IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така след като ЦК-то изтръска дървото,и цацата е в несвяст,да се подготвим за нови дълги
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Идеята е да не се пречкат по графиката, защото цапат прекалено много и да не се отконява вниманието от самите нива които е формирала цената.
      Хоризонталните са това, да. Съпротивите и подкрепите И взависимост кои се явяват по устойчиви и т.н. се определя и какво да се прави. Например аз поне не бих влязъл някъде ако има само пробив на някаква тренд линия ако ценовото движение не е след някаква консолидация или фейлд брекаут и разните допълнения.

Кажи сега за последователността на чертите, че не те разбрах
      За теб, ако енергийните линийки ти се пречкат за мен хоризонталните. Хоризонталните нивата нямат голямо значение, щото формират предразсъдъци .... не че на моменти не изпадам в такива .... порови се из форумите за предразсъдъци ... колкотощеш.

ето ти и хоризонталите за цвят
      http://prikachi.com/images/681/2963681x.png промених файла

просто текущ пример .... без грам мозък .... без изследване на ентропии .... със 1% от скорости на правец 84 - към другия форум

лява част поредност на чертите, дясна част два примерни входа, размера на стоповете ги знаеш, не дръпне ли "вола" затваряш ръчно като тръгне срещу теб. ...... а чудото идва като се напънеш да подредиш движението .... някой го наричат вълни

Грийди, Грийди .... Грийди ..... мислех, че сме от един отбор

-----------------------
      Извинявай, че те наричам Кентавре, но ако имаш по кратко предложение от ника си кажи го ...... не ми се обяснява, защото някакси автоматизирано го правя, пък и не ми е основно.
      Last edited by anonimen komardjia; 08.02.2011, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Митко_Иванов Разгледай мнение
        Някакви коментари момчета?!
        гледай графиката ... гледай в тебе си ... новините .... не винаги са това което са ...

хубава вечер на всички ... аз имам зъби да израствам ... ако всичко е наред ще съм благоприятно снинадан по азиатската

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Паникьосън ми се видиш
          от една вечност и половина се опитвам да си постна скрийна ... ама никак не ми се получава ... приеми че съм си постнал днешните валути и индексите .... и приеми че съм с 20 % от обема си къс на йесендпиту от 1323.85 и днешните валути са ми на 120 пипа с 40 % от акаунта ... бе .... до де го постна и оно се изшиба и ... язък ми за арния скалп ... ама ... просто нема сила ....
          паниката винаги идва след малко аааай

http://www.youtube.com/watch?v=7hI5-Iya228

Коментар

• D"ow Jones Newswires предупреждава, за възможно силно понижение на еврото, ако лидерите от региона не успеят да се договорят за подпомагането на свръх задлъжнялите страни."
            Dow Jones Newswires

Някакви коментари момчета?!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              e сега те научавам на нещо реде .... паниката винаги идва след малко
              Паникьосън ми се видиш
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Не не го кръщавай допълнително,
                щото Тандема добре го е уредил!!!
                Просто го напиши с главни букви
                и ще ти олекне.
                Ааааа й друго да ти кажа.
                ДАУ преди 12 550 не го скъсявай !!!!!
                Щом и лихви в Китай не ги плашат
                ще го бутат още много нагоре !!!
                e сега те научавам на нещо реде .... паниката винаги идва след малко

Коментар

• Е така работи ЦК-то,но требе да си бърз и яростен

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    хемусе,
                    съвсем през просото си го ударил с тия къси индекси и с тия добавки
                    а стопове кой ще слага ?
                    ... чети под ред ... на плеймена днес написах едно разтоварващо изявление ... и ... ... бе днес направо го пиша много разкошен ден ... е ... разбира се ... добре че са валутити де ... ама ... и добре че съм аз че извадих по-острите зъби ... ... бе .... голяма работа съм

Коментар

лигава и лъзгава са доста приблизителни ама и далечни бая .... чакай да подреждаме .... лъзгава крадлива мижитурка лигава (и такава за разкош ) .... лъзгава крадлива мижитурка лигава такава .... мож да почнеш да се засягаш
                      Не не го кръщавай допълнително,
                      щото Тандема добре го е уредил!!!
                      Просто го напиши с главни букви
                      и ще ти олекне.
                      Ааааа й друго да ти кажа.
                      ДАУ преди 12 550 не го скъсявай !!!!!
                      Щом и лихви в Китай не ги плашат
                      ще го бутат още много нагоре !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• До края на седмицата сме на 1.3440 и другата сме на легендарното.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

лигава и лъзгава са доста приблизителни ама и далечни бая .... чакай да подреждаме .... лъзгава крадлива мижитурка лигава (и такава за разкош ) .... лъзгава крадлива мижитурка лигава такава .... мож да почнеш да се засягаш
                          ще почакаш малко, че не ми се засяга отведнага днес
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

а 10-ина пипчета затвори ли частично ?
                            а стопчето сложи ли на нула ?

Коментар

а 10-ина пипчета затвори ли частично ?
                              а стопчето сложи ли на нула ?
                              Ъхъ

Коментар

• хемусе,
                                съвсем през просото си го ударил с тия къси индекси и с тия добавки
                                а стопове кой ще слага ?
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X