IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Здраве greedforsuccess !

Айде бе SANDO, къде си бе човек. Загуби се нейде ти Ще се обаждам за пиене, да знаеш

Абе колеги, верно ли е, че МТ4 била най-добрата за скалпиране ?
    Ходих на курс при един ПРО майстор, та ме нахока да съм минавал към МТ4 среда.

Наздраве !
    Верно е! Скалпират ги новобранците поголовно (не че и аз не съм в кюпа)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      ако имаше кяр от ливъриджа нямаше да ни го дават да го ползваме
      Не е така мече.Кяр има и за нас и за тях.Те ни го дават за да имаме възможност да играеме повече и повече а колкото сме повече толкова по големи комисионни прибират.хахаха
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Здраве greedforsuccess !

Айде бе SANDO, къде си бе човек. Загуби се нейде ти Ще се обаждам за пиене, да знаеш

Абе колеги, верно ли е, че МТ4 била най-добрата за скалпиране ?
        Ходих на курс при един ПРО майстор, та ме нахока да съм минавал към МТ4 среда.

Наздраве !
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
          Мечо, аз намирам книгите по форексо за полезни. Чета ги събота и неделя. Има някакъв резонТ, който се припокрива с ниво 2: Не чети форума докато търгъваш!

Знам че съм проЗт ама поне си признавам
          не сме проЗти. форумът е полезен. книгите са много вредни.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Добър вечер !
            SANDO и да говориш, за 4-те му месеца все едно е, че чете китайски
            Не са сложни неща, но не знам защо трудно се възприемат
            И както казва и Рукито, трябва си мине по пътя.....Е разбира се, може и да е някой герой да се прави на интересен

E-Bat-Sedefcho Добър вечер !
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Оти бре? Ще е безпомощен като пеленак
              ако имаше кяр от ливъриджа нямаше да ни го дават да го ползваме
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                Наздраве, Ебат-Седефчо

Да пием за ПАЗАРА
                Хъх, така написано много ме притеснява

За здравето на всички да пием, мани го пазара.
                Току що ставам от сън и смятам да превъртя 150-200 М ( USD ) по време на Азия.
                Но трябва да се огледам за нов посредник, че тези при които съм не могат да ми одържат на напъните
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнение
                  Ами и да се случи стопа ще бъде изпълнен и ще загубя 700$ защото към момента търгувам с 1 лот. Ако съм с повече, (2-3-4) значи съм спечелил 2-3-4 пъти повече. Стопът е насрещна позиция на тази която съм имал. Все едно, че съм натиснал пауза и загубата ми неможе да стане по-голяма (думи на човек от който съм се учил). А след като страстите утихнат ще го мисля как да да залича негативният резултат (загубата).
                  Грешката на начинаещите.
                  1во Не се изказваш правилно.стоп- е чисто затваряне на позиция.Това за което говориш ти е реверс.Но както и да е.
                  2ро няма да ти се изпълни на цената на която ти е стопа а на първа светнала цена на табло която може да ти даде много голяма разлика в пипсове от нивото на твоя стоп.И ако имаш насрещна както ти му казваш може да се окаже че си я отворил в най неподходящият момент.
                  Няма да ти развалям повече настроението .
                  Помисли си добре и действай.Не ставай страхливец но и не ставай безразсъден.
                  Успех

Коментар

• Наздраве, Ебат-Седефчо

Да пием за ПАЗАРА
                    Last edited by Nekaduren Astrolog; 15.02.2011, 23:33. Причина: правописна грешка
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Добър вечер............минах само за едно наздраве

Дзън..........

Коментар

• Плейър, топлата вода е открита отдавна...
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                          Махни надеждата, голям бич за трейдъра е тя.
                          Отговори ми на въпроса.
                          Ами и да се случи стопа ще бъде изпълнен и ще загубя 700$ защото към момента търгувам с 1 лот. Ако съм с повече, (2-3-4) значи съм спечелил 2-3-4 пъти повече. Стопът е насрещна позиция на тази която съм имал. Все едно, че съм натиснал пауза и загубата ми неможе да стане по-голяма (думи на човек от който съм се учил). А след като страстите утихнат ще го мисля как да да залича негативният резултат (загубата).

Коментар

Обикновенно не търгувам преди новини,но не исключено да се случи. Надявам се в този момент да нямам позиция.
                            Махни надеждата, голям бич за трейдъра е тя.
                            Отговори ми на въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                              Защо ли?Веднага ти задавам въпрос.
                              Избираш си ситуация.отваряш сделка с голям обем слагаш си стопа и всичко е ок.
                              Излиза идиотска новина и прави 70 пипса гап против теб и тогава какво се случва?
                              Обикновенно не търгувам преди новини,но не исключено да се случи. Надявам се в този момент да нямам позиция.

Коментар

За мен е смислено аз да изкарам някой пипс, а не ме интересува брокерът ми или вие колко ще изкарате.
                                И един личен въпрос ако може - защо тогава е валидна приказката, че оборотът прави печалбата?
                                Ти ябълки ли ще купуваш/продаваш?

П.П. Гледам, че в другата тема претендираш за математическо образование.
                                Помисли каква система е форекса и дали тя създава нещо. Големият оборот носи печалба при друг тип системи.
                                Last edited by anon6706; 15.02.2011, 23:15.

Коментар

Working...
                                X