IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Наздраве, jamiemirror
    Наздраве!
    Умната с туй в подписа ти да не станеш дългосрочен в стил БФБ

Коментар

• Наздраве, jamiemirror
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        Кой ти ли ?
        Абе и аз глътнах междувременно една

Коментар

Да бе като индикатор го стартирах ,ама дали може сам да търгува е въпросът?
          Приликата между индикатор и "експерт " е ,че те зануляват винаги когато най -малко очакваш
          Твоето е некъф бъгав индюк , с който ако ме питаш , е по -добре да не се занимаваш

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          ТъргУвията е като жената-точно като си мислиш ,че вече си я опитомил и не може да ти мърда и тя вземе ,че ти извърти някой номер и ти глътва паричките .
          Но понякога има и минавки

http://vbox7.com/play:fa14bbf5&ef=1
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнение
            Значи правилно съм стигнал до извода, че страхът е основният фактор за ирационално поведение при търгувия с реална сметка.
            ТъргУвията е като жената-точно като си мислиш ,че вече си я опитомил и не може да ти мърда и тя вземе ,че ти извърти някой номер и ти глътва паричките
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Не. Ама може да пие бира докато ти търгуваш
              Кой ти ли ?
              Анализи EUR/USD

Коментар

Значи правилно съм стигнал до извода, че страхът е основният фактор за ирационално поведение при търгувия с реална сметка.
                Ей, пак не си чел Страхът и Алчността движат форексо!

В реалният свят Страхът и Любовта...

Кръстосвай ги, ако си нямаш работа!
                И не забравяй за моркова
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Не. Ама може да пие бира докато ти търгуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Тъй кат гледам индикатор е ! Свали го в папката "индикатори " ( която е на C-то или D-то на компа ти където е и платформата на МТ4 брокера ти ) ....След като го свалиш на указаното място ,си угаси платформата и пак я пусни ! Потърси го в индикаторите --вече на платформата -- и ако сичко е точно би трябвало да го намериш в списъка на "Къстъм Индикатор "-->> "наименование на индикатора " ....Стартираш си го оттам и би трябвало да ти се появи !
                    Анализи EUR/USD

Коментар

Аз не съм чул някой да има 2 живота. Винаги се умира веднъж. Но сметки може да се отварят много.Парите се печелят и се губят.
                      Ах туй е друга приказка!
                      Приятно тогава ... със сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Проблема е там че те убиват поне веднъж...
                        Аз не съм чул някой да има 2 живота. Винаги се умира веднъж. Но сметки може да се отварят много.Парите се печелят и се губят.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Ами на демо търгувам с големи лотове и експериментирам а на риъл ме е страх)) Пожелавам ти успех!!!

Коментар

...дава го като индикатор ,ама не иска да го приеме като експерт да си търгува сам , дали е само индикатор ??? или нещо аз не мога да го подкарам ???
                            Тъй кат гледам индикатор е ! Свали го в папката "индикатори " ( която е на C-то или D-то на компа ти където е и платформата на МТ4 брокера ти ) ....След като го свалиш на указаното място ,си угаси платформата и пак я пусни ! Потърси го в индикаторите --вече на платформата -- и ако сичко е точно би трябвало да го намериш в списъка на "Къстъм Индикатор "-->> "наименование на индикатора " ....Стартираш си го оттам и би трябвало да ти се появи !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не върви надоле курсо на Е/$ кво пак се зацикли, сигурно щото съм къс
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Шанса да ме "убият" във виртуалната игра е същият и като в реалната война. Там нещата са по-скоро късмет.
                                Проблема е там че те убиват поне веднъж...

Коментар

Working...
                                X