If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това добре си го показал.
Има само една зависимост която ме смущава - ако долара започне да поскъпва а комодитис не тръгнат рязко надолу, ще отекат яко индексите и може наистина да секне бичия пазар. Принципно биченцата (не Форекс-бикове) имат още поне година да вилнеят, дано не стане гафффф....
е тва няма как да се предвиди.аз поне не мога
факт е обаче , че за трети път тества ускоряващата тренд линия и дори да успее да я пробие , то около 11400 има друга още по-силна динамична подкрепа / тренд линия де / .
аре , нема ли мераклии за дълги
buy 3961 add 3935stop 3905 тg поне 3980
комарджи , немам аз централна банка за да копувам долари и то без никав сигнал
правилно си се ориентирал
успех на всички
Има,ама да видим
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
точно с активирана добавка на 35 -- 80 е добър таргет .
от тук директно 80 няма да затварям -- около фигурата ще бягам
п.с. добавката я мръднах на 42 -- види ми се доста 35
успех
станал съм многословен и накрая сам не мога да се разбера
исках да кажа, че там където влезе @ 61 вероятността да обърне и да иде 20 пипа нагоре беше е пренебрежимо малка и не си струваше влизането.
естествено според моите виждания.
успех
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Това добре си го показал.
Има само една зависимост която ме смущава - ако долара започне да поскъпва а комодитис не тръгнат рязко надолу, ще отекат яко индексите и може наистина да секне бичия пазар. Принципно биченцата (не Форекс-бикове) имат още поне година да вилнеят, дано не стане гафффф....
тва 3980 е хубав таргет, ама поне за момента трудно ще го стигне.
а пък стигне ли го , тогава е безсмислено да се затваря там щото 5 мин тренд ще е обърнал и на таблото с таргетите ще е светнал теста на 1.3990 и после 1.40.
поне за мен е доста по-вероятно първо да ти се активира добавката на 35.
това засега след 5-10 мин може друго да мисля или пък ти виждаш по-далече от мен
точно с активирана добавка на 35 -- 80 е добър таргет .
от тук директно 80 няма да затварям -- около фигурата ще бягам
п.с. добавката я мръднах на 42 -- види ми се доста 35
успех
Коментар