IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крадлива мижитурка
    ще се набълбукаш тоя път
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Удължавайте, удължавайте, колкото повече толкова по-стръмно надолу де....
      може малко да върне ,но за надолу е сигурно.имам от 1,39761 и ще затварям към 1,39291

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Удължавайте, удължавайте, колкото повече толкова по-стръмно надолу де....

баси стисляка
        даже 10-20 пипа ти се свидят
        искаш стръмно надолу и праволинейно а ?
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Удължавайте, удължавайте, колкото повече толкова по-стръмно надолу де....

Коментар

• айде и аз се качих за нагоре
            дълго @ 60 стоп 54
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
              Това добре си го показал.
              Има само една зависимост която ме смущава - ако долара започне да поскъпва а комодитис не тръгнат рязко надолу, ще отекат яко индексите и може наистина да секне бичия пазар. Принципно биченцата (не Форекс-бикове) имат още поне година да вилнеят, дано не стане гафффф....
              е тва няма как да се предвиди.аз поне не мога
              факт е обаче , че за трети път тества ускоряващата тренд линия и дори да успее да я пробие , то около 11400 има друга още по-силна динамична подкрепа / тренд линия де / .
              Last edited by NYSERookie; 07.03.2011, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                аре , нема ли мераклии за дълги
                buy 3961 add 3935stop 3905 тg поне 3980
                комарджи , немам аз централна банка за да копувам долари и то без никав сигнал
                правилно си се ориентирал
                успех на всички
                Има,ама да видим
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Тази вечер менюто май ще включва само дървена кора май-май

Трагета на ръчно,но по дефолт нещо около 20 пипса.А дано!

Успех
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    точно с активирана добавка на 35 -- 80 е добър таргет .
                    от тук директно 80 няма да затварям -- около фигурата ще бягам
                    п.с. добавката я мръднах на 42 -- види ми се доста 35
                    успех

станал съм многословен и накрая сам не мога да се разбера
                    исках да кажа, че там където влезе @ 61 вероятността да обърне и да иде 20 пипа нагоре беше е пренебрежимо малка и не си струваше влизането.
                    естествено според моите виждания.
                    успех

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      твърде вероятно.
                      само да припомня една графика. аптренда дори и да падне под 12к не е приключил .

Uploaded with ImageShack.us
                      Това добре си го показал.
                      Има само една зависимост която ме смущава - ако долара започне да поскъпва а комодитис не тръгнат рязко надолу, ще отекат яко индексите и може наистина да секне бичия пазар. Принципно биченцата (не Форекс-бикове) имат още поне година да вилнеят, дано не стане гафффф....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Ако Дау пробие съществено и приключи под 12К ще има доста ометени сметки на еврофеновете...

твърде вероятно.
                        само да припомня една графика. аптренда дори и да падне под 12к не е приключил .

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          тва 3980 е хубав таргет, ама поне за момента трудно ще го стигне.
                          а пък стигне ли го , тогава е безсмислено да се затваря там щото 5 мин тренд ще е обърнал и на таблото с таргетите ще е светнал теста на 1.3990 и после 1.40.
                          поне за мен е доста по-вероятно първо да ти се активира добавката на 35.
                          това засега след 5-10 мин може друго да мисля или пък ти виждаш по-далече от мен
                          точно с активирана добавка на 35 -- 80 е добър таргет .
                          от тук директно 80 няма да затварям -- около фигурата ще бягам
                          п.с. добавката я мръднах на 42 -- види ми се доста 35
                          успех

Коментар

• дълго евро от 65, стоп на 57 цел 78

Коментар

• интересно за 2 години
                              една единствена реплика:

"А тази банка датска ли е ?"

ЗАЩО?

Коментар

• Ако Дау пробие съществено и приключи под 12К ще има доста ометени сметки на еврофеновете...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X