Я са да видиме кой ще ми помогне? Става въпрос за ей този експерт http://codebase.mql4.com/ru/source/19896 дава го като индикатор ,ама не иска да го приеме като експерт да си търгува сам , дали е само индикатор ??? или нещо аз не мога да го подкарам ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЯвно аз нещо не разбирам? Как така на демо си +700% а на реална 20% само ? Нали ти търгуваш по един и същи начин !)) Пожелавам ти успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеШанса да ме "убият" във виртуалната игра е същият и като в реалната война. Там нещата са по-скоро късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЯвно аз нещо не разбирам? Как така на демо си +700% а на реална 20% само ? Нали ти търгуваш по един и същи начин !
Ами не е баш същото. При демо-то моркова е отпред, а при реалната сметка отзаде!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениепредстави си го така - играеш на компа военна игра 4 месеца. След това ти връчват калашник и те пускат в истинска война......
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПослушай човекоАз като си открих сметка при моя Бъкет ми даде освен риъл-а да трейдвам и Демо. Та на Демото съм 700%+ за 2 месеца, а на риъл-а едва 20%. Послушай човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЗащо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
Коментар
-
Player, чуй Джейми и Наивника.
Или си приготви 600% подсигуряване и адекватен начин да ги прехвърлиш на бъкета по нощите....
И внимателно:
Внимавай с Алън а.к.а. йосиф (да не се бърка с Йосиф) - той дава до 20% месечна доходност, ако е на кеф може и 30%. (Тук хитрината е че ги дава на Бъкета и това всъщност не са негови пари)
Ако си решил да ставаш форекс милионер, гледай да си преди това поне милиардер - въпреки че има и други начини!Last edited by Nekaduren Astrolog; 15.02.2011, 19:12.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЗащо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.Аз като си открих сметка при моя Бъкет ми даде освен риъл-а да трейдвам и Демо. Та на Демото съм 700%+ за 2 месеца, а на риъл-а едва 20%. Послушай човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеЗащо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
Послушай ме, после увеличавай постепенно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВидях ти и новата тема.
Моля те, започни с 0.01 лот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнениеОт днес вече съм с реална сметка. Да се похваля
Надявам нещата да се развиват добре и като на демото на което тренирах повече от 4 месеца.
Моля те, започни с 0.01 лот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеА може и към 3650 да почне да се катери ?!
И все пак аз съм твърдо за надолу.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнениепфуууу, голяма дезориентация днес...все пак мисля, че ще смъкнем до към 3450/60...
(или просто ми се иска )Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар