Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеаз помня. дето обърка че по погрешка нападнал ссср
Точно така,просто грешен тайминг,хванала го е зимата.
А сега учени хора казват,че е трябвало да се насочи към Северна Африка и Близкия изток и щеше да има достъп до нужните ресурси.
А,сега като помисля,и с Кадафко нямаше да се занимава цял свят сегаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
tandem на мен ми се е случвало.
Обади ми се няква кака от потиснат
номер и ми вика дължа 20 лефа
за това , че съм си сменил интернет
доставчика. Пък аз договор с тая
компания никога не съм имал
Казах и , че не ми е проблем да
я намеря лично коя е и да и заведа
2-3 дела за тормоз и каквото се сети
още . Лелката взе да и трепери
гласчето и ми затвори телефона
Остана загадка от де ми знаеха
телефонарето де--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЕдно си баба знае,едно си бае
Пак ви казвам,че не съм говорил за фашисти,щото такъв е Мусолини.Аз говорих за Хитлер и не за да го възхвалявам,а за да покажа колко по-малък е шансът на Германия в XXI в. да наложи ред и да оглави Европа,отколкото е бил този на Хитлер.
П.П.Ще ви извикам един по един в другата стаичкаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАз нямам никакво вземане даване с глобул -от къде ми имат данните -това си е престъпление басиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАз нямам никакво вземане даване с глобул -от къде ми имат данните -това си е престъпление баси
измама
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАз един път преди години получих покана за доброволно изпълнение от частен съдия-изпълнител под претекста,че не съм си издължил ДОД.Страшно много се нервирах тогава,обадих се по телефона и им издиктувах номера на платежното,с което съм превел данъка.Оня шматарок лежерно се изказа,,Грешка е станала,случва се",само дето не му теглих една майна по телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеА бе пичове да ви се оплача
Полуих едно писмо днес от някаква фирма С.Г.Груп за извън съдебна покана за доброволно плащане -звъня аз кво плащане бе пичове -от глобул искат да им платянякакви 150 лв .
Къв глобул бе аз никога не съм бил абонат на глобул -я покажете едно плащане от мен към глобул викам аз ,и те викат еми добре като нямате хубо и им затворих .
На някой случвало ли му се е подобно нещо и кво е предприелбаси ужаса
Коментар
-
Полуих едно писмо днес от някаква фирма С.Г.Груп за извън съдебна покана за доброволно плащане -звъня аз кво плащане бе пичове -от глобул искат да им платянякакви 150 лв .
Къв глобул бе аз никога не съм бил абонат на глобул -я покажете едно плащане от мен към глобул викам аз ,и те викат еми добре като нямате хубо и им затворих .
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Custodite sortem vestram
Коментар
-
А бе пичове да ви се оплача
Коментар
-
Специален поздрав за всички фашаги
http://www.youtube.com/watch?v=GcFuHGHfYwE
ПП И един по ординерен поздрав, пак за същите
http://www.youtube.com/watch?v=Eir5BIh7Qcg
Даже още по-добре
http://www.youtube.com/watch?v=lchH4T6aEI0Last edited by Fiscalist; 23.03.2011, 18:00.Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар