IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бря, те и индексите много дали и продължават да дават. Вчера се прибрах дома утрепан като куче и съм заспал пред телевизора в 21 часа, та за тва сега чак виждам нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Откога не съм бил доларов бик... направо ми стана приятно сега, спомних си колко са красиви зелените пари на живо. Макар че и еврото си го бива като дизайн.
      Геко, спомените са хубаво нещо
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добрутро! Как я виждате късата идея че имам едно 80 пипсово в парите? Пускам да го влача на 25 пипа

Коментар

Абе играят си някакви жълти шушумиги и се радват, че още не е дошъл немският танк от Франкфурт да ги сгази с веригите...
          Иначе да, и аз съм фен на късата идея в момента - твърде красива е техниката в посока юг. Пък и дори после пак да ходи нагоре - днес го виждам да търси подкрепа.
          Откога не съм бил доларов бик... направо ми стана приятно сега, спомних си колко са красиви зелените пари на живо. Макар че и еврото си го бива като дизайн.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Добрю ютрю
            Таз нож откънал долара
            още едни мижатурски 20 пипа.
            На Хемуса са му критични
            1.3727 и най-вече 1.3707
            щото на втората цифра ,
            ако пропадне де, ще му
            вземат и последните 5 лефа

Упешен ден за всички ХОРА !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              В момента играят професионалисти - разцъкват топката на къс пас,докато не влезе някой аматьор и не я изшута на някъде
              Абе играят си някакви жълти шушумиги и се радват, че още не е дошъл немският танк от Франкфурт да ги сгази с веригите...
              Иначе да, и аз съм фен на късата идея в момента - твърде красива е техниката в посока юг. Пък и дори после пак да ходи нагоре - днес го виждам да търси подкрепа.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Добре ся, кой е този мазен чики....я дет скалпи 5 пипсов рейндж от няколко часа? Беше си взел почивка за около час, сигурно е ходил да обядва и сега се върна да се.е на пазара. Според мен е някой жълтур с малък... спред!
                В момента играят професионалисти - разцъкват топката на къс пас,докато не влезе някой аматьор и не я изшута на някъде
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добре ся, кой е този мазен чики....я дет скалпи 5 пипсов рейндж от няколко часа? Беше си взел почивка за около час, сигурно е ходил да обядва и сега се върна да се.е на пазара. Според мен е някой жълтур с малък... спред!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Добро утро,
                    Днес е ден за къси позиции при Е/Д.
                    След като не можа да пробие 1,3850,явно тоя отгоре е много сериозен.
                    Бях чул за него още миналата седмица преди да го стигне,но не повярвах защото има много плява в информацията която се получава.Явно чичко паричко спря устема на Еврото засега.
                    Last edited by skorpio; 02.03.2011, 07:18.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

Експериментален дълъг австралиец - само за екстремисти.
                      Аут по крадливо-мижитурски на +15 пипа, че нещо чух лоши слухове за БВП-то.
                      ПС: Върза на куче - явно съм наистина добре осведомен.
                      Last edited by Fiscalist; 02.03.2011, 04:57.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Експериментален дълъг австралиец - само за екстремисти.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                          spored men tuka mejdu 3830 i 3930 moje da se gradi uisa s celi 1
                          .25
                          Масажоре с подписа ти ми напомняш на Шрек,а дали е така кой,кой ще ти каже
                          П.П.Който е изпуснал да скъси има още един шанс 1.3790-80
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Очаквам утре да засилим спадът леко. Гледам и кабела даде едни бързи 20 пипса. Обаче става интересно с тия военни спекулации. Ще видим. Аз още го мисля утре по обяд да се даде един добър вход при еврото.
                            Обещавам да сигнализирам като го видя. ако съм наоколо.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Очаквам утре да засилим спадът леко. Гледам и кабела даде едни бързи 20 пипса. Обаче става интересно с тия военни спекулации. Ще видим. Аз още го мисля утре по обяд да се даде един добър вход при еврото.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• ейййй не сборувате нищо , нали се сещате на къде отива курсо на ЕВРОТО , язе апнах и си легам , аре лека и доходна
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X