IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    не ми се обяснява, защото някакси автоматизирано го правя, пък и не ми е основно.
    добро утро

кажи някаква идея или принцип как може да се използва за подобряване на шансовете без да обясняваш подробно.
    или занаят не се дава
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Скучайно да знаете дали има брокер при който може да се търгува usd/egp в момента мисля че египетската валута е доста интересна за спекуланти.
      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Има ли някой който смята да прескочи до Лондон за трейдър-експото? Да каже че да ходим заедно.
        Сандо, снимай с камера и после ще ни го шернеш!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

За теб, ако енергийните линийки ти се пречкат за мен хоризонталните. Хоризонталните нивата нямат голямо значение, щото формират предразсъдъци .... не че на моменти не изпадам в такива .... порови се из форумите за предразсъдъци ... колкотощеш.

ето ти и хоризонталите за цвят
          http://prikachi.com/images/681/2963681x.png промених файла

просто текущ пример .... без грам мозък .... без изследване на ентропии .... със 1% от скорости на правец 84 - към другия форум

лява част поредност на чертите, дясна част два примерни входа, размера на стоповете ги знаеш, не дръпне ли "вола" затваряш ръчно като тръгне срещу теб. ...... а чудото идва като се напънеш да подредиш движението .... някой го наричат вълни

Грийди, Грийди .... Грийди ..... мислех, че сме от един отбор

-----------------------
          Извинявай, че те наричам Кентавре, но ако имаш по кратко предложение от ника си кажи го ...... не ми се обяснява, защото някакси автоматизирано го правя, пък и не ми е основно.
          Опорните нива са нивата на включване на някой кит ,който влиза на порции от това ниво,както и на задействане на отложени ордери или нива на упражняване на опции,опционни бариери ,както и падежи на ДЦК може би,както и нива на които са възникнали някакви събития оказали влияние на пазара и т н
          Last edited by playmen; 09.02.2011, 03:33.
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Има ли някой който смята да прескочи до Лондон за трейдър-експото? Да каже че да ходим заедно.
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              хемусе,
              съвсем през просото си го ударил с тия къси индекси и с тия добавки
              а стопове кой ще слага ?
              Margin call-a, кой друг

Коментар

Руки твоите черти хоризонтални ли са или под някакъв ъгъл??? .... преобладаващо

Реде, твоите три змии какво ти сочат?
                Tрите смиййй се събраха на
                кълбо, което значи, че ще апят
                Не е много ясно, но е по вероятно
                ще е по бадждака на по-дрътата
                Стамбена КАКА
                То горното на 5 минутна се види
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Руки твоите черти хоризонтални ли са или под някакъв ъгъл??? .... преобладаващо

Реде, твоите три змии какво ти сочат?

Коментар

• Реде извинявай..... видях го .... бързах .... щях да ти отговоря, нещо от рода "пък на мойта и жартиер не съм оставил."
                    Видя ли на Боко трити буди, как ни развалиха работата
                    Рукито този път е в нашата посока

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      КОМЪРДЖИ
                      обикновенно ме вписваш,
                      а напоследък ме игнорираш
                      от апокрифите ти
                      ревност неква долавям тука
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• КОМЪРДЖИ
                        обикновенно ме вписваш,
                        а напоследък ме игнорираш
                        от апокрифите ти
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• смислен си беше и още как
                          боко 10-ина пипа зе от тва удължаване, въпреки , че на 5 мин и на 15 мин нямаше още основания за дълга и си беше само за контра с минимална цел
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Боко
                            ситуацията е малко особена
                            хем припокриването в ЗУМА ми дава сигнал за агресивен вход на север, но погледаното отгоре ......

http://prikachi.com/images/861/2963861C.png

Грийди сега отгоре като ги погледнах неща, бая ясно се вижда, че бил смислен .... между другото се учудих, че не излезе малко по-доходен...... виждаш къде се оказа местоположението му .... сега го виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              А между другото там където ти е бай-ът, стана фейлд и последва селл
                              аз докато го оформях се случи .... видях го преди да го пусна, но го пуснах за да покажа, че не се занимавам със стъкмистика. и за това допълних за вола и стопа.

сега гледам на М1 да ли ще се сформира бичи капан

Коментар

• Комарджи на мен и хоризонталните, ако съм честен ми пречат
                                Просто наблегнах на тях, като по важните за мен.
                                А между другото там където ти е бай-ът, стана фейлд и последва селл

За кой отбор говориш ? )) Нали говорим за money making is a wonderful thing
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X