If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чуден е тоз форум ! Гледам скъсва се от всякакви благини. Освен на бат-ти-с-ед-ефчо от шумен мненията да чуеш, друго няма какво. Ние в Софето сме на Мачу Пикчу у царевичако, а какво остава за ШумЬен ?
Кат имате уйове (пардон фррренския ми - СЛИВИ) в устите - тъй ша е, шопенца
Ахааа-хаа ! Комарджи ти ли си Факушката ...Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте , но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля ....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена ....Признавам , голям си ---пак бравос
Ей туй на е класическия агент .....
пуснеш виц и той веднага
........ в досието ти го слага.
КАЛИСПЕРА НА МАЛЯКИТЕ
ако в България минималната заплата беше 980евро , аз съм съгласен бензина да е 3,2 и кафето 3 лв.
В предвид обстановката в арабския свят моето предположение е че гапа ще е надолу
Паживем увидем
Много от пишещите тук имат нелек живот. Ако оставим настрана загубените на бефебе пари и мечти, то като се приберат вкъщи и звяра ги почва още от входната врата, напомняйки им какви са бунаци. На всичкото отгоре при повечето (както при валàта) звяра е звяр буквално.
Та затова отвреме навреме слагам такива аватари, та да оплакнат окото.
Ето подцених мистър Караиванов дето веднага позна кой е Човека !
Боко , аз се мъча да съм спекулант ,а не инвеститор ...Да , по принцип може , но ако си ги копнал от 1.3000 довечера ( след понеделнишко затваряне ) е добре да им сложиш стоп на 1.3425 и да си свиркаш
П>С : Абе ти направо ме разкулачи -- всичко ми взема
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
здравейте има ли някой който е с платформа на бенча , при мен пазара си тръгна но не ми дава да търгувам, някой да има същия проблем и представа от какво е
От Саксо е проблема и вероятно е заради ниската ликвидност покрай днешния (реално в понеделник) почивен ден в САЩ ...Ударили са го на "показателни" и "ненадеждни цени ".Ако имаш голям зор питай Бенча в чата или им се обади по телефона да ти цъкнат някоя позиция
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар