Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениене ща да ти се меся , за мен като гледам - на 4 часа си е бая за надоле ...., нещо като 1.0190
въпроса е дали ще върне от 5045 или ще чукнат 0600 и да оберат всичкото----стоп
тва ми се вижда най -вероятния сценарий за момента и се връзва с посоката на останалите
ти си знаеш ,
п.с . 7 пипона стоп , скрънза си , незнам как ще хващаш движения с такова чудо
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеС 30 пипса стоп ще направя 4 входа с по 7 пипса стоп. 2 за спреда и 5 за минимизиране на риска. влизам при сигнал по ПА и винаги по посока на каката 504. При удряне на стоп имам схема на ексел с неагресивен мартингейл за увеличаване на позициите така че при +21 пипса да съм избил загубата от предходните ударени стопове и всичко над +21 пипса е добре дошло. Мартингейла можеш да си разработиш и като не увеличаваш позициите а увеличаваш таргета.а може и двете едновременно. това ти дава шанс да направиш и до 20 грешни входа и при един правилен да избиеш всичко и да спечелиш.
Марш в градината и да не ви чета демо глупостите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениене ща да ти се меся , за мен като гледам - на 4 часа си е бая за надоле ...., нещо като 1.0190
тва ми се вижда най -вероятния сценарий за момента и се връзва с посоката на останалите
ти си знаеш ,
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Браво)
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда ти обясня нещо. Тренда при озито е нагоре. това е корекция. Много вероятно е вече да е приключила и да ми вземе стопа....
ти си знаеш ,
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеОзито вероятно ще ти вземе стопа , мръдни го нагоре къде 0575-80 , точно ми се чине че ще чукнат жълтурите 0545-50 и тогава надоле
ама ти щом се връзваш на Каки , ще ти се стори тъпоквото съм написал
успех , демо
п.с. да не се обидишдреме ти на шмайзера !!!
Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 22:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеместя стопа на останалите2/3 на 1,0541 (+10) Шипа беше много бърз и ме наду шубето да купя отново продадената 1/3, въпреки че бях вече на печалба.. дето се казва : Шубето е голям страх
ама ти щом се връзваш на Каки , ще ти се стори тъпоквото съм написал
успех , демо
п.с. да не се обидишдреме ти на шмайзера !!!
Last edited by is3584; 18.04.2011, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕдин следящ стоп 20 пипона от 4226, че нещо дългата идея не се развива
избухай го от тука 4220 , ко качи 4280 отново черпака у китарата и дръж до 3999
що се мъчиш незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от AlexSilver Разгледай мнениеКакво показа проучването?Ама ти си информиран .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНово дълго 4204, че имам пари да връщам на маркета))
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениетези откъде искочиха http://hardforex.com/ ?
Коментар
Коментар