IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    днес съм контраджийски настроен дълго @ 71 стоп 64 първи таргет 91
    Крадлива мижитурка
    що контриш импулс бря ????
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Обаче ,след тези събития в Япония йената да поскъпва -недоумявам -щети за около 187 млр.долара към 3% от БВП
      Анонски дай некое фундаментално обяснение.
      Япония е държава с много инвестиции навън (част от които се репатрират в момента), дълг на 80% притежаван от местни лица и малко чужди инвестиции спрямо размера на икономиката й.
      Ако подобно нещо се случи със САЩ, Китай, Русия - то тогава ще имаме огромен спад на местната валута, защото ще започне изтегляне на чуждите капитали поради увеличения риск.
      Това е в общи линии.

Сега доколко поскъпването на йената не стана прекалено от паниката, това е доста трудно да се прецени.
      Да видим дали BoJ ще реагира на цените под 80. Може и ФЕД да помогне вербално по някое време.
      Last edited by anon6706; 16.03.2011, 20:28.

Коментар

• днес съм контраджийски настроен дълго @ 71 стоп 64 първи таргет 91
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Реде видяхме ги твоите 8-ци Май е време да почерпиш !
          Некои друг требе да черпи ,
          щото аз днес само ъкъли давам !!!!
          Първо кенефо сега и за 8888
          Маскари с маскарите, не почетохте
          Хепито с една песновка поне.
          Ето от мен
          http://www.youtube.com/watch?v=0OU7Hka_--U
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Обаче ,след тези събития в Япония йената да поскъпва -недоумявам -щети за около 187 млр.долара към 3% от БВП
            Анонски дай некое фундаментално обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Тандемски знам че е след дъжд качулка ,но вчера ми беше на устата да ти кажа ,че има кендъл висящ човек и би следвало да има един голям понижаващ бар ,но дори аз не бях сигурен
              Уж говорим един от най чистите диалекти в България ,но това не го разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                Ха и от кой ша пичелим тогава бе Рукито

за форумджиите говоря бе боко ,а че гърбим останалите маниаци
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  При швейцареца ,като при кабелареца бе Ахмаков Мухахаха

ПП Много поздрави на кака Валя дето удалжаваше тукинка Успех и на двамата

Още малкинко
                  Тандемски знам че е след дъжд качулка ,но вчера ми беше на устата да ти кажа ,че има кендъл висящ човек и би следвало да има един голям понижаващ бар ,но дори аз не бях сигурен

Коментар

сичките ПАТ-ищари че ги праим
                    Ха и от кой ша пичелим тогава бе Рукито
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Пробил щото тез купувачи халхабер си нямат кво ще последва

Сел кабел от 1,6314/1,6350/1,46
                      При швейцареца ,като при кабелареца бе Ахмаков Мухахаха

ПП Много поздрави на кака Валя дето удалжаваше тукинка Успех и на двамата

Още малкинко

Коментар

дълго @ 87 стоп @80
                        махнах @ 87

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                          браво, браво, дисциплина му е ......
                          сичките ПАТ-ищари че ги праим

Коментар

• дълго @ 87 стоп @80

Коментар

1,22 пичове 1,22

http://www.youtube.com/watch?v=saWCsvwCBs8

Мухахаха, До Октомври Ноеври се тая ще ви пускам след сегис тугиз малко дълги Муахахаха

ПП Макар че може и да се повтори от 15 октомври 2010 до ноември 2010 тази фигура ,хич не ми се вярва 1,22 му е майакта МИНИМУМ ,но до Октомври -Ноември има бая време Успехи на всички
                              пак оди на радостта.... какво стана ..първите сто пипа и си най-щастливия човек на планетата....
                              а швицерския какво ще го правим

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                .....
                                Руки
                                като си използваш мозъка по дълго започва ли да те боли ако занаеш как ме цепи главата
                                ти пък рукито и мозък. при мен са първосигнални реакции , а и няма кво да боли , даже и да ми се иска

Коментар

Working...
                                X