IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Стага простротии !!!!
    Дайте да поговорим за курсо
    Аз сега като го гледам как пада
    и много му се чудя що го прави?????
    Сега верно КАКА 200 на едночасово си е
    сириозна, верно си има фибонце
    на 1.3684 ама ДАУ си плющи ли плющи
    Мисля си че курсо ще върви
    до около 1.3743 и там ще си
    направи заход кък ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!
    ВИЕ СТЕ !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=WOdr9FiNZoQ
    аз викам 200 да удържи ... и хич да не минаваме връхчето ... ... в най-лошия случай викам да се лигавим между 3699 и 3650 до сабайлем ... ама ... не вервам да издържи толкоз много ...

са съм пуснал още едно късо на йес ендпиту ... и ... направо си плаче за една .... една от мойте

http://www.youtube.com/watch?v=mG0Xo...C48FACE5CE0DEF

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      Уча се от Батко

а 10-ина пипчета затвори ли частично ?
      а стопчето сложи ли на нула ?
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        завършен РА-тър си вече
        Уча се от Батко
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Дълга от 1.3644

завършен РА-тър си вече
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Дълга от 1.3644
            Я ? Да не повярваш ?
            Last edited by mibova; 09.02.2011, 18:17.

Коментар

• Дълга от 1.3644
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Стага простротии !!!!
                Дайте да поговорим за курсо
                Аз сега като го гледам как пада
                и много му се чудя що го прави?????
                Сега верно КАКА 200 на едночасово си е
                сириозна, верно си има фибонце
                на 1.3684 ама ДАУ си плющи ли плющи
                Мисля си че курсо ще върви
                до около 1.3743 и там ще си
                направи заход кък ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!
                ВИЕ СТЕ !!!
                http://www.youtube.com/watch?v=WOdr9FiNZoQ
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  по желание може и да ги свържеш с вълните, но не е за задължително.

Непознавам Мана, но и да го познавах не бих ги изтрил ..... всъщност поради каква причина трябвше да ги изтриеш?
                  неми става ясно какви са тези хоризонтали някакви дъна/върхове ли са .... фибоначита??? пробив на дъно/връх каква предпоставка е ???
                  Идеята е да не се пречкат по графиката, защото цапат прекалено много и да не се отконява вниманието от самите нива които е формирала цената.
                  Хоризонталните са това, да. Съпротивите и подкрепите И взависимост кои се явяват по устойчиви и т.н. се определя и какво да се прави. Например аз поне не бих влязъл някъде ако има само пробив на някаква тренд линия ако ценовото движение не е след някаква консолидация или фейлд брекаут и разните допълнения.

Кажи сега за последователността на чертите, че не те разбрах
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Днес в тая жега така ми се допи бира ,че зарязах и форекса и работата . Наздраве !!!!
                    Относно европейците спокойно мога да кажа че там дори има и по големи резили от нас виждал съм ги с очите си и "ушите си".
                    --------------------------------------------------------------
                    Добре съм направил нищо интересно не се случило по графиката.
                    пс. Реде негъра остана май за утре
                    Успешна вечер

Коментар

как ве ?
                      бая богат речник си има тандема, особено ако реши да нагрубява
                      сакън ... нема да го амбицираш .... много в правилна посока е тръгнал в последно време ... дано да задържи посоката ....

ех .... само да си влеза в скайпа .... как ше се разговорвам с тебе ... само дето наистина .... много грозно .... винаги съм искал да си говоря за търговия със тебе и не само с тебе ... пък ... сега ... ич немам обходимост да си говорим за таквизи скучни работи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        по желание може и да ги свържеш с вълните, но не е за задължително.

Непознавам Мана, но и да го познавах не бих ги изтрил ..... всъщност поради каква причина трябвше да ги изтриеш?
                        неми става ясно какви са тези хоризонтали някакви дъна/върхове ли са .... фибоначита??? пробив на дъно/връх каква предпоставка е ???
                        -----------------------------------------------

Кентавре,
                        модата може да е определиш на око .... около ...
                        на око окей, а как може да се използва за да има полза. чувал съм че е по вероятно насоченото движение да започне от това ниво. ама вярно ли е. как може това да помогне на практика.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          това е крадлива мижитурка .... бих добавил хлъзгава най-отпред ... ама он тандема толко си може
                          как ве ?
                          бая богат речник си има тандема, особено ако реши да нагрубява

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Това е експерт
                            това е крадлива мижитурка .... бих добавил хлъзгава най-отпред ... ама он тандема толко си може

Коментар

не е верно .
                              категорически отричам че съм мързелувал .
                              днес цял един трейд направих преди бирата и хубавото време да ме разконцентрират

ей тва успях да измъдря:

Това е експерт

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Ти ги оставяй тях,ами кажи каква е картината по Фундамента,че нещо много често взех да влизам в насрещното движение!
                                а такава красива графика постна онзи ден ...

за навлизането в насрещното ... няма нищо лошо стига да си убеден в правотата си ... и обема на акаунтя да е достатъчен ... e виж с индексите как добре се справям ... днес разтоварих почти без болка и ... сега с нови сили дебна за нови къси .... даже избуших едно късо скалпче преди малко ... бе ... много добре си го казал тъй че нема ко да те уча ... наистина не е план за изпълнение ...

поздрави и здраве !!! ... успехите са задължителни и неизбежни ... затова не ги споменавам преди удивителноста

Коментар

Working...
                                X