IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
    Аноне, та така както си ги изброил , ти трябва да си най-щастливия човек на земята , особено какъвто си фундаменталист......
    Може и да съм забравил нещо, но наистина това е рай за търговията и за съжаление - ад за хората. Тъжното емотиконче е заради Джоан.

Коментар

• време е за изненадващо затваряне под 1.40

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Една малка равносметка от последните месеци:
        1. Австралия - опустошителни наводнения
        2. Нова Зеландия - опустошително земетрессение
        3. Япония - земетресение и последвало опустошително цунами, предизвикало и ядрена заплаха
        4. Китай - спад на икономиката, съчетано с повишена инфлация
        5. Северноафрикански и близкоизточни революции срещу режимите, пряко засягащи енергията на целия свят.
        6. ЕС в криза
        7. САЩ в криза
        8. Всички ЦБ печатат като невидели.
        9. Изненада!!! Швейцария пак си е добре. За кой ли път...

Остава всичко това да продължи до сезона на ураганите и да имаме нов Катрина в Мексиканския залив.

А, да, забравих и глобалното затопляне.

И след всичко по-горе, от нас се очаква да търгуваме, при това печелившо.

П.П. Реде, я пусни една подходяща за горното песновка.
        Аноне, та така както си ги изброил , ти трябва да си най-щастливия човек на земята , особено какъвто си фундаменталист......

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
          Hihihi, това FX форум ли е или оремаг
          Хоремаг е съкращение от ХОтел-РЕсторант-МАГазин Според народния фолклор може да се тълкува и като „Влизат ХОРа, излизат МАГарета“.
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Една малка равносметка от последните месеци:
            2. Нова Зеландия - опустошително земетрессение
            3. Япония - земетресение и последвало опустошително цунами, предизвикало и ядрена заплаха
            5. Северноафрикански и близкоизточни революции срещу режимите, пряко засягащи енергията на целия свят.
            6. ЕС в криза
            7. САЩ в криза

Остава всичко това да продължи до сезона на ураганите и да имаме нов Катрина в Мексиканския залив.

Забраи за нефтената разливанка ...
            (за която меж другото вече НИЩО не се чува)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Една малка равносметка от последните месеци:
              2. Нова Зеландия - опустошително земетресение
              6. ЕС в криза
              7. САЩ в криза

Last edited by anon6706; 18.03.2011, 16:06.

Коментар

• Hihihi, това FX форум ли е или оремаг

Коментар

Без да го приемаш лично, но Тато с една целувка по устата на Брежнев и зареждаше АЕЦ Козлодуй без пари поне за 5 години.
                  Грешиш .....винаги сме се целували по три пъти за едната позна ХА познай сега другите две за какво бяха

Коментар

Без да го приемаш лично, но Тато с една целувка по устата на Брежнев и зареждаше АЕЦ Козлодуй без пари поне за 5 години.
                    Това е дето го виждахме по първа програма и в " Работническо дело " , а на скришно кво ли е ставало
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Аха, развали им ги. Мислиш ли , че тези дето ги решават тези неща, мислят като нас и нямат изготвени сценарии и " оправдания " за всичко. Те навремето и в Ирак не откриха ядренни оръжия, ама ги разпердушиниха.
                      Съгласен съм , че Западняците (НАТО, ООН, съвет за сигурност, разни други нечии инструменти) са нагли до безобразие и всичко може да се очаква от тях, но повярвай ми след Сърбия, Ирак, Афганистан изпиха си полагаемата доза наглост и са в крайно положение, а това им е много известно на всички тях.
                      А за Бясното куче Кадафи - кой знае какви работи си ги крои, може да подпука бунтовниците по суша , та да видим дали Нато ще му затваря "сухопътното пространство"

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Ко речи?

Коментар

Както казах - Кадафи не е за подценяване.
                          Жалко, че досега сме имали само един хитрец като него през последните години - Тодор Живков.
                          Ко речи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                            Относно примирието, което Либия обяви, коментар от дриг форум, който много ми хареса:
                            "Интересно сега как ще ги нападнат? Това е доста хитър ход - определено им развали сметките "
                            лисицата казала на камилата
                            - а да набием заека
                            - ама трябва повод - казала камилата
                            - ще му искаме цигари. ако са с филтър ще го бием задето са с филтър, а ако не са - задето не са.
                            срещнали заека
                            - зайо дай по една цигара
                            - какви искате - с филтър или без - казал заека
                            и го набили задето не носел шапка
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Тоя е егати хитреца. Според мен много яко увисват НАТО. Мисля че единствения работим вариант е да го ударят заради пътническите полети

Коментар

• There is talk that G7 CBs will take another run at USD/JPY at 1400 GMT…

For the moment, model funds and US custody banks are heavy USD/JPY sellers. Bids are expected toward 81.00; stops are below.

Кой както иска така да си го тълкува.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X