IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко песновка, че пак ми
    изплющяха стопа
    http://www.youtube.com/watch?v=JVOYsqsnKvU
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      аз помня. дето обърка че по погрешка нападнал ссср

Точно така,просто грешен тайминг,хванала го е зимата.
      А сега учени хора казват,че е трябвало да се насочи към Северна Африка и Близкия изток и щеше да има достъп до нужните ресурси.
      А,сега като помисля,и с Кадафко нямаше да се занимава цял свят сега
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• tandem на мен ми се е случвало.
        Обади ми се няква кака от потиснат
        номер и ми вика дължа 20 лефа
        за това , че съм си сменил интернет
        доставчика. Пък аз договор с тая
        компания никога не съм имал
        Казах и , че не ми е проблем да
        я намеря лично коя е и да и заведа
        2-3 дела за тормоз и каквото се сети
        още . Лелката взе да и трепери
        гласчето и ми затвори телефона
        Остана загадка от де ми знаеха
        телефонарето де
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Едно си баба знае,едно си бае
          Пак ви казвам,че не съм говорил за фашисти,щото такъв е Мусолини.Аз говорих за Хитлер и не за да го възхвалявам,а за да покажа колко по-малък е шансът на Германия в XXI в. да наложи ред и да оглави Европа,отколкото е бил този на Хитлер.

П.П.Ще ви извикам един по един в другата стаичка
          аз помня. дето обърка че по погрешка нападнал ссср
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            Аз нямам никакво вземане даване с глобул -от къде ми имат данните -това си е престъпление баси
            Да не ти казвам, че много добре знам точно как да се сдобия с пълен пакет данни + търговския регистър за 200 лева. Щом даже аз знам, мисли му за който има мерак да прави зулуми.
            Custodite sortem vestram

Коментар

Аз нямам никакво вземане даване с глобул -от къде ми имат данните -това си е престъпление баси
              тва е де , ако имаш зимане даване с тях ще им звъннеш на тях , нали
              измама

Коментар

• СГ- груп.
                Варненски тарикати изкупили дълговете към глобул.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Аз един път преди години получих покана за доброволно изпълнение от частен съдия-изпълнител под претекста,че не съм си издължил ДОД.Страшно много се нервирах тогава,обадих се по телефона и им издиктувах номера на платежното,с което съм превел данъка.Оня шматарок лежерно се изказа,,Грешка е станала,случва се",само дето не му теглих една майна по телефона.

Коментар

А бе пичове да ви се оплача
                    Полуих едно писмо днес от някаква фирма С.Г.Груп за извън съдебна покана за доброволно плащане -звъня аз кво плащане бе пичове -от глобул искат да им платянякакви 150 лв .

Къв глобул бе аз никога не съм бил абонат на глобул -я покажете едно плащане от мен към глобул викам аз ,и те викат еми добре като нямате хубо и им затворих .

На някой случвало ли му се е подобно нещо и кво е предприел баси ужаса
                    измама

Коментар

Полуих едно писмо днес от някаква фирма С.Г.Груп за извън съдебна покана за доброволно плащане -звъня аз кво плащане бе пичове -от глобул искат да им платянякакви 150 лв .

Къв глобул бе аз никога не съм бил абонат на глобул -я покажете едно плащане от мен към глобул викам аз ,и те викат еми добре като нямате хубо и им затворих .

Общо взето - няма страшно, те само се пробват ако мине номера. Отиваш в офис на Глобул и им казваш да се оправят и тва е.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Аз един път преди години получих покана за доброволно изпълнение от частен съдия-изпълнител под претекста,че не съм си издължил ДОД.Страшно много се нервирах тогава,обадих се по телефона и им издиктувах номера на платежното,с което съм превел данъка.Оня шматарок лежерно се изказа,,Грешка е станала,случва се",само дето не му теглих една майна по телефона.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Знам много добре за тези, те са някакви мутри, които глобул е наел да събират дългове, но координацията им е ужасна. Специалитет им е да те съдят и да плащат разни разноски и глоби. Много често пращат на хора, които нямат нищо общо с глобул.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• А бе пичове да ви се оплача

Коментар

• Някой знае ли къде ще изнесат данните от гласуването в Португалия?

Коментар

• Специален поздрав за всички фашаги
                                http://www.youtube.com/watch?v=GcFuHGHfYwE
                                ПП И един по ординерен поздрав, пак за същите
                                http://www.youtube.com/watch?v=Eir5BIh7Qcg
                                Даже още по-добре
                                http://www.youtube.com/watch?v=lchH4T6aEI0
                                Last edited by Fiscalist; 23.03.2011, 18:00.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X