IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Някой да знае Реда къде се загуби ?
    Аааа,той си има едно любимо същество и периодично ходи да му се обяснява в любов,някъде в Северна България.Казваше се Зафирчо,ама той му приложи насилствена смяна на името и сега е Мирко.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Някой да знае Реда къде се загуби ?
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Малко офф-топик:

И това ще е само началото на повишаването цените на НИ в България.
        далаверка
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• anon6706 написа:
          Това го мернах някъде, но не ме интересува. Аз уважавам ФА, не НА (нумерологичен анализ).

anon6706 колкото и да не ми се иска да признавам ТА има място при инвестициите, и той е който движи рейтовете от днес за утре заедно с настроението, а ФА е, за дългосрочни инвестиции, а най-сладко се инвестира когато и ФА и ТА съвпадат.

Коментар

Май пак се връщаме към колониалните режими, но не официално.
            Ами американците си взеха техният дял, сега е ред на Европата да раздели нещо с тях.

П.П. Аз май днес съм най-активния във форума. Ама сутринта като напълних касичката и цял ден само го гледам пазара.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

П.П. Ако може ние да станем колония на Германия. Тато да каже дали става.
              Става що да не става ама лошо им се пише на швабите ше ги побългарим
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                И това ще е само началото
                Малко офф-топик:

И това ще е само началото на повишаването цените на НИ в България.

Коментар

Това го мернах някъде, но не ме интересува. Аз уважавам ФА, не НА (нумерологичен анализ).
                  освен това не е и вярно - в нумерологията се взимат целите години, значи .... 4012
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    За Сърбия, Ирак и Афганистан обвиняваха Щатите. Сега те казаха, че нямат водеща роля в предстоящите събития. Ще изкарат стотици записи на това как службите на Кадафи са изтезавали хората, Франция ( тъй като тя има най големи интереси там ) ще приеме част от емигрантите и ще изпрати лекари да лекуват ранените от воината + специалисти да изградят новата държава и големият брой жертви ще бъде забравен след 40 дни.

П.П. Ако може ние да станем колония на Германия. Тато да каже дали става.

Коментар

Една малка равносметка от последните месеци:
                      1. Австралия - опустошителни наводнения
                      2. Нова Зеландия - опустошително земетресение
                      3. Япония - земетресение и последвало опустошително цунами, предизвикало и ядрена заплаха
                      4. Китай - спад на икономиката, съчетано с повишена инфлация
                      5. Северноафрикански и близкоизточни революции срещу режимите, пряко засягащи енергията на целия свят.
                      6. ЕС в криза
                      7. САЩ в криза
                      8. Всички ЦБ печатат като невидели.
                      9. Изненада!!! Швейцария пак си е добре. За кой ли път...

Остава всичко това да продължи до сезона на ураганите и да имаме нов Катрина в Мексиканския залив.

А, да, забравих и глобалното затопляне.

И след всичко по-горе, от нас се очаква да търгуваме, при това печелившо.

П.П. Реде, я пусни една подходяща за горното песновка.
                      И това ще е само началото
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Забравил си за Нибиро че идва бързо насам 2012 Ако съберем датите на земетресението в Япония и атентатите в Търговския център ще получим ... 11.03.11 + 11.09.01=22.12.12
                        http://vbox7.com/play:defd0579&r=emb

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                          Съгласен съм , че Западняците (НАТО, ООН, съвет за сигурност, разни други нечии инструменти) са нагли до безобразие и всичко може да се очаква от тях, но повярвай ми след Сърбия, Ирак, Афганистан изпиха си полагаемата доза наглост и са в крайно положение, а това им е много известно на всички тях.
                          А за Бясното куче Кадафи - кой знае какви работи си ги крои, може да подпука бунтовниците по суша , та да видим дали Нато ще му затваря "сухопътното пространство"
                          За Сърбия, Ирак и Афганистан обвиняваха Щатите. Сега те казаха, че нямат водеща роля в предстоящите събития. Ще изкарат стотици записи на това как службите на Кадафи са изтезавали хората, Франция ( тъй като тя има най големи интереси там ) ще приеме част от емигрантите и ще изпрати лекари да лекуват ранените от воината + специалисти да изградят новата държава и големият брой жертви ще бъде забравен след 40 дни.

Коментар

Може и да съм забравил нещо, но наистина това е рай за търговията и за съжаление - ад за хората. Тъжното емотиконче е заради Джоан.
                            Забравил си за Нибиро че идва бързо насам 2012 Ако съберем датите на земетресението в Япония и атентатите в Търговския център ще получим ... 11.03.11 + 11.09.01=22.12.12
                            http://vbox7.com/play:defd0579&r=emb
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              време е за изненадващо затваряне под 1.40
                              Ти на колко си го пуснал

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Добрутро, гледам вилняли сте нощеска. Я да ритна ръжена 81.7/82.05 за 81
                                Тва добре даде, ама сега на къде

Коментар

Working...
                                X