IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Да помогана за осирането.
    Виж ауд-долар. На дневна има двоен връх и цената е доста отдалечена от ма50 , а на 5 мин. проби МА504 надолу. възможна е корекция надолу. Аз лично скъсих от 1.0551, и стопа е на +1. пробие ли още надолу ще го местя по кака 504.
    Стопа за 1 бройка оцеля,
    Нищо че е на демо.
    Първа съпротива на 1.0526 стойност на кака 504 1.05336. стопа на +16 1.0535

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      не ща да ти се меся , за мен като гледам - на 4 часа си е бая за надоле ...., нещо като 1.0190
      въпроса е дали ще върне от 5045 или ще чукнат 0600 и да оберат всичкото ----стоп
      тва ми се вижда най -вероятния сценарий за момента и се връзва с посоката на останалите
      ти си знаеш ,
      п.с . 7 пипона стоп , скрънза си , незнам как ще хващаш движения с такова чудо
      успех
      Тука в дивергенция (MACD) на 4ч. графика сме били последно на 20.03.2011г. От 1.0470/80 трябва да се търси вход за дълги с цел - нови върхове. А и като гледам златото също ще даде едно рамо на Ози.

Коментар

С 30 пипса стоп ще направя 4 входа с по 7 пипса стоп. 2 за спреда и 5 за минимизиране на риска. влизам при сигнал по ПА и винаги по посока на каката 504. При удряне на стоп имам схема на ексел с неагресивен мартингейл за увеличаване на позициите така че при +21 пипса да съм избил загубата от предходните ударени стопове и всичко над +21 пипса е добре дошло. Мартингейла можеш да си разработиш и като не увеличаваш позициите а увеличаваш таргета.а може и двете едновременно. това ти дава шанс да направиш и до 20 грешни входа и при един правилен да избиеш всичко и да спечелиш.
        Хей Вие 2 мата от коя детска градина сте ?
        Марш в градината и да не ви чета демо глупостите !!!

Коментар

не ща да ти се меся , за мен като гледам - на 4 часа си е бая за надоле ...., нещо като 1.0190
          въпроса е дали ще върне от 5045 или ще чукнат 0600 и да оберат всичкото ----стоп
          тва ми се вижда най -вероятния сценарий за момента и се връзва с посоката на останалите
          ти си знаеш ,
          успех
          С 30 пипса стоп ще направя 4 входа с по 7 пипса стоп. 2 за спреда и 5 за минимизиране на риска. влизам при сигнал по ПА и винаги по посока на каката 504. При удряне на стоп имам схема на ексел с неагресивен мартингейл за увеличаване на позициите така че при +21 пипса да съм избил загубата от предходните ударени стопове и всичко над +21 пипса е добре дошло. Мартингейла можеш да си разработиш и като не увеличаваш позициите а увеличаваш таргета.а може и двете едновременно. това ти дава шанс да направиш и до 20 грешни входа и при един правилен да избиеш всичко и да спечелиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Успех
            ЛандПора31 ще си загуби самочувствието сега !!!
            Браво )
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Успех
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

да ти обясня нещо. Тренда при озито е нагоре. това е корекция. Много вероятно е вече да е приключила и да ми вземе стопа....
                ти си знаеш ,
                успех

Коментар

Озито вероятно ще ти вземе стопа , мръдни го нагоре къде 0575-80 , точно ми се чине че ще чукнат жълтурите 0545-50 и тогава надоле
                  ама ти щом се връзваш на Каки , ще ти се стори тъпо квото съм написал
                  успех , демо
                  п.с. да не се обидиш дреме ти на шмайзера !!!
                  Да ти обясня нещо. Тренда при озито е нагоре. Това е корекция. Много вероятно е вече да е приключила и да ми вземе стопа. Отсъствах и пропуснах някои сделки в тази двойка. Например когато цената се отдалечи максимално надолу от ма50 трябваше да продам и втората третина, и като върне да я купя пак. Но когато пуснах компа в къщи видях че вече е върнало наполовина и затова преместих стопа на остатъка над кака504.+10. Бие ли я ще продилжи още нагоре.Така че по добре да търся дълги когато цената мине отгоре. Тази кака е много яка за 5 мин. фрейм. както казах и преди отчита средната цена за 1.75 дни. ако се съобразява трейда с посоката и може да се изкарат от 100-300 пипса против тренда и от 200 -600 пипса. по тренда с минимален стоп до 10 пипса.. Провери и ще се убедиш. Да не ти обяснявам ,че за тази позиция рискувах стоп от 7 пипса.
                  Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 22:21.

Коментар

местя стопа на останалите2/3 на 1,0541 (+10) Шипа беше много бърз и ме наду шубето да купя отново продадената 1/3, въпреки че бях вече на печалба.. дето се казва : Шубето е голям страх
                    Озито вероятно ще ти вземе стопа , мръдни го нагоре къде 0575-80 , точно ми се чине че ще чукнат жълтурите 0545-50 и тогава надоле
                    ама ти щом се връзваш на Каки , ще ти се стори тъпо квото съм написал
                    успех , демо
                    п.с. да не се обидиш дреме ти на шмайзера !!!
                    Last edited by is3584; 18.04.2011, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Един следящ стоп 20 пипона от 4226, че нещо дългата идея не се развива
                      ти контри целия ап , сега ще контриш всичко надоле -- недей така
                      избухай го от тука 4220 , ко качи 4280 отново черпака у китарата и дръж до 3999
                      що се мъчиш незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от AlexSilver Разгледай мнение
                        Какво показа проучването?
                        Незнам Ама ти си информиран .........

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Ново дълго 4204, че имам пари да връщам на маркета))
                          Един следящ стоп 20 пипона от 4226, че нещо дългата идея не се развива

Коментар

• 263 пипона спад за днес достатъчно ли е ? или още ще има ?
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• еее , много сте го бтнали еврото бре, оставете и за утре да има .... хихи вече съм 2 фигури плюс.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                                тези откъде искочиха http://hardforex.com/ ?
                                Какво показа проучването?

Коментар

Working...
                                X