка,за да хрантутят сега прасетата.
Ха,сега ми идва една мисъл,дето съм я чел някъде,май че на О.Уайлд:
,,Няма никакъв смисъл да се бориш с прасе. И двамата ще се окаляте, но на прасето това ще му хареса."
Коментар