IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    ...но дали не се приближаваме към едно голямо W
    Да ! И след голямото W , следва /\ ....това ми е лична прогноза от началото на 2010 .......

Само Черкеза ще оцелее ...
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ccmhockeyplayer Разгледай мнение
      Тия анализатори са големи лъжци
      те сами на себе си не вярват. ама пусто гладно не се стои.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Де го видя туй W ?
        Що не четеш,бре?Казах де съм го видял,вътре у мене
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Ужасни данни за жилищата в САЩ,явно хората там все още спестяват,вместо да потребяват,което си е обичайното поведение по време на криза.
          Днес като че ли надвисва едно усещане у мен за някаква отчайваща обреченост,подкрепяно от всички бедствия и войни,които се случват напоследък.Никога не съм го вярвал,но дали не се приближаваме към едно голямо W
          Де го видя туй W ?
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Накрая забрави да добавиш АМИН!
            АМИН!

Коментар

• Ужасни данни за жилищата в САЩ,явно хората там все още спестяват,вместо да потребяват,което си е обичайното поведение по време на криза.
              Днес като че ли надвисва едно усещане у мен за някаква отчайваща обреченост,подкрепяно от всички бедствия и войни,които се случват напоследък.Никога не съм го вярвал,но дали не се приближаваме към едно голямо W
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Тия анализатори са големи лъжци

Коментар

• Я сега да видим хапартаментите

Коментар

• Първоначално изпратено от ded0t0 Разгледай мнение
                    Който е дълъг в EUR да затваря..... започва голямото пропадане идва деня на МЕЧЕТО
                    Голямо голямо , колко да е голямо ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ded0t0 Разгледай мнение
                      Който е дълъг в EUR да затваря..... започва голямото пропадане идва деня на МЕЧЕТО
                      Накрая забрави да добавиш АМИН!
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Който е дълъг в EUR да затваря..... започва голямото пропадане идва деня на МЕЧЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Ха,в грешка си. На всеки му се управлява ,а дали е криза или не ,това няма значение за човешката жажда за власт.
                          Най вероятно си прав,понеже забравих думичката -ВЛАСТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            В Португалия няма да подават оставки,понеже на кой му се управлява в криза.

Само на Бат Бойко
                            Ха,в грешка си. На всеки му се управлява ,а дали е криза или не ,това няма значение за човешката жажда за власт.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Три пъти ,,ура",другари,лимитът ми излезе!
                              Уф,отивам да хапна някъде,че днес хляб не съм ял,ей.Ослушвайте се за Португалия!

В Португалия няма да подават оставки,понеже на кой му се управлява в криза.

Само на Бат Бойко

Коментар

• Три пъти ,,ура",другари,лимитът ми излезе!
                                Уф,отивам да хапна някъде,че днес хляб не съм ял,ей.Ослушвайте се за Португалия!
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X