IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дълго евро от 47 стоп на 00 цел 54

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Май му го взаеха стопа тоз път
      на КРАДЛИВАТА мижатурка
      не са. стигна до 325 ,а стопа е на 310 все още
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Несигурността едва започва според мен. Вижте Гърция днес, прави някакви, макар и все още бегли, опити да се запали. Освен това назрява много сериозен глобален конфликт. Всичко е възможно - от повсеместни граждански войни в средиземноморския район, до Трета световна и петролна криза с война...
        Ни мъ стряскай тъй,бе чиляк!Тамън ръбах енъ филия със сол и пипер/вечерята на бедния спекулантин/ и кат прочетоф,я изтърваф на чергата и гадния му пес я отнесе..Жината ши ма убий,каза,чи за наказание няма да ми даде десерт-пулвината ябълка от оняден
        Хемусе,те неска казаха хорта,че нема да дигат онуй,коги ще ги чакаш пак да се изложат,че да фащаш късия кабел?А?
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Несигурността едва започва според мен. Вижте Гърция днес, прави някакви, макар и все още бегли, опити да се запали. Освен това назрява много сериозен глобален конфликт. Всичко е възможно - от повсеместни граждански войни в средиземноморския район, до Трета световна и петролна криза с война...
          Абе Гърция е у пета глуха вече, пазара не и реагира изобщо откак им обявиха книгите за джънкита.
          Но глобални войни - това не е приятно не само от трейдинг-гледна точка.... тогава туй ще е най-малката грижа

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
            ходете му по схемите на рукито, неговият стоп отдавна е на нула

руки виж си личната брато
            Май му го взаеха стопа тоз път
            на КРАДЛИВАТА мижатурка
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              и аз мушнах едно дълго от 44 стоп 34
              ходете му по схемите на рукито, неговият стоп отдавна е на нула

руки виж си личната брато

Коментар

Светът е полудял - самолети бомбардират цивилни, хора с мечове се колят по улиците, а Западните "демократи" подкрепят група озверели племенни вождове, крещящи "Алах Акбар" , искащи да заменят диктатора Кадафи с диктатора Алах.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  тури стопа на 34 че ино лошо ...
                  даскале даскале ..
                  да та и даскала
                  ако бях преместил стопа на 34 , когато ми думаше , сега щях да си чопля носа с 3 пипа стоп и да ти благославям родата
                  добре , че съм инат и чужд акъл не приемам у дървената чотура
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Я малко music за разведряване,
                    че за войни заговорихте
                    http://www.youtube.com/watch?v=cv46NB_7QdY
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                      Точно туй прая - и стигам до интересен извод - някой в САЩ натисна бутона MUTE на фондовия пазар.

Инвеститорите се дърпат заради Либия, а се оказа че тя не е сериозен фактор. Страховете са по-скоро към незасегнатите все още арабски държави. Аутлука обаче е позитивен - докога ще се задържи несигурността около тия революцийки?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• и аз мушнах едно дълго от 44 стоп 34

Коментар

Точно туй прая - и стигам до интересен извод - някой в САЩ натисна бутона MUTE на фондовия пазар.

Инвеститорите се дърпат заради Либия, а се оказа че тя не е сериозен фактор. Страховете са по-скоро към незасегнатите все още арабски държави. Аутлука обаче е позитивен - докога ще се задържи несигурността около тия революцийки?
                          Крайно време беше.. а ревулюцийките до летните отпуски в Mōśād..

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            па като ти е интересно си я изследвай бре медеребе ...

Коментар

• роке бягай ... да не стане после опа тате извинявай

Коментар

По-интересна е липсващата вече корелация Е/$ и индекси.
                                па като ти е интересно си я изследвай бре медеребе ...

Коментар

Working...
                                X