Първоначално изпратено от player2011
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЗащо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
Избираш си ситуация.отваряш сделка с голям обем слагаш си стопа и всичко е ок.
Излиза идиотска новина и прави 70 пипса гап против теб и тогава какво се случва?Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Аааа, Руки, Пешко(йосиф, атилата) е ИНСТИТУЦИЯ!!! Барабар с другия, биотехнилога ! Шизофреничната имитация ако може да не мешаме с реалните хота.
Всъщност, мисля да спретна едно стайче(саитче) за идеятята ама имам работа напоследък, продавам...
Мечо, аз намирам книгите по форексо за полезни. Чета ги събота и неделя. Има някакъв резонТ, който се припокрива с ниво 2: Не чети форума докато търгъваш!
Знам че съм проЗт ама поне си признавамКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеБлагодаря за коментарите на всички със добронамерени или не съвети. Но не видях някой от вас да е писал в темата - Какъв е оборотът ви при валутна търговия?
Защо? Толкова ли е трудно да споделите?Всякакви шантавели се въртят наоколо. Пък и на кой му пука от оборота. Ако си с голяма сметка може да си позволиш по-голям, ако е малка по-малък. Пък и зависи и от стратегията с която си.
Last edited by Jay Gould; 15.02.2011, 22:59.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеИма ли некой който може да програмира един експерт за МТ4 ,имам идеяНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе е трудно. Безсмислено е.
Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалбата ще ни е еднаква.
И един личен въпрос ако може - защо тогава е валидна приказката, че оборотът прави печалбата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНЕ ПОЛЗВАЙ ЛИВЪРИДЖ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеБлагодаря за коментарите на всички със добронамерени или не съвети. Но не видях някой от вас да е писал в темата - Какъв е оборотът ви при валутна търговия?
Защо? Толкова ли е трудно да споделите?
мразя книгите за търговия, но тъй като 4 месеца на демо не е никакъв опит, преди да откриеш реална сметка прочети книгата на джеси ливермор - "как се търгува с акции" (how to trade in stocks). можеш да я свалиш без пари от интернет. съветите са железни. важат за всички пазари включително и форекс. ако се отнесеш сериозно можеш да си спестиш много ядове и пари. НЕ ВЯРВАЙ НА ПОСТИЖЕНИЯТА НА ДЕМО. ЗАБРАВИ ГИ. ТЪРГУВАЙ С МАЛКИ СУМИ. НЕ ПО ГОЛЕМИ ОТ 10% ОТ СМЕТКАТА ТИ НА СДЕЛКА. НЕ ПОЛЗВАЙ ЛИВЪРИДЖ!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе е трудно. Безсмислено е.
Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалабата ще ни е еднаква.
хич даже не е безсмислено.Караиванов прави анкета. пак май търси кандидат милионери с обороти от по 100-200 милки месечно и за единият спред да търгуват.
а може и кешбека нещо да не върви от GCI заради липса на пациенти
проблемът му е обаче , че лъсва само след 5 до 10 поста момчето.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалбата ще ни е еднаква.
Коментар
-
Аз да те питам друго - ама ми отговори в твоята тема: с какъв капитал започна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениекато свърши всичко - ще е епитаф
"Margin Call"
Мрджгин кал къмто 1.7!
А и това са детски болести
Уволнили са програмистите и са оставили джава скрипт драскачите. Та на око:В пипсове, трябва да го смятам с елката. В левчета, от всеки 6 изкарах 1.
На пазара, с реална сметка съм от средата на Декември 2010. Демото е по-старо с една седмица. Оцелях, защото имах бекъп (пари в кеш и не получих марджин кал само заради това!)
В резюме:
Неопитен "трейдър"
КОфти избор на ИП
Малко четене
Наблягам на първото и третото и смятам че ще оцеля на пазара.Last edited by Nekaduren Astrolog; 15.02.2011, 22:09.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеАааа, това е от миналия месец, свикнал съм
Когато свърши всичко, ще напиша трактат!
"Margin Call"
Коментар
Коментар