IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Как няма да ми пука,бе?Утре кат идеш да заредиш каруцата на лукойла и кат видиш 3лв и 20 стинки за литър,ще се пулиш кат циганин пред електронно разписание.
    На сичкото отгоре ако и доларът тръгне да поскъпва,което обикновено става по време на война,у нашият скъп роден ЕС ще настъпи една красива зашеметяваща стагфлация.
    Стагфлацията в БГ е настъпила от 2009г. ако случайно не си забелязал. А че бИндзина ще бъде по 3.20лв/литъра тези хора не ги интересува. Те цъкат на форекса с 0.01 и 0.05 лота - това са хиляди долари, а те притежават десетки левове......колега....
    Що да мислят, като може и да не мислят ?
    За тях е важно да си мерят п...ите с всеки който не мисли като тях !

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      антатема византийци долни
      елини, елини. не ни обиждай. византия е българска държава.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        боко
        ти де хукна бе .... аз тука докато се разбера на кой хумора по-английски и ти зе че изчезна.
        Спрягам глагола мотам се
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Ясу паликарчета
          Ехеее , Боко ти ме закопа !

Що си ми гепнал аватара от фрийзоната ....Сигурен съм че никой от тукашните не знае кой е тоя дето си го сложил !

П>С : Наистина е голям и достоен за уважение човек

EDIT Ама ти и графиката ми си откраднал пак оттам ....Чак сега я видях , но вече не е актуална
          Last edited by SPART; 20.02.2011, 22:55.
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Айде нещо от агентурата

Коментар

• боко
              ти де хукна бе .... аз тука докато се разбера на кой хумора по-английски и ти зе че изчезна.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                ко ти пука нъл си в нато ... американците ще ни оправят .... или по-скоро ... ще ни дооправят ...
                Как няма да ми пука,бе?Утре кат идеш да заредиш каруцата на лукойла и кат видиш 3лв и 20 стинки за литър,ще се пулиш кат циганин пред електронно разписание.
                На сичкото отгоре ако и доларът тръгне да поскъпва,което обикновено става по време на война,у нашият скъп роден ЕС ще настъпи една красива зашеметяваща стагфлация.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  ясас. калиспера
                  антатема византийци долни

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                    Хемусе какво е казала Ванга за Черньо
                    коя работа и как ще я направи

стамбе писна ми да ти търся линкове ... в общи линии обама щял да омаже братския хамерикански народ ... и на пектър щели да му се сбъднат копнежите ( фторото си го измислих )

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Ясу паликарчета
                      ясас. калиспера
                      tnm

Коментар

• Ясу паликарчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

Пак да си поговорим-какво ще стане с Европа,ако целия арабски свят пламне?
                          ко ти пука нъл си в нато ... американците ще ни оправят .... или по-скоро ... ще ни дооправят ...

Коментар

• Шефа ще развърже песа,усещам азТогаз пак ще пискате що тъй хапе етито,стига с тез лай*а с шапки,гледайте кво става с Бенгази:

http://english.aljazeera.net/

Пак да си поговорим-какво ще стане с Европа,ако целия арабски свят пламне?
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
                              Споко бе, не ме мисли....аз съм ватерболист...
                              не е ли по правилно да е ватерполист

П.П. ако е на български език де
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
                                Споко бе, не ме мисли....аз съм ватерболист...
                                лайно с шапка и бански ... интересно ...

Коментар

Working...
                                X