IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1,3450... Целта от миналата седмица е достигната. Оставям великодушно огризките на феновете на червено-черното залагане да си поиграят.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение

аз следвам пазара и не се '' обзалагам '' в форуми
      пак вкарах дълги и от 3433
      сорри но да печелиш --- условие номер едно е да си против тълпата по форумите
      има време и за теб да се усетиш , търпение
      нема бикове и мечки -- туй е заблуда има бързо реагиращи / на даден фраим / и диванета дето се пишат --- бикове и мечки , някой ги пишат и '' инвестиционни '' инвеститори , пак диванета от по-голям разрят
      Никакъв пазар не следваш ! Ти си бичо настроен от доста време и докато еврото растеше ,ти злорадстваше. Сега не можеш да приемеш обрата и продължаваш да контриш.Типично поведение на диване
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
        Благодаря за съвета
        На 5 минутка съм пуснал един алигатор (13.8.5)и така добре си е отворил устата , че не знам кога ще я затвори
        Но все пак си имам едно наум.
        Успех
        мноо печаливш твоя '' алигатор ''
        като му се довериш с нещо повече от жълти стотинки да не ти скрои номер
        живо , по здраво

Коментар

нема бикове и мечки -- туй е заблуда има бързо реагиращи / на даден фраим / и диванета дето се пишат --- бикове и мечки , някой ги пишат и '' инвестиционни '' инвеститори , пак диванета от по-голям разрят
          бе де да знам
          като гледам как се опитваш да ловиш дъна .....
          и твоят опит ще да е година две , най-много
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Абе на тебе колко стопа трябва да ти ударят,за да разбереш че не всичкото е бик на пазара

Коментар

кат да гледам има нема от година се занимаваш с това
              изчакай за да видиш -- кво е паднало и кво не е ....
              ти го отписа предварително , не е добър сигнал за твоята личност / трейдЪр /
              поживей , малко и трупай опит
              п.с не ти ли прави впечатление как се тормози -- дори и на 5 минутка , тва ще е после............... / като почне да ти прави впечатление /
              Благодаря за съвета
              На 5 минутка съм пуснал един алигатор (13.8.5)и така добре си е отворил устата , че не знам кога ще я затвори
              Но все пак си имам едно наум.
              Успех

Коментар

туй то бай 3453 стоп 3430 таргет 3510 и нагоре
                ако ще го бъде , все пак стопа е 23 пипа
                Утече.

Хубаво че има още кой да го купува еврото, иначе как ще пада

В момента еврото пада под 4-часовата 200 МА (която текущо е на 3448). Ако тук не се спре следващата силна съпротива е на 3250 (локално дъно преди няколко седмици) и след това на 3110 (200 МА на дневна).

Коментар

туй то бай 3453 стоп 3430 таргет 3510 и нагоре
                  ако ще го бъде , все пак стопа е 23 пипа
                  Абе на тебе колко стопа трябва да ти ударят,за да разбереш че не всичкото е бик на пазара
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Я кво съвпадение на мисли
                    Честито падане на 1.3450
                    кат да гледам има нема от година се занимаваш с това
                    изчакай за да видиш -- кво е паднало и кво не е ....
                    ти го отписа предварително , не е добър сигнал за твоята личност / трейдЪр /
                    поживей , малко и трупай опит
                    п.с не ти ли прави впечатление как се тормози -- дори и на 5 минутка , тва ще е после............... / като почне да ти прави впечатление /

Коментар

• Реда като се появи, ще дойде и ЛЕГЕНДАРНОТО. Той го е взел под наем от ЦК!!!

Подозирам го че стои на някое слънчево място и запа форума!
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                        хохохохохо
                        Следваща цел-3390-34 и след това между 32 и 33, реда да каже този път 3333, важно ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Хе,хе,Дамяне,когато двама мислят еднакво,значи са еднакво .......кухи

Коментар

• Я кво съвпадение на мисли
                            Честито падане на 1.3450

Коментар

Йосифе да не си получил раздвоение на личноста , че си смени снимката
                              Един въпрос , тоя ПК да не един дето водеше едно предаване в EBF TV ?
                              пс Питам щото все го споменавате с хубаво.
                              Хе,хе,Дамяне,когато двама мислят еднакво,значи са еднакво .......кухи
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                                3510 си го влече и след тва 3434, 3860 ми трябва за да сменя възгледа си
                                Всичко останало е на дребно....
                                хохохохохо

Коментар

Working...
                                X