IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я са да видиме кой ще ми помогне? Става въпрос за ей този експерт http://codebase.mql4.com/ru/source/19896 дава го като индикатор ,ама не иска да го приеме като експерт да си търгува сам , дали е само индикатор ??? или нещо аз не мога да го подкарам ???
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от player2011 Разгледай мнение
      Явно аз нещо не разбирам? Как така на демо си +700% а на реална 20% само ? Нали ти търгуваш по един и същи начин !
      Ами на демо търгувам с големи лотове и експериментирам а на риъл ме е страх)) Пожелавам ти успех!!!

Коментар

Шанса да ме "убият" във виртуалната игра е същият и като в реалната война. Там нещата са по-скоро късмет.
        абсолютно точно, но в реалната война ти пука малко повече защото няма рестарт

Коментар

Явно аз нещо не разбирам? Как така на демо си +700% а на реална 20% само ? Нали ти търгуваш по един и същи начин !

Ами не е баш същото. При демо-то моркова е отпред, а при реалната сметка отзаде!
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
            представи си го така - играеш на компа военна игра 4 месеца. След това ти връчват калашник и те пускат в истинска война......
            Шанса да ме "убият" във виртуалната игра е същият и като в реалната война. Там нещата са по-скоро късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Послушай човеко Аз като си открих сметка при моя Бъкет ми даде освен риъл-а да трейдвам и Демо. Та на Демото съм 700%+ за 2 месеца, а на риъл-а едва 20%. Послушай човека

Коментар

Защо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
                представи си го така - играеш на компа военна игра 4 месеца. След това ти връчват калашник и те пускат в истинска война......

Коментар

• Player, чуй Джейми и Наивника.

Или си приготви 600% подсигуряване и адекватен начин да ги прехвърлиш на бъкета по нощите....

И внимателно:

Внимавай с Алън а.к.а. йосиф (да не се бърка с Йосиф) - той дава до 20% месечна доходност, ако е на кеф може и 30%. (Тук хитрината е че ги дава на Бъкета и това всъщност не са негови пари)

Ако си решил да ставаш форекс милионер, гледай да си преди това поне милиардер - въпреки че има и други начини!
                  Last edited by Nekaduren Astrolog; 15.02.2011, 19:12.
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Защо? Както писах играя за малко пипсове 2-10 с големи суми 1, или 3 лота. Имам дисциплина и стопове(насрещни сделки) които поставям веднага след като отворя позицията си. Търгувам само на 1 минутна графика и правя 10-20 сделки дневно.
                    Послушай човеко Аз като си открих сметка при моя Бъкет ми даде освен риъл-а да трейдвам и Демо. Та на Демото съм 700%+ за 2 месеца, а на риъл-а едва 20%. Послушай човека

Коментар

Защото реалността не е демо.
                      Послушай ме, после увеличавай постепенно.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Видях ти и новата тема.
                        Моля те, започни с 0.01 лот....

Коментар

От днес вече съм с реална сметка. Да се похваля
                          Надявам нещата да се развиват добре и като на демото на което тренирах повече от 4 месеца.
                          Видях ти и новата тема.
                          Моля те, започни с 0.01 лот....

Коментар

• От днес вече съм с реална сметка. Да се похваля
                            Надявам нещата да се развиват добре и като на демото на което тренирах повече от 4 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              А може и към 3650 да почне да се катери ?!
                              На дневна май ще има вътрешен бар и посоката не е много ясна
                              И все пак аз съм твърдо за надолу.
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                                пфуууу, голяма дезориентация днес...все пак мисля, че ще смъкнем до към 3450/60...
                                (или просто ми се иска )
                                А може и към 3650 да почне да се катери ?!
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X