IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнение
    И един личен въпрос ако може - защо тогава е валидна приказката, че оборотът прави печалбата?
    Тя че е валидна - валидна е. Ама не за тебе - а за брокера ти.

Коментар

Защо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
      Защо ли?Веднага ти задавам въпрос.
      Избираш си ситуация.отваряш сделка с голям обем слагаш си стопа и всичко е ок.
      Излиза идиотска новина и прави 70 пипса гап против теб и тогава какво се случва?
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Аааа, Руки, Пешко(йосиф, атилата) е ИНСТИТУЦИЯ!!! Барабар с другия, биотехнилога ! Шизофреничната имитация ако може да не мешаме с реалните хота.
        Всъщност, мисля да спретна едно стайче(саитче) за идеятята ама имам работа напоследък, продавам...

Мечо, аз намирам книгите по форексо за полезни. Чета ги събота и неделя. Има някакъв резонТ, който се припокрива с ниво 2: Не чети форума докато търгъваш!

Знам че съм проЗт ама поне си признавам
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Благодаря за коментарите на всички със добронамерени или не съвети. Но не видях някой от вас да е писал в темата - Какъв е оборотът ви при валутна търговия?
          Защо? Толкова ли е трудно да споделите?
          Никой не го вълнува какви са оборотите, а ти от къде знаеш, че това не е тема от някой малоумен данъчен решил да се натяга, или да иска ДДС, или поне да се пускат декларации с изписания оборот? Всякакви шантавели се въртят наоколо. Пък и на кой му пука от оборота. Ако си с голяма сметка може да си позволиш по-голям, ако е малка по-малък. Пък и зависи и от стратегията с която си.
          Last edited by Jay Gould; 15.02.2011, 22:59.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            Има ли некой който може да програмира един експерт за МТ4 ,имам идея
            Има.
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не е трудно. Безсмислено е.
              Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалбата ще ни е еднаква.
              За мен е смислено аз да изкарам някой пипс, а не ме интересува брокерът ми или вие колко ще изкарате.
              И един личен въпрос ако може - защо тогава е валидна приказката, че оборотът прави печалбата?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                НЕ ПОЛЗВАЙ ЛИВЪРИДЖ!!!
                Оти бре? Ще е безпомощен като пеленак

Коментар

Благодаря за коментарите на всички със добронамерени или не съвети. Но не видях някой от вас да е писал в темата - Какъв е оборотът ви при валутна търговия?

съветите са добронамерени

мразя книгите за търговия, но тъй като 4 месеца на демо не е никакъв опит, преди да откриеш реална сметка прочети книгата на джеси ливермор - "как се търгува с акции" (how to trade in stocks). можеш да я свалиш без пари от интернет. съветите са железни. важат за всички пазари включително и форекс. ако се отнесеш сериозно можеш да си спестиш много ядове и пари. НЕ ВЯРВАЙ НА ПОСТИЖЕНИЯТА НА ДЕМО. ЗАБРАВИ ГИ. ТЪРГУВАЙ С МАЛКИ СУМИ. НЕ ПО ГОЛЕМИ ОТ 10% ОТ СМЕТКАТА ТИ НА СДЕЛКА. НЕ ПОЛЗВАЙ ЛИВЪРИДЖ!!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалабата ще ни е еднаква.
                    Напротив,
                    хич даже не е безсмислено.Караиванов прави анкета. пак май търси кандидат милионери с обороти от по 100-200 милки месечно и за единият спред да търгуват.
                    а може и кешбека нещо да не върви от GCI заради липса на пациенти
                    проблемът му е обаче , че лъсва само след 5 до 10 поста момчето.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Аз, ако направя от 1 лот 100 пипа, ти трябва да врътнеш 50 лота. Моят оборот ще е 100 000, твоят 5 000 000 и какво от това?! Брокерът ти ще е спечелил 50 пъти повече от твоите сделки в сравнение с моя, но печалбата ще ни е еднаква.

Коментар

Писах ти там - не си чел май?
                        Аз да те питам друго - ама ми отговори в твоята тема: с какъв капитал започна?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                          като свърши всичко - ще е епитаф

"Margin Call"
                          Ай ся
                          Мрджгин кал къмто 1.7!
                          А и това са детски болести
                          Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнение

Малко ИП-то ми е урязано откъм платформа.
                          Уволнили са програмистите и са оставили джава скрипт драскачите. Та на око:В пипсове, трябва да го смятам с елката. В левчета, от всеки 6 изкарах 1.
                          На пазара, с реална сметка съм от средата на Декември 2010. Демото е по-старо с една седмица. Оцелях, защото имах бекъп (пари в кеш и не получих марджин кал само заради това!)

В резюме:
                          Неопитен "трейдър"
                          КОфти избор на ИП
                          Малко четене
                          Наблягам на първото и третото и смятам че ще оцеля на пазара.
                          Last edited by Nekaduren Astrolog; 15.02.2011, 22:09.
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Благодаря за коментарите на всички със добронамерени или не съвети. Но не видях някой от вас да е писал в темата - Какъв е оборотът ви при валутна търговия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                              Аааа, това е от миналия месец, свикнал съм
                              Когато свърши всичко, ще напиша трактат!
                              като свърши всичко - ще е епитаф

"Margin Call"

Коментар

• Аааа, това е от миналия месец, свикнал съм
                                Когато свърши всичко, ще напиша трактат!
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X