If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
интересно дали ще споделиш колко си се набутал в долари, та така му баеш на ойрото
и дали ще се появиш довечера пак със заклинанието при затварянето около 4280 ?
А така.Стара Европа винаги е била повече от прогнилите капиталисти отвъд океана
Не е важно колко си се набутал , а колко може да го държиш ......
Може да си влезнал и с 10К и да гръмнеш бърже, а може и 2М да държиш една година
факт.не е важно колко
също факт. набутан си / няма значение колко / щом така неистово му баеш и търсиш подкрепа във форум а щом си стигнал до тука , значи си за оплакване от мен да мине ДАНО ПОСКЪПНЕ ДОЛАРА И ДА ТИ ИЗЛЕЗНЕ ПОЗИЦИЙКАТА
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
интересно дали ще споделиш колко си се набутал в долари, та така му баеш на ойрото
Рууки , колкото и на мен да ми се иска , ама ми се струва , че няма да е довечера тестването на 4280...
то до там иде ли познай къде ще затвори и утре къде ще е
Прогнозата ми е подобна, но с един ден закъснение. Мисля, че утре ще бие @4248 и нататък, квото сабя покаже. Освен ако Бернанки не даде едно рамо след 1 час.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Не е важно колко си се набутал , а колко може да го държиш ......
Може да си влезнал и с 10К и да гръмнеш бърже, а може и 2М да държиш една година
Така Руки И аз натам гледам ама за сега до около @4220
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ужасни данни за жилищата в САЩ,явно хората там все още спестяват,вместо да потребяват,което си е обичайното поведение по време на криза.
Днес като че ли надвисва едно усещане у мен за някаква отчайваща обреченост,подкрепяно от всички бедствия и войни,които се случват напоследък.Никога не съм го вярвал,но дали не се приближаваме към едно голямо W
то аз ако съм сигурен предварително че ще е W, ич не е лошо биля, и ужасно тоже
Който е дълъг в EUR да затваря..... започва голямото пропадане идва деня на МЕЧЕТО
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар