Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОт цвят на цвят
и си го позволяваш, браво
напред си
забих дълго евро , аз от 4229 стоп 4175 ТР 4280
и от там / 4280 / як селл
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениедека се губиш
реднек
вчера ме опържиха с тебе за коледа
а ти не помагашМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение0465
ти си знаеш
успех
п.с . не ща да смятам други сметки
моята ми е достатъчнаLast edited by 4un4o; 19.04.2011, 10:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобро утро колеги ! Успехи
реднек
вчера ме опържиха с тебе за коледа
а ти не помагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКато ми чукне стопа ще сложа в торбата 45 пипса на лот и пак ще намеря вход със 7 пипса стоп. Виж и мартингейла, По тази схема с около 1000 лв капитал можеш да допуснеш до 26 последователни грешни входа и само при един успешен до посочения таргет избиваш всички загуби. а ако направиш по голям таргет слагаш и някоя бира на масата. С капитал 3000 лв можеш да влизаш с 3 пъти повече позизии по същата схема. Защо да търгувам дългосрочно.когато мога да направя една скалперска позиция дългосрочна и да рискувам само 7 пипса на лот.
ти си знаеш
успех
п.с . не ща да смятам други сметки
моята ми е достатъчна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение4un4o и Stambata използва
едни дръти КАКИ.
Що не се замислите да се
кооперирате за нова стратегия
наречена ДРЪТИ КАКИ !!!!
Помисли един експерт с вграден ПА мартингейл разни каки и модул за технически анализ на фигурите на всички фреймове едновременно дали няма да прави пачки?Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧунчо използвайки Свещенното ЧИСЛО
е намерил Свещенния Грал в
търговията и ще стане турбомилиардер
в близките 2-3 години !!!!
По моята стратегия цената пробие ли на 5 мин ма200 нагоре, замисляй се за затваряне на част от позициите ако не всичките.Да не забравяме и че позицията е срещу тренда. на дневна.Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧунчо използвайки Свещенното ЧИСЛО
е намерил Свещенния Грал в
търговията и ще стане турбомилиардер
в близките 2-3 години !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениенад 0545
ти си знаеш
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТъй като ще отсъствам няколко часа. стопа от 1.0528 след този пробив надолу го места на 1.0491 +60(над ма200)
ти си знаеш
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение1.0460
да не ставам пророк
но само гледай , как ще ти плющат стоповете и после надоле към 0380
най - вероятен сценарио / според мен /
п.с . предстои ап, преди да падне
мащай ги тези стоповеили ги тури на високо
П.П. Знаеш ли определението за тренд какво гласи? със 7 пипса стоп колко профит трябва да направя??? до тук са средно около +45. ако затворя в момента са +75Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 09:19.
Коментар
Коментар