If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
господа офицери,
аз малко в агентурен стил ПКК да обадя, че форум какъвто търсите има вече...гледам че и като функционалност бива...банери нема требе писане и интернет хигиена http://www.si-cm.bg/phorum/index.php
Поздрави и успехи
епа и да се мъчиш да отмине ....нема
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Защо? Трябва ли да е на някакъв език? Може да е код? Как ти изглежда например debasa ?
И не ме питай на какъв език е или какво означава. Няма да ти отговоря просто.
Интернет трафик го раздавам. Ройтерс се задъхват да оповестяват новините от Шумен оповестявайки ги като : MAJOR NEWS и заглавия изписани СЪС ГЛАВНИ БУКВИ и ОЦВЕТЕНИ В ЧиРВЕНО !!!
от пингване май не само заглавията са оцветено в чИрвено ми и ...онова дето е педя под пъпа ти отзаде
П.П. ти набираш бройка постове да почнеш да звучиш отново "тежко" ли
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Това ще е началната цифра за седмицата. Последната за седмицата най-вероятно ще е 1.40++
бъркаш са ... до де не мине 39 ше одим на 32 ... после може за мааалко да се почувстваш велик ама с много напъни ... и после ше хълцаш на зелено у килията
не съм оторизиран петре ама ше ти го казвам направо ... нивга нема да търгуваш с обемите на градския на Тодор Колев ... пък и в затвора бая ваазлин треба да изразходиш до де ти пуснат интернетя у килията .... ама и да ти го пуснат ... обемите ще ги стигнеш веднага след илядаседемстотиндеведесеиседмия си рожден ден
Чудесна новина ми сервира. Мерси. Скоро ще разбереш и защо. А до тогава може да си блъскаш плиткият мозък в стената от любопитство
Интернет трафик го раздавам. Ройтерс се задъхват да оповестяват новините от Шумен оповестявайки ги като : MAJOR NEWS и заглавия изписани СЪС ГЛАВНИ БУКВИ и ОЦВЕТЕНИ В ЧиРВЕНО !!!
не съм оторизиран петре ама ше ти го казвам направо ... нивга нема да търгуваш с обемите на градския на Тодор Колев ... пък и в затвора бая ваазлин треба да изразходиш до де ти пуснат интернетя у килията .... ама и да ти го пуснат ... обемите ще ги стигнеш веднага след илядаседемстотиндеведесеиседмия си рожден ден
Защо? Трябва ли да е на някакъв език? Може да е код? Как ти изглежда например debasa ?
И не ме питай на какъв език е или какво означава. Няма да ти отговоря просто.
Хумусе,
с това "комаре" направо ме зарови.
.... със сигурност обаче нищо не разбираш.
Що като знам, че е един и същ човек да искам експертиза ... нищо не разбирам ......това ще отнеме време.
отрови се комаре (диалектен термин е това за ... бе ти си видимо телегентин момък сещаш се ) ... няма се тровиш и затова ше ти стигне интелекта ами ше се изравяш ... та ... разбирам аз много ама ти си твърде припрян ... нидей търси логика в нещата ... аз те мислех за търговец ... пък инак .... съвсем разнополови индивиди са и съвсем нямат нищо общо ... само дето не си гледал достатъчно английски сериали та да ми фанеш хумора ...
Коментар