IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    време е за късии .....4303-4 красота
    може да го дигнат и още малко 4335 / тва е още по красиво /
    успехи
    какви къси? Кака504 не е дупнало още. Нали докъм 1.0565 ще връща?
    Чете ли Пешката Караиванов какво разправя за сентимента?
    Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 16:50.

Коментар

• време е за късии .....4303-4 красота
      може да го дигнат и още малко 4335 / тва е още по красиво /
      успехи

Коментар

• 08:29. Морган Стенли -Япония обяви фалит в Токио, след като не успя да изпълни задължения с падеж 15 април според Ройтерс. Размерът на задълженията е 3.3 млрд. долара и е най-голям в историята на Япония. Елитът на най-големите банки и корпорации като BMW и Continental напуска Токио с чартърни полети от опасения за висока радиация от Фокушима.
        Дали това няма да доведе до паника и на дълга яна да и разпорят шортите??

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Тая схема може да се окаже очень полезная вещь , по агентурнoму ...затва я сейфнах !
          Тази схема може да си я направиш и сам на ексел с формулки и според успеваемостта на сделките да си я нагодиш да ти пасва на големината на акаунта. (по агресивно или не чак толкова) по добрият вариянт е когато в началото увеличаваш броя на лотовете а не на спреда и чак след 6-7 грешки да започнеш да увеличаваш и спреда и лотовете за да постигнеш по добри резултати.Предполага се че един добър трейдър не би трябвало да направи повече от 6-7 последователни грешни входа.. Имам я и на ексел.
          Каката засега не е пробита ама позициите се затворили. ще търся нов вход.
          Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Сега са строги пости,бре,невернико!
            Аз си изпълнявам моята стратегийка,за която вече съм писал,влязох на къси от 43613/пробита вратна линия на двоен връх/,надявам се да ги затворя на 4242,после дълги до 4340 и после пак къси с цел 4040.Късите позиции по са ми на сърце,щото са по-бързи някак
            Успехи!
            Другари,някой да не ми се върже на локумите за търговийката,гарантирам само за демо-сметки
            Игнорирайки вчерашните ексцесии около еврейското изпълнение за задържане на поскъпването на долара/растежът ще иде по дяволите,по дяволите!/,аз си продължавам по планчето-изпълнен лимит на 4242,дълга от 42513,чакам 4330,за да обърна платната за 4040.
            Успехи на всички!
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              .....
              гледай да не ти разтурнат СЕЙФА
              Няма , споко !
              ---------------------------------------------------------------------
              Наивниче смятам да използвам схемата само за обемите , но не и откъм пазарните й входове ..... А иначе сляпото следване е пагубно и ше ти реквизират акаунта като стой , та гледай !
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Eй МАЙМУН,
                не е важно какъв стоп даваш,
                а е важно на да кажем 10 сделки
                каква доходност постигаш !!!!!!!
                В смисъл ако ти бият 10 поредни
                стопа и имаш 10 сделки за 10 дена
                ква файда от тез плитки стопове
                Червенков, нали знаеш коя област ми е най-червена Късо 77, Чакащо 99 Стоп 4333 Първа цел 1.22, втора 1.08.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Към сейф бре. Аз направо почвам да я търгувам тази система. Така де, вчера ми взе за 1 минута 35 пипов стоп. Абсурдно е тва да се случи в следващите 104 години
                  Eй МАЙМУН,
                  не е важно какъв стоп даваш,
                  а е важно на да кажем 10 сделки
                  каква доходност постигаш !!!!!!!
                  В смисъл ако ти бият 10 поредни
                  стопа и имаш 10 сделки за 10 дена
                  ква файда от тез плитки стопове
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Тая схема може да се окаже очень полезная вещь , по агентурнoму ...затва я сейфнах !
                    Към сейф бре. Аз направо почвам да я търгувам тази система. Така де, вчера ми взе за 1 минута 35 пипов стоп. Абсурдно е тва да се случи в следващите 104 години

Коментар

• SPART чадо
                      гледай да не ти разтурнат СЕЙФА
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        .....
                        [ATTACH]784[/ATTACH] Изпращам и едина схема за неагресивен мартингеил ....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добрутро! Печеливш да е денят ви!!! Аз съм абсолютно безидеен

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Аз ще изчакам някакво развитие. За сега ми е малко мътна.
                            ех , бе и махмурлия
                            е голямо браво
                            мътна е тва е със сигурност .....

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                              убаво правиш
                              и си го позволяваш , браво
                              напред си
                              забих дълго евро , аз от 4229 стоп 4175 ТР 4280
                              и от там / 4280 / як селл
                              Аз ще изчакам някакво развитие. За сега ми е малко мътна.
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Пробива на ниво 1.05111 прдставлява кука на Рос и е сигнал за вход на дъги на дневна графика със стоп под минимума на текущия ба ако днес затвори под това ниво.,
                                Ок , няма проблем
                                отиграй я Куката щом я виждаш
                                успех

Коментар

Working...
                                X