If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако имаше кяр от ливъриджа нямаше да ни го дават да го ползваме
Не е така мече.Кяр има и за нас и за тях.Те ни го дават за да имаме възможност да играеме повече и повече а колкото сме повече толкова по големи комисионни прибират.хахаха
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Мечо, аз намирам книгите по форексо за полезни. Чета ги събота и неделя. Има някакъв резонТ, който се припокрива с ниво 2: Не чети форума докато търгъваш!
Знам че съм проЗт ама поне си признавам
не сме проЗти. форумът е полезен. книгите са много вредни.
Добър вечер !
SANDO и да говориш, за 4-те му месеца все едно е, че чете китайски
Не са сложни неща, но не знам защо трудно се възприемат
И както казва и Рукито, трябва си мине по пътя.....Е разбира се, може и да е някой герой да се прави на интересен
E-Bat-Sedefcho Добър вечер !
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
За здравето на всички да пием, мани го пазара.
Току що ставам от сън и смятам да превъртя 150-200 М ( USD ) по време на Азия.
Но трябва да се огледам за нов посредник, че тези при които съм не могат да ми одържат на напъните
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Ами и да се случи стопа ще бъде изпълнен и ще загубя 700$ защото към момента търгувам с 1 лот. Ако съм с повече, (2-3-4) значи съм спечелил 2-3-4 пъти повече. Стопът е насрещна позиция на тази която съм имал. Все едно, че съм натиснал пауза и загубата ми неможе да стане по-голяма (думи на човек от който съм се учил). А след като страстите утихнат ще го мисля как да да залича негативният резултат (загубата).
Грешката на начинаещите.
1во Не се изказваш правилно.стоп- е чисто затваряне на позиция.Това за което говориш ти е реверс.Но както и да е.
2ро няма да ти се изпълни на цената на която ти е стопа а на първа светнала цена на табло която може да ти даде много голяма разлика в пипсове от нивото на твоя стоп.И ако имаш насрещна както ти му казваш може да се окаже че си я отворил в най неподходящият момент.
Няма да ти развалям повече настроението .
Помисли си добре и действай.Не ставай страхливец но и не ставай безразсъден.
Успех
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Махни надеждата, голям бич за трейдъра е тя.
Отговори ми на въпроса.
Ами и да се случи стопа ще бъде изпълнен и ще загубя 700$ защото към момента търгувам с 1 лот. Ако съм с повече, (2-3-4) значи съм спечелил 2-3-4 пъти повече. Стопът е насрещна позиция на тази която съм имал. Все едно, че съм натиснал пауза и загубата ми неможе да стане по-голяма (думи на човек от който съм се учил). А след като страстите утихнат ще го мисля как да да залича негативният резултат (загубата).
Защо ли?Веднага ти задавам въпрос.
Избираш си ситуация.отваряш сделка с голям обем слагаш си стопа и всичко е ок.
Излиза идиотска новина и прави 70 пипса гап против теб и тогава какво се случва?
Обикновенно не търгувам преди новини,но не исключено да се случи. Надявам се в този момент да нямам позиция.
За мен е смислено аз да изкарам някой пипс, а не ме интересува брокерът ми или вие колко ще изкарате.
И един личен въпрос ако може - защо тогава е валидна приказката, че оборотът прави печалбата?
Ти ябълки ли ще купуваш/продаваш?
П.П. Гледам, че в другата тема претендираш за математическо образование.
Помисли каква система е форекса и дали тя създава нещо. Големият оборот носи печалба при друг тип системи.
Коментар