IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ва питам че нищо не разбрах какво става в Либия правителството каза че спира да се бие и това какво значи ? Кой командва в Либия правителството или Кадаифа ?Щото аз кат бях на власт командвах аз а не правителството Ко ше речете вий?
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Ха,те не знаят какъв глад ще ги гони!
      ще ви гони , като не гледате графиките и
      продавате евро по дифолд
      добре че го няма Реда , 'ич нема да му 'ареса тва 41 и кусур , как се гласеше за 200 надоле
      п.с . ех , да си бях у БГ-то с едно прасенце ,,наоколо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Това, че идва пролет, е успокоително за гълъбите. Ще има семенца и червейчета да си кълват.

Освен, както винаги в хормонален и ТЕЦ-ов аспект, какво друго е положителното на Пролет 2011?
        Незнам.
        в момента тука е мъгливо .
        преценката е трудна.
        ------------------
        Живота си върви.
        току що изядох пакет солети.
        почувствах се не само сит.
        -----------------
        Значи като се отделя от форума
        и го погледна отстрани
        си нямаш на представа какво се вижда.
        Същото е в глобален план.
        Създай си собствен свят.
        Включи в него повече приятели и готово.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
          Днес май цял ден ще е така:" виж швейка , гледай гейшата....."
          А сега погледнете кивито !!
          Кивито го отигравах снощи @ 0.71922, SL 0.71160, TP 0.72620. Какво става там, идея си нямам.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Швейцареца май тръгна
            Днес май цял ден ще е така:" виж швейка , гледай гейшата....."
            А сега погледнете кивито !!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              пропуснал си нещо важно

10. идва пролет
              Това, че идва пролет, е успокоително за гълъбите. Ще има семенца и червейчета да си кълват.

Освен, както винаги в хормонален и ТЕЦ-ов аспект, какво друго е положителното на Пролет 2011?

Коментар

За мен и за теб сигурно не е . Попитай 18 годишните или брокерите на Уол стрийт или в Ситито и да видим какви отговори ще получиш
                Ха,те не знаят какъв глад ще ги гони!
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Швейцареца май тръгна
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Реда ми е приятел и ще понесе шегата:

Ами защото дойде такова време на кризата, че започнахме да се събираме по групи на интереси.
                    +1

Коментар

Какво му е странното на това да гледаш прасе,особено в Българско?
                      За мен и за теб сигурно не е . Попитай 18 годишните или брокерите на Уол стрийт или в Ситито и да видим какви отговори ще получиш

Коментар

• Аноне,
                        поста ти с деветте пункта
                        ме кара да си мисля,
                        че ти си причината за срива на НИ в БГ.
                        ------------
                        дреме ми за НИ.
                        ------------
                        споко не съм провокатор
                        ------------
                        пропуснал си нещо важно

10. идва пролет

Коментар

Реда ми е приятел и ще понесе шегата:

Ами защото дойде такова време на кризата, че започнахме да се събираме по групи на интереси.

Коментар

Е, няма лошо, всеки си има хоби. Дори и за някой да е странно, щом за него е стойностно, то уважение.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Аааа,той си има едно любимо същество и периодично ходи да му се обяснява в любов,някъде в Северна България.Казваше се Зафирчо,ама той му приложи насилствена смяна на името и сега е Мирко.
                              Е, няма лошо, всеки си има хоби. Дори и за някой да е странно, щом за него е стойностно, то уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
                                anon6706 написа:
                                Това го мернах някъде, но не ме интересува. Аз уважавам ФА, не НА (нумерологичен анализ).

anon6706 колкото и да не ми се иска да признавам ТА има място при инвестициите, и той е който движи рейтовете от днес за утре заедно с настроението, а ФА е, за дългосрочни инвестиции, а най-сладко се инвестира когато и ФА и ТА съвпадат.
                                В поста си не казвам нищо за ТА.

П.П. Имам някакво уважение към ТА, но нали разбираш, че в сегашните времена би било губене на време и ПАРИ да се съобразявам с техниката.
                                Last edited by anon6706; 18.03.2011, 16:40.

Коментар

Working...
                                X